QUOTE(Nanuk @ 2009 09 10, 23:37)
Bundziulka, tu jau antra savaite su Ugnium darzelyje sedi? Nepalieki net trumpam?
Tiesiog idomu. Nes maniskis irgi labai prie mamos prisirises, labai pergyvenu taipogi del darzo, bet esu skaicius, kad negalima leisti vaikui iprasti, jog ir darzelyje mama salia. Tipo, reik tik pirmas dienas jam saugu buvima kartu uztikrint, bet is leto iseidinet vis ilgesniam laikui. Nezinau kaip ta igyvendinsiu pati, nes maniskis kai i tualeta sveciuose einu jau manes iesko.
Ka Ugnius daro kai bandai iseit?
Na del to palikimo bandau po truputi iseinu i rubine pasikavoju uz spintos ir bunu

kai karta isejau uz duru tai verksmai didziausia. Pradziai nenorejau jo taip iskart stresuoti kad nepradedu jis ten griuvinet ir saves zalot. Bet su aukletojom jau galutinai nusprendem kad nuo pirmadienio nors po pusvalandi viena palikinesiu. Kazkaip ir namuose kai iseinu jis labai verkia bet nieko praeina. o darzeke biski noriu kad prie aplinkos ir zmoniu apsiprastu. Bet saunu tai kad noriai eina. Kai prisimenu pernai tai is tolo jis ten jau pamates darzeli rekdavo ir tampydavomes ten abu kol nutysdavau ji iki grupes.
NA o as vis pasikavoju ten kur uz kampo nueinu, bet jauciu kaip vaikas nerimauti pradeda lakstyti po visa grupe manes ieskoti, i kolidoriu o tada jau verkti ne savu balsu.
Siaip aukletojos labai fainos del to jo metymo ramina mane kad laikui tai apmazes, svarbu kad jis ten nerektu. Pasakojo kai turejo viena autistuka tai susinervines guldavo ant zemes ir kryzium paguledavo ir nusiramindavo. Ech kad maniskis taip sugebetu nusiraminti liuks butu

O dabar ir pats nuo to rekimo issinervuoja ir man nervus istampo.
Ai kazkaip jam tas prisirisimas va per tuos metus atsirado pernai kai bandem lankyti tai tikrai nei ten manes labai reikedavo eidavo kur jam reikia ir viskas . O dabar jau kur einam tai ir mama butinai turi eiti.
Nanuk as jei del rekimo tiktais tai tikrai palikciau juk dauguma vaikuciu pradzioj paverkia, bet bijausi labai del tu saviagresijos priepuoliu. Vacia jau ir rasiau kad pries pora savaiciu taip musm buvo blogai, bet aciu die kazkaip praejo galvojau dantys nieko valgyt nenori spjauna ir pyksta bet matyt siaip pablogejimas, Uztat dabar bando atsigriebti uz tas dienas valgo ir valgo grazu ziureti.