Įkraunama...
Įkraunama...

Autistukai - 6

QUOTE(cezi @ 2009 09 24, 23:22)
Tu svarstai ar skiepyt ar ne, o ar galima atsisakyt? esu girdejus, kad dabar vaikų į darželį nepriima be skiepų knygelės kažkokios, kurios kadaise nėnebuvo, jau nekalbant apie tai jog užtampys po visokiausias įstaigas neva ginančias vaiko interesus. Ar tikrai įmanoma lt tiesiog imti ir neskiepyti vaiko?

GALIMA!!! As taip pat zinau gyvu pavyzdziu.
Papildyta:
QUOTE(F @ 2009 09 25, 01:03)
Gerai. Tai mama man patarė priimti gyventi kambariokę nemokamai, tokią, kuri studijuoja psichologiją, ar socialinę pedagogiką ar kažką panašaus, na kur susiduriama su autistais. Kad kambariokė būtų gera ir norėtų su manim susidraugauti, ir kad galėtų man patarti, kaip aš galėčiau mokytis ir suspėti viską daryti ne lėtai. (oi kaip gėda tokius dalykus apie save parašyti). Nes dabar tai to visiškai nemoku ir jaučiuosi vieniša namie, nėra su kuo pasikalbėti sad.gif tai liūdna

Tai ką jūs manot apie mano mamos patarimą?

Zinai, visai nebloga mintis.
As lygtai esu kazkada skaicius, kad tu turi drauga (gal ir klystu)? Norejau paklausti kaip jums sekasi bendrauti?
Atsakyti
*Rita*, MMR'as kiek esu skaiciusi ne tik metalais pavojingas, bet ir savo sudetimi. O butent (nzn kaip lietuviskai - корь) yra labai pavojingas dalykas, jis kazkaip veikia zarnyna nepamenu kas darosi, na zodziu, trumpai tariant autistams zarnyno veikla visiskai sutrikusi nuo sio viruso ir del to medziagu pasisavinimas ir skaidymas sutrikes is kur ir autistiskumas atsiranda, na kazkaip taip. Zodziu, MMR yra man siaubas tikras. Gaila, kad nezinojau sito anksciau, Dieve dar turiu suknysta gydytojo lapeli israsyta: atvykti MMR skiepui tada tai... ziuret negaliu.
Atsakyti
QUOTE(maliukas @ 2009 09 25, 10:34)
Patarimas lyg ir neblogas. O čia teorinis pasiūlymas, ar numatytas konkretus žmogus? Ir ar jis žinos ko tu iš jo tikiesi?

teorinis, tai manau, kad reikia ieškoti tuose fakultetuose (skelbimas), ir parašyti, ko tikiesi (sunkiausia dalis) mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(F @ 2009 09 25, 16:26)
teorinis, tai manau, kad reikia ieškoti tuose fakultetuose (skelbimas), ir parašyti, ko tikiesi (sunkiausia dalis)  mastau.gif

Tai manyčiau, kad ta studentė turėtų pirmiausia ypatingai domėtis autizmo problemomis, . Jei tai jai tikrai įdomu, galėtų tau padėti ir be gyvenimo kartu. Tai jai būtų tokia kaip ir praktika. O dėl gyvenimo kartu susitartumėt geriau viena kitą pažinę ir jei tai abi tenkintų.
Na čia mono nuomonė.
Atsakyti
Sunku būtų rasti tokią, kuri ypatingai domėtųsi. Ir vis tiek reikėtų kažkiek kartu gyventi, kad galėtume būti toje pačioje vietoje, kai mokomės
Atsakyti
QUOTE(F @ 2009 09 25, 20:42)
Sunku būtų rasti tokią, kuri ypatingai domėtųsi. Ir vis tiek reikėtų kažkiek kartu gyventi, kad galėtume būti toje pačioje vietoje, kai mokomės

Pabandyti verta, daryk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(F @ 2009 09 25, 19:42)

F, bet cia tu turetum sprest ar tau geiau vienai ar su kazko gyvent..Daryk taip kaip tau patogiau butu smile.gif
Atsakyti
Man tai labai liūdna vienai gyventi sad.gif
vyras išsikraustė, tai sunku priprasti. Nėra su kuo pasikalbėti gyvai vakarais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F: 26 rugsėjo 2009 - 14:49
QUOTE(F @ 2009 09 26, 15:48)
Man tai labai liūdna vienai gyventi sad.gif
vyras išsikraustė, tai sunku priprasti. Nėra su kuo pasikalbėti gyvai vakarais.

O šiaip turėtum draugę su kuria tau būtų gera ir kuri norėtų su tavim gyventi? Tavo mama gyvena kitame mieste nei tu mokaisi. Nes šiaip kiek žinau vienam žmogui su AS gyventi sunkoka. Tau tikrai reikėtų žmogaus, kuris padėtų.
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2009 09 21, 14:20)

O taviškė irgi Aspergiukė?? g.gif

taip, maniske turi aspergerio sindroma.
na jus cia tiek priraset, ir pasipykt spejot.
as beje neseniai atradau, tarp visokiu akmenuku,kad moldovitas epilepsija sergantiems ar autizma turintiems padeti turetu. nezinau ar tai tiesa. Nezinau ar as tikiu tokias dalykasi.
Atsakyti
Na mergaitės ar matėt "Pulsą" - kažkaip tikėjausi kažko daugiau nei "kitoks vaikas" reklamos
Papildyta:
F, o kas nutiko, kad išsiskyrėt su savo gyvenimo draugu?
Atsakyti
QUOTE(maliukas @ 2009 09 26, 17:24)
O šiaip turėtum draugę su kuria tau būtų gera ir kuri norėtų su tavim gyventi? Tavo mama gyvena kitame mieste nei tu mokaisi. Nes šiaip kiek žinau vienam žmogui su AS gyventi sunkoka. Tau tikrai reikėtų žmogaus, kuris padėtų.

Ne, neturiu tokios draugės. Mano visos draugės jau turi kur gyventi, joms ten gerai, kur dabar gyvena. Mano mama su manim gyvena, bet su ja nelabai galima pasikalbėti, ir jos dažnai nėra namie. Ji dirba ir dar dirba papildomai aukle, labai stengiasi, kad užtektų pinigų. O man gėda, kad nesugebu net efektyviai mokytis
Papildyta:
QUOTE(cezi @ 2009 09 27, 16:59)
Na mergaitės ar matėt "Pulsą" - kažkaip tikėjausi kažko daugiau nei "kitoks vaikas" reklamos
Papildyta:
F, o kas nutiko, kad išsiskyrėt su savo gyvenimo draugu?

Mes neišsikyrėm visam laikui (labai tikiuosi), jis gyvena Vokietijoje, o aš grįžau į Lietuvą pabaigti mokslų.
Aš irgi tikėjausi kažko daugiau, man nepatinka, kad ta organizacija pristato savo metodą kaip vienintelį įmanomą.
Atsakyti