6663 bet tavo foto, tai tiesiog visada tobulos
visada liuks taip pateiktos, teks vėl į parduotuvę bėgti jaučiu po darbo
pvz aš taip nemoku gražiai papuošti, ot neturiu talento nors tu ką, nors gaminti sekasi tikrai gerai, bet su papuošimu ir pateikimu kažkaip susipykusi
QUOTE(Nerytė @ 2008 02 25, 20:07)
vienos is mano megstamiausiu salotu
net seiles varva
QUOTE(6663 @ 2008 02 26, 06:43)
Mano vakarine uzkandele:
Krevetes su juru gerybiu padazu..

Krevetes su juru gerybiu padazu..

o krevetes kaip nors ruosei?
..labai ACIU visoms uz gerus zodzius
ne, shiu kreveciu nereikia ruoshti, galima tik ishspausti ant ju shiek tiek citrinos sulciu
..
O krevetes antroje nuotraukoje galima valandele palaikyti tame padaze (majonezas, lashiukas pomidoru padazo, mazyte skiltele cesnako), kad isigertu geriau, bet buvau labai alkana, tai sukirtau ish karto
..
Aciu ir uz pagyrimus nuotraukom
, man ne visada gaunasi, bet aciu
ne, shiu kreveciu nereikia ruoshti, galima tik ishspausti ant ju shiek tiek citrinos sulciu
O krevetes antroje nuotraukoje galima valandele palaikyti tame padaze (majonezas, lashiukas pomidoru padazo, mazyte skiltele cesnako), kad isigertu geriau, bet buvau labai alkana, tai sukirtau ish karto
Aciu ir uz pagyrimus nuotraukom
QUOTE(Auksesmama @ 2008 02 25, 20:58)
manau nepagadintu
QUOTE(Marija5 @ 2008 02 25, 23:33)
Šiandien dariau labai skanu.
Ačiukas tau už receptelį.
Rytoj dar į darbą nunešiu.
3 nedideles bulves, 1 morką, 2 kiaušiniai, mėlinas svogunas, žalios alyvuogės (manau su juodomis alyvuogėmis būtų skaniau), 3-4 agurkai, pekino kopūstai, tunai (1 skardinė).
Tik pomidorų neturėjau.
Ir aš viską sumaišiau.
Ačiukas tau už receptelį.
Rytoj dar į darbą nunešiu.
3 nedideles bulves, 1 morką, 2 kiaušiniai, mėlinas svogunas, žalios alyvuogės (manau su juodomis alyvuogėmis būtų skaniau), 3-4 agurkai, pekino kopūstai, tunai (1 skardinė).
Tik pomidorų neturėjau.
Ir aš viską sumaišiau.
ner uz ka, visada prasom
QUOTE(motiejuke @ 2008 02 26, 17:21)
razinkos ir priduoda ta skoni
oi ačiu kiek prisirinkau receptuku sūnelio gimtadieniui 
po gimtadienio parodysiu ir aš savo keleta su nuotraukom
po gimtadienio parodysiu ir aš savo keleta su nuotraukom
QUOTE(Gitta @ 2008 02 26, 14:17)
Šiandien išbandžiau šitas salotas, ne tik atrodo bet ir yra labai skanios
Ačiū už receptuką
Atrodo labai skaniai
. Užsimaniau krevečių 
Atrodo labai skaniai
QUOTE(addicted @ 2008 02 26, 17:19)
mano irgi
Lengva uzkandele:
Ant pomidoru riekeliu: kietai virti kiaushiniai, mozarella suris, cesnakas, svogunu laishku ziupsniukas, juodieji pipirai, majonezas.
Ant avokado ir agurko riekeliu: pomidoras, cesnakas, svogunu laishkai,majonezas.
Ant pomidoru riekeliu: kietai virti kiaushiniai, mozarella suris, cesnakas, svogunu laishku ziupsniukas, juodieji pipirai, majonezas.
Ant avokado ir agurko riekeliu: pomidoras, cesnakas, svogunu laishkai,majonezas.
6663 tau rektu keisti profesija, atsidaryk pvz. savo restoraneli