Įkraunama...
Įkraunama...

Emolium - sausos ir labai sausos odos terapijai

Pas mane irgi atopinis dermatitas, oda visiškai praradusi imunitetą.. angel_sadangel.gif Ir Eurenin'ą naudojau, dabar- Nautrogen'ą, nebežinau ko griebtis.. Aišku, lygint su vaikyste oda susitvarkė, bet vis tiek bėrimai atsiranda.. cray.gif
Atsakyti
As naudoju special cream. Tai jis kaip suprantu ir negydo dermatito bet yra emolientas ir kovoja su odos sausumu. Didina elastinguma ir glotnuma odos. As ji naudoju kaip papilda. Bet jau kvapas kaip myzalo doh.gif
Bet jauciu kai baigsiu eucerina tai pabandysiu visa serija emolium panaudoti.
Atsakyti

prisiskaičiau tiek gerų atsiliepimų, kad neištvėriau ir pati nusipirkau emolium losijoną bigsmile.gif bandyyyysiu gelbėtis!

Atsakyti
Mums sie kremukai padejo nuo labai sausos odeles. Dabar niekuom odeles netepu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 04 rugsėjo 2012 - 11:55
VISAI PATIKO IR TIKO smile.gif
Atsakyti
Dukrai kai buvo atopinis dermatitas visai netiko (bet cia labai individaulu), tai sunaudojau sau sausom blauzdom-nepastebejau, kad drekintu geriau, nei kiti kremai g.gif
Atsakyti
man nieko gero tas emolium
Atsakyti
Merginos, o Bioderma kūno kremą nauudojote? Man jis metų atradimas

• Vertingi atkuriamieji Atoderm Cream ingredientai sustiprina odos barjerą ir sukuria apsaugą nuo dirginančių veiksnių.

• Praturtintas maitinamosiomis medžiagomis Atoderm Cream apsaugo odą nuo vandens netekimo, taip užtikrindamas odos drėgmės balansą. Jau po pirmojo panaudojimo oda puikiai sudrėkinama, padidėja jos atsparumas, atkuriamas švelnumas ir elastingumas.
• Atoderm Cream puikiai toleruojamas ir hipoalerginis.

http://www.bioderma....stics/1808.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indra A.: 03 gegužės 2013 - 13:39
As del niezejimo sias priemones vartoju, man super, tikrai padeda thumbup.gif
Atsakyti