neseniai suzinojau kad vyras susitikineja su kita...man buvo sokas,net pradejau gert antidepresantus kad nenuvaziuotu stogas.kalbejau su juo apie tai,jis sako kad tai truko vos savaite,kad su ja nemiegojo...netikiu nei vienu jo zodziu.kalbejau ir su ta moterim,ir jai jis buvo nieko nesakes apie mane,pasake kad turim vaika bet gyvenam atskirai.dabar nuolat jam uzdavineju klausimus apie tai,nuolat ji kaltinu...negaliu kitaip,negaliu viso to pamirst,man be galo skaudu.jis zadejo nutraukt rysius su ja,bet zinau kad ir toliau jai skambina.vakar neiskentus jai paskambinau,ji sako zinanti ir suprantanti kad jis myli tik savo zmona (ty mane) ir dabar tarp ju yra tik pokalbiai daugiau nieko.sako,kad jis dabar skambina jai tada kai pykstasi su manim,kai vis klausineju jo apie tai kas ivyko,klausineja jos patarimu ka daryt...ka man galvot,kaip elgtis? kaip priverst ji nustot su ja bendraut?

QUOTE(Deinyte @ 2009 08 28, 15:21)
neseniai suzinojau kad vyras susitikineja su kita...man buvo sokas,net pradejau gert antidepresantus kad nenuvaziuotu stogas.kalbejau su juo apie tai,jis sako kad tai truko vos savaite,kad su ja nemiegojo...netikiu nei vienu jo zodziu.kalbejau ir su ta moterim,ir jai jis buvo nieko nesakes apie mane,pasake kad turim vaika bet gyvenam atskirai.dabar nuolat jam uzdavineju klausimus apie tai,nuolat ji kaltinu...negaliu kitaip,negaliu viso to pamirst,man be galo skaudu.jis zadejo nutraukt rysius su ja,bet zinau kad ir toliau jai skambina.vakar neiskentus jai paskambinau,ji sako zinanti ir suprantanti kad jis myli tik savo zmona (ty mane) ir dabar tarp ju yra tik pokalbiai daugiau nieko.sako,kad jis dabar skambina jai tada kai pykstasi su manim,kai vis klausineju jo apie tai kas ivyko,klausineja jos patarimu ka daryt...ka man galvot,kaip elgtis? kaip priverst ji nustot su ja bendraut? 

Ką jums galvoti? Galvokit, kad jūsų vyras elgsis taip, kaip nori jis, nepriklausomai nuo jūsų.
Kaip elgtis? gyvenkit, ne dėl jo, o dėl savęs. Nesikankinkit, nes jis to tikrai neįvertins. Ir palikit juos ramybėj.
Priverst nepriversit.
Beje, kaip sužinojot?
QUOTE(Deinyte @ 2009 08 28, 17:21)

Pirmiausia nustokite jį puldinėti su tais klausimais.... ir neverskite nieko daryti..... Juk kuo daugiau minsite jam ant kulnų, jis dar toliau bėgs nuo jūsų...... žinau, kad nelengva susilaikyti, bet kontroliuokite save ...
Reikia, kad jis pats suprastu ko iš tikrųjų nori, o jūs tuo tarpu save lepinkite, prisižiūrėkite, išeikite kur nors su draugėmis ar pan.
Sėkmės!

Tikrai labai sunki ir kebli situacija, bet manau Jūs turite išlikti objektyvi ir šalta, neleiskit išmušama iš vėžių. Dabar pagelbėtų manau tik šaltas protas ir savitvarda. Nes galit labai viską apsunkinti ir tiesiog nenorom pati nesąmoningai jį pas ją "pastūmėti". Jokių smulkmeniškų kamantinėjimų ir t.t.
Pažystama situacija, bet neišgyventa.
Rodos, kaip lengva ir paprasta tik patarinėti, ką ir pati darau,
bet kaip šuniškai sunku yra pačiai visa tai išgyventi.
Jei atvirai, tai tokioje situacijoje beviltiški patarimai: reik save labiau prižiūrėti, reik tik save mylėti ir t.t... Tai mažiausiai rūpi, o ir visas dėmesys dabar sutelktas ne į tai. Bet tai nesvarbu...
Tiesiog visa tai reik išgyventi. Pačiai.
P.s. Prie to pačio, kad nekurti naujos temos.
O kur dingsta jausmai? Vaikiškas klausimas, bet labai dominantis.
Na, kad ir šioje situacijoje.
Juk visada būna pirmi kartai, jausmai ir t.t. Meilė iki...begalybės, negalėjimas būti vienas be kito, drugeliai neįprastose vietose
...
O staiga ups, neliko jausmo...
Ar taip gali būti? Gal jo tada net ir nebūna, kai reikia? Ar tikrai jausmai, meilė ir visa tai kas gera ir gražu turi galiojimo laiką? Tik tiek ir ne daugiau?
Suprantu, kad viskas turi savo kainą, bet...
Čia tik aš taip galvoju ir viską ką parašiau, taikau tik sau.

Jei atvirai, tai tokioje situacijoje beviltiški patarimai: reik save labiau prižiūrėti, reik tik save mylėti ir t.t... Tai mažiausiai rūpi, o ir visas dėmesys dabar sutelktas ne į tai. Bet tai nesvarbu...

Juk visada būna pirmi kartai, jausmai ir t.t. Meilė iki...begalybės, negalėjimas būti vienas be kito, drugeliai neįprastose vietose

Ar taip gali būti? Gal jo tada net ir nebūna, kai reikia? Ar tikrai jausmai, meilė ir visa tai kas gera ir gražu turi galiojimo laiką? Tik tiek ir ne daugiau?

QUOTE(relax @ 2009 08 28, 20:48)
Pažystama situacija, bet neišgyventa.
Rodos, kaip lengva ir paprasta tik patarinėti, ką ir pati darau,
bet kaip šuniškai sunku yra pačiai visa tai išgyventi.
Na, kad ir šioje situacijoje.
...

Dėje, šiam pasaulyje nieko nėra amžina, kaip ir jausmų. Žmogus tikros meilės jausmus išgyvena, tik kartą gyvenime, o visa kita kaip bebūtų gaila, yra tik prisirišimas, pagarba, supratimas, galų gale net pats pripratimas vienam prie kito. Galiojimo laiko nieks neturi, nets pats gyvenimas yra be galiojimo ženklinimo. Kai žmogus myli, jam laikas neegzistuoja, egzistuoja tik pačios meilės samprata.
Išgyventa situacija....bet tuo metu kai man taip buvo jokie patarimai kaip relax ir sako nebuvo aktualus, nes ruoejo tik jis bet po keliu geru sukretimu pradejau vertinti save, keista, bet kuo saltesne darausi vyrui, kuo tolimesne ji bando gelbeti santykius, ateina atsiprasineja nei uz ka, o man to nebereikia, nes viskas yra savas laikas ir ribos, kai zmogus to nejaucia, kitas po truputi po truputi tolsta ir jausmai isblesta...
QUOTE(Deinyte @ 2009 08 28, 17:21)
Užrakinkite sklepe.
manau jis randa joje guodėją,ji labai supratinga,ir ankščiau ar vėliau jie tikrai permiegos.....pasistenkite pasikeisti į gerąją pusią,kad vyras neturėtų noro eiti guostis pas supratingą moteriškę.

QUOTE(dzeine01 @ 2009 08 30, 10:33)
manau jis randa joje guodėją,ji labai supratinga,ir ankščiau ar vėliau jie tikrai permiegos.....pasistenkite pasikeisti į gerąją pusią,kad vyras neturėtų noro eiti guostis pas supratingą moteriškę. 
Jus labai protinga moteris. 
Gal, netycia, turite nuoroda , kur ta geroji pusIA?
Miela autore, suprantu kaip tai sunku. Patarimai nepades per viena diena paciai sustipreti. As visalaik buvau nusistaciusi kad "jei tai padare karta - padarys dar ir dar.." Bet gali buti ir taip kad tavo vyras pajuto suklydes ir ivertins tai kad tu tikrai jam svarbi ir brangi. Bet visgi nesuprantu kam jis jai skambina ir klausia patarimu, nereikia kitiems zinoti jusu vidines seimos emociju kaitu, nesutarimu. O tau nors labai skaudu butum tikra saunuole jei isliktum pries vyro akis stipri, neverkianti. Vyras - ne suo, nepalaikysi uz pavadelio. O ir pati gal daug ka apmastyk kas vyko jusu seimoje iki jam susitikinejant su kita, gal tu pati nepasistengei ir apleidai jausmus..
Tiesiog neimanoma be priezasties greziotis i kitas jei salia mylimas zmogus ir su juo viskas ciki biki, vadinasi kazko jam truksta.
Tiesiog neimanoma be priezasties greziotis i kitas jei salia mylimas zmogus ir su juo viskas ciki biki, vadinasi kazko jam truksta.

Kiekvienas turime isgyvent likimo siustus isbandymus,kad ir kaip bebutu skaudu,niekas neperims to skausmo.Jei norite susigrazinti vyra,tai reiketu elgtis lyg tos situacijos ir nebutu,cia as kalbu apie priekaistus,kamantinejima...(zinau,kad sunku iki neimanomai),pamastyt kodel jus vyras isduoda dvasiskai,manau kad situacija blogesne nei fizine isdavyste.O siaip tai laikas parodys,kaip apsispres jusu vyras.Ta jo apsisprendima nepastebimai galite itakoti ir jus,tik darykite taip ,kad jusu gudrybes nebadytu akiu.Susirade kita moteri vyrai tarsi apanka,gali but gera ir t.t....jie mato tik ta kita,ir jei greit neisleks,gal regejimas sugrys,va tada ir prades pastebeti ,kad ir zmona turi.Sekmes ir daug istvermes Deinyte .