Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip susigrąžinti vyra?

QUOTE(TamsiMergaite @ 2009 10 09, 20:09)
bet jo neatiduosiu. niekada gyvenime. kovosiu iki galo ir jis bus mano.

Manai, būsi laiminga? Būsit nelaimingi abu.
Atsakyti
jis man atidave visa save... visa savo sirdi. Mesumeluosiu , buvau dievinama. Tik as vis kazko norejau daugiau ir daugiau ir daugiau..... Buvau viskuo nepatenkinta , spaudziau ta zmogu daryti daugiau daugiau daugiau .. ir viena diena jis truko... Tiesiog dingo viskas. `tik dabar as supratau ka padariau. Nezinau ko griebtis ,kaip susigrazinti ji atgal. Myliu ji. Deje per vekai supratau. Gal galit pasneket kasnors su manim? Jauciu kad nuo savo verkimu daugiau nesamoniu galiu pridaryti.
Atsakyti
QUOTE(TamsiMergaite @ 2009 10 10, 17:51)
jis man atidave visa save... visa savo sirdi. Mesumeluosiu , buvau dievinama. Tik as vis kazko norejau daugiau ir daugiau ir daugiau.....    Buvau viskuo nepatenkinta , spaudziau ta zmogu daryti daugiau daugiau daugiau ..  ir viena diena jis truko...  Tiesiog dingo viskas. `tik dabar as supratau ka padariau. Nezinau ko griebtis ,kaip susigrazinti ji atgal. Myliu ji. Deje per vekai supratau. Gal galit pasneket kasnors su manim? Jauciu kad nuo savo verkimu daugiau nesamoniu galiu pridaryti.

Sveikute 4u.gif labai jau abstrakciai kalbi, o kas is tikruju atsitiko ? jeigu ne paslaptis ? g.gif
Atsakyti
Reikalavau demesio 24/07 ,amzinos pavydos scenos del nieko , akis isdraskydavau vidury gatves jei i kokia mergyna paziuredavo , neleisdavau niekur eiti su draugais. Tikrindavau kiekviena jo zingsni. O kur dar isteriju priepuoliai namuose. Del numestu kojiniu ar neisplautu indu. Viena karta jis velavo grizti is darbo 20 minuciu , nes as PATI paprasiau uzlekti i parduotuve nupirkti valgyti , nes namuose nieko nebuvo , tai as pradejau rinktis daiktus . jam duris praverus pasakiau kad ji palieku nes jis manes nemyli ir veluoja. Vargsas stovejo prie duru is torteliu ant kurio buvo parasyta " Love you Agne " ir klausesi. Paskui apsisuko ir isejo......

Matot ka as padariau? verysad.gif verysad.gif verysad.gif nekenciu saves uz tai. nezinau kaip ji susigrazinti. prasau ,patarkit. galit ir parekti ant manes , nusipelniau... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(TamsiMergaite @ 2009 10 10, 20:00)
Reikalavau demesio 24/07  ,amzinos pavydos scenos del nieko , akis isdraskydavau vidury gatves jei i kokia mergyna paziuredavo , neleisdavau niekur eiti su draugais.  Tikrindavau kiekviena jo zingsni. O kur dar isteriju priepuoliai namuose. Del numestu kojiniu ar neisplautu indu. Viena karta jis velavo grizti is darbo 20 minuciu , nes as PATI paprasiau uzlekti i parduotuve nupirkti valgyti , nes namuose nieko nebuvo , tai as pradejau rinktis daiktus . jam duris praverus pasakiau kad ji palieku nes jis manes nemyli ir veluoja. Vargsas stovejo prie duru is torteliu ant kurio buvo parasyta " Love you Agne " ir klausesi. Paskui apsisuko ir isejo...... 

Matot ka as padariau?  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  nekenciu saves uz tai. nezinau kaip ji susigrazinti. prasau  ,patarkit. galit ir parekti ant manes , nusipelniau... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

na matai norint susigražinti pirmiausia tau reikia pasikeisti save visais atžvilgiais ,nes tu tiesiog išlepus ir visas tavo demesys vyrui vieni priekaištai ir reikalavimai o vyrai megsta švelnuma ramybe ir kad jems už ju meile butu atsiliginta tuo pačiu tu pati nuspresk ar galesi save pakeist o poto paskambink jam ir atsiprašyk kol dar nevelu,ir kartu apsvarstykyt kaip jums gyvent toliau .Gal su jo pagalba tau bus lengviau keistis blush2.gif blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(TamsiMergaite @ 2009 10 10, 21:00)
Reikalavau demesio 24/07  ,amzinos pavydos scenos del nieko , akis isdraskydavau vidury gatves jei i kokia mergyna paziuredavo , neleisdavau niekur eiti su draugais.  Tikrindavau kiekviena jo zingsni. O kur dar isteriju priepuoliai namuose. Del numestu kojiniu ar neisplautu indu. Viena karta jis velavo grizti is darbo 20 minuciu , nes as PATI paprasiau uzlekti i parduotuve nupirkti valgyti , nes namuose nieko nebuvo , tai as pradejau rinktis daiktus . jam duris praverus pasakiau kad ji palieku nes jis manes nemyli ir veluoja. Vargsas stovejo prie duru is torteliu ant kurio buvo parasyta " Love you Agne " ir klausesi. Paskui apsisuko ir isejo...... 

Matot ka as padariau?  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  nekenciu saves uz tai. nezinau kaip ji susigrazinti. prasau  ,patarkit. galit ir parekti ant manes , nusipelniau... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Jooo Tamsi mergaite - sunkus tas tavo charakteris doh.gif Noriu paklausti, ar jus dabar kalbat ? ar susiskambinant ? Nes siaip patarciau sirdingai atsiprasyti uz visa savo elgesi ir bandyti save aukleti.
Atsakyti
zinau kad as bjauri.... atsiprasiau kaip galejau... sugrizo gyvenam kartu bet tarp musu kalnai , vandenynai. jis tyli , amzinai uzsiemes. dirba naktimis kol as darbe jis miega , kai griztu tuoj pat apsirengia ir iseina i sporto sale o paskui tiesiai i darba. sneket su manim nenori. ir pilnai suprantu del ko. tyliu kiek galiu. padarau valgyti ir pasitraukiu i saly... nusipirkau raminanciu vaistu , kad tik ramesne passidaryciau. matot tolimoje praeityje labai apgauta buvau... is manes issityciojo kaip galejo , gal del to tokia bjauri esu dabar..

bet del jo as pasikeisiu. labai noriu pasikeisti. jis man viskas. zinau kad vyrams svelnumo reikia... bet siuo metu kai ji matai tik verkti noriu. verkti kokia kvaila buvau.
Atsakyti
QUOTE(TamsiMergaite @ 2009 10 10, 21:00)

Jei jau leidai save barti, tai nepyk, bet pavydas yra baisus dalykas santykiuose. doh.gif Manau, net kad tai liga. Ne psichologe esu, bet teko daug skaityti, tai jie tokios nuomones. Tiesiog nezinau, ka situo atveju patarti, as ne pavydi, bet ne maziau arsi buvau su savuoju. Jis toks geras, ramus zmogutis. Visus akmenukus nuo mano kelio nurenka, niekad balso nepakelia. Visi sako, mes ideali pora. Vienas vulkanas kitas uzutekis. Labiausiai as pykdavau uz jo darba. Darboholikas. Ir bambedavau, bambedavau, kol viena diena jis ramiai pasake: mums ne pakeliui. doh.gif Nors vestuves suplanuotos buvo, ir 100% isitikinus buvau jo begaline meile. Viskas, maniau tada, kad numirsiu. Savo rankom sugrioviau viska. Ir ne tik santykius, dar ir materialine gerove. Ant lekstutes paduota viskas buvo. Durne visi sakytu. Susiemiau save i rankas, atsiprasiau, pasiklausiau ar gali duoti man sansa pasitaisyti, nes myliu tave. Is tikruju myliu, tik tas budo arsumas. g.gif Netikejo jis, bet sutiko. Ir ka? Pasikeiciau. Tikrai, nors visada kartojau zmogus nesikeicia. Niekas neturi teise zmogaus keisti. Taip. Manes niekas nekeite, as pati. Gyvenam dabar kaip ir anksciau. Jis toks pat , demesingas, mylintis, rupestingas. O as? As is aikstingos, kaprizingos mergaites tapau rupestinga, atidi, supratinga zmona. Manau, kad ir tau sita pamoka iseis i gera. Susirask ji, atsiprasyk. Tikiu, kad jis tave dar myli, tik pavargo nuo sviso sito. 4u.gif
Papildyta:
Buvau atsitraukus nuo kompo, kai isiunciau zinute, perskaiciau tavo rasyta. Jus kartu. Tai gerai. Bet nebuk nuolanki, buk tiesiog nuosirdi su juo. Kalbink ji, kalbekit dabar apie tai, kaip jam sekasi darbe, treniruotej, kaip tau sekasi darbe. Apie pasaulio ivykius. Ir visai nekalbekit dabar apie santykius. Leisk jam "susilti", patiketi tavim. Viskas atsistos i savo vezes. Visuose santykiuose buna tu pakilimu ir nuosmukiu. Branginkit vienas kita. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TamsiMergaite @ 2009 10 10, 23:48)
zinau kad as bjauri....  atsiprasiau kaip galejau...  sugrizo  gyvenam kartu  bet tarp musu kalnai , vandenynai. jis tyli , amzinai uzsiemes. dirba naktimis  kol as darbe jis miega , kai griztu tuoj pat apsirengia ir iseina i sporto sale o paskui tiesiai i darba. sneket su manim nenori. ir pilnai suprantu del ko. tyliu kiek galiu. padarau valgyti ir pasitraukiu i saly... nusipirkau raminanciu vaistu , kad tik ramesne passidaryciau. matot tolimoje praeityje labai apgauta buvau... is manes issityciojo kaip galejo  , gal del to tokia bjauri esu dabar..

bet del jo as pasikeisiu. labai noriu pasikeisti. jis man viskas. zinau kad vyrams svelnumo reikia...  bet siuo metu kai ji matai tik verkti noriu. verkti kokia kvaila buvau.

nenorek, kad viskas is karto susitvarkys, reikes savaites menesio, gal ir daugiau, kol viskas susitvarkys, kai jis is tikruju patikes, kad pasikeitei. Be to jeigu tu anksciau tik reikalvai, tai gal atejo laikas - jam jau kazka duoti ? parodyti savo rupesti ir svelnuma jam ? be jokios progos, tiesiog padaryk ka nors jam malonaus, silto, gero - siurpriza. Manau jis ta ivertins, nors gali ir neparodyti, bet jam bus malonu, bet tik nepersistenk.
Atsakyti
o kaip tu pradejai keistis? nuo ko pradejai? kiek laiko tai uztruko kol pagaliau grizote i normalias vezias?

man jis pasake kad mane myli ,bet to gyvenime negana. teisingai. be supratimo ,pasitikejimo vienas kitu , palaikymo nieko nebus... o zinot , as jau nebe piemene. man 27 si pirmadieni. privalau aplauzyti savo ragus.

Virga , dziaugiuosiu kad jums pasiseke thumbup.gif thumbup.gif tu saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TamsiMergaite @ 2009 10 10, 19:00)

Sveika,jeigu galima paklausti,o kodel tu taip elgeisi?Kas itakojo tavo toki elgesi su juo?Kas itakojo pavyda,demesio reikalavima,kodel neleidai niekur jam eiti su draugais ir t.t?
Atsakyti
mano pirmoji meile pirmas tikras vaikinas mane apgavo milijona kartu... paskui pagavau ji lovoje su mergina .. zodziu isgyvenau kosmara. o tikejau juo aklai. eini su draugais? zinoma... padedi mamai sode? aisku katineli... o pasirodo visus tuos kartus lakste kaip katinas per morciu. viena karta pie universiteto lauke manes mergina. pasake kad miega su mano vaikinu , jei netikiu , galiu patikrinti jo nugara , ji specialiai ji sudraske. ir ka jus manot? nugara buvo sudraskyta , tik jis net nesiteisino , pasake kad jei idiote esu , ir matau vaizdinius galvoje , cia mano beda. zodziu nebenoriu to prisiminti bet manau man tai paliko gilu randa. kazkodel manau kad kiekvienas vyras taip daro. o dar kai tokio palaikymo susilaukiau is bendradarbio. jis yra apie 50 metu , issilavines , kulturingas vyras. kai pamate mane verkiancia pasake ,nurimk , visi vyrai pas kitas eina. turi su tuo susitaikyti jei isteketi nori. sedziu ir galvoju , koie svolociai tie vyrai... ( atsiprasau , cia manau visai ne i tema parasiau )
Atsakyti