Įkraunama...
Įkraunama...

Karnizai: vieliniai, mediniai, bėgiukai ir kt.

O as ,kriaukliu tiek neturiu,bet varztu ,tai tikrai iki valiai lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R.A. @ 2009 02 01, 20:58)
Dėjau ne tuos plastikinius ale medinius, kur rodžiau praeitam psl, bet bėgiukus, kurie tvirtinasi palei lubas.

Mes irgi dėjom šituos prie lubų tvirtinamus, tik ėmėm ne iš senukų, o Burbiškėse (važiuojant dešiniau, beveik pačiam gale, už alloc laminato)

Nusiskundimu neturiu. Šiaip atrodo, kad baltesni, negu senukuose būna pardavimui, ir, mus patikino, kad tikrai vokiški. Nors buvo pasirinkimas dar ir lenkiškų, bet sakė, kad kas ėmė vokiškus, nusiskundimų neturėjo... Galiu nufotografuot, kam įdomu, bet atrodo taip, kaip atrodo, o mano studentiškos užuolaidėlės gali ir gėdos padaryt biggrin.gif blush2.gif Bet kada nors, tikrai turėsiu gražias, o kol kas - originalias lotuliukas.gif
Tiesa, sumokėjom irgi gerokai pigiau, o reikėjo mums 4m, čia įskaitant viena užapvalinimą.
Atsakyti
karnizus reikia rinktis ne belenkokius,o tie kurie tinka jusu namams,juk ju yra ir sieniniu ir lubiniu,tai priklauso nuo lango ar reikia tu ar reikia tu, o vieliniai karnyzai,jau atgyvenes reikalas cool.gif
Atsakyti
su kriauklem tai labai simpatukai tokie:) galima nebutiani kriaukliu poridet ir stikliniai rutuliukai graziai atrodytu:)
Atsakyti
Mūsų norai, deja, tik minimalūs  ax.gif
Dieninės ir naktinės užuolaidos - būtinos. Tai ir nežinau, ar pakanka 2 bėgelių, ar apsidraudimui verčiau iškart pirkt 3 bėgelių?  g.gif
Per visą sieną neketinom daryt.
Sakykit, o jei tie "tuštimai" į šonus nėra lygūs, tai kaip gražiau žiūrėtųsi: ar paliekant, tarkim po 25 cm nuo abiejų šonų, ar paliekant iš vienos pusės 20 cm, o iš kitos kokius 30-35 cm?  ax.gif

jei ateity noresit ka nors pakeisti, geriau is karto 3 begeliu kabinkit.palikit laisva vidini ( nuo lango pirma) begeli. karniza pirkit su posukiais ir i sonus manyciau vienodai po 20 cm. uzleiskit. tai toj platesnej pusej galesit dar ka nors pastatyti. gele ar dar ka. 4u.gif

yra trys gioveliai. pirmas arciau lango, sekantis ,vidurinis, antras, o trecias nuo kambario puses. tai jei kabinsit dienine ir naktines, dienine verkit i vidurini grioveli, o naktines i tresia. prie lango palikit tuscia. nes jei paliksit tuscia nuo kambario puses , negraziai atrodys. smile.gif
Atsakyti
Gal kasnors domejotes elektra valdomomis uzuolaidomis?
Niekaip nesumastau ka i googla ivesti, akd rasti kokios nors info apie jas smile.gif

Gal kas netgi turit? Man labai idomu kaip josvaldomos, kiek kainuoja ir pan.
Atsakyti
Labai, mėgstu erdvę. Tai visi langai pliki kelis metus buvo. Tik miegamajame nupirkom metalinį karnizą, kurio taip ir nenaudojam pagal paskirtį ax.gif . Dabar jau pastebiu, kad kartais norisi kai kur užuolaidų nail.gif
Atsakyti
Yra distancinis valdymas tiek uzuolaidu, romaneciu ar sirmu. Gali buti valdomos su pulteliu arba su imontuotu valdymo skydeliu sienoje.
Norint automatiniu uzuolaidu, reikia nepamirsti darant remonta atvesti elektros laidus prie langu. nes daug kas apie tai susimasto per velai doh.gif
Esant daug langu automatika labai patogu, bet nepigu. Pigesnis variantas butu uzuolaidos atitraukiamos grandinele - mechaninis valdymas. mirksiukas.gif
Atsakyti
ne į temą bet parašysiu : gal kuri keisit namuose karnizus? mielai priglausčiau jūsų senus svarbiausia ne tarybiniai ir nesuluže , ieškau baltu ir tamsiu arba geltonu kokių , idealu net 2 komplektai bigsmile.gif Tai gal kuri perleistu nebrangiai? Kaune.
Atsakyti
Jei kas keisitės, ir aš priglausčiau, nes namie dar ne visi langai sukarnizais. Ne miegamajiame, tai ilgai buvom iš vis be užuolaidų, tai tik nakčiai nejauku buvo, tada vyras pakabino vieną medinį karnyzą, tai užtraukiu, kai užžiebiam šviesas.
Apskritai, man dabar ta karnyzų sistema.... viskas atskirai, nėra kažkokios normalios komplektacijos, ir pasirinkimas kažkoks standartinis (bent jau senukuose), medinių karnyzų galai nei šiokie, nei tokie, metalinių vėl su kažkokiais užraitytais karkalais. Norėjosi kokių nors minimlistiniu, be jokių išgražinimų, tai niekaip neradom.
Atsakyti
QUOTE(KreivaiLyja @ 2009 05 18, 21:14)
Jei kas keisitės, ir aš priglausčiau, nes namie dar ne visi langai sukarnizais. Ne miegamajiame, tai ilgai buvom iš vis be užuolaidų, tai tik nakčiai nejauku buvo, tada vyras pakabino vieną medinį karnyzą, tai užtraukiu, kai užžiebiam šviesas.
Apskritai, man dabar ta karnyzų sistema.... viskas atskirai, nėra kažkokios normalios komplektacijos, ir pasirinkimas kažkoks standartinis (bent jau senukuose), medinių karnyzų galai nei šiokie, nei tokie, metalinių vėl su kažkokiais užraitytais karkalais. Norėjosi kokių nors minimlistiniu, be jokių išgražinimų, tai niekaip neradom.

Senukuose nera didelis karnizu pasirinkimas schmoll.gif Bet tikrai yra ir moderniu, minimalistiniu-vokisku, italisku karnizu. Jei norisi kokybes, reiks brangiau moketi mirksiukas.gif
Atsakyti
O mane kankina štai koks klausimas: tos detales, kurios slankiojamios ir bėgeliais, ir kitokių konstrukcijų karnizais - kaip jos tvirtinamos prie užuolaidų? Ar prisiuvamos, ar taip laikosi. Ir kaip tada skelbiat užuolaidas -us jais?

Nu gal durnas klausimas, bet dabar turiu krokodiliukus, nepatogu, nu bent aišku viskas.
Atsakyti