Įkraunama...
Įkraunama...

D. Laužikienė

QUOTE(kvietkela @ 2011 11 07, 17:32)
As gimdziau savo 1a ir 2a atzalas pas sia gydytoja. Netusciazodziausiu apie ja kalbedama, nes ji tiesiog nerealiiiiiiiiiiiiiiii. Negaliu atsidziaugti pas ja pakliuvusi smile.gif Super. Rekomenduoju labai smile.gif Aciu jai smile.gif

O sakykite, gimdymus ji priimta tik Antakalnyje?
Atsakyti
Gimdžiau ir aš pas ją, nesitariau. Tiesiog buvo jos pamaina, kai atvažiavau. Aišku, psichologiškai sunkiausią darbą atliko akušerė, kuri beveik visą laiką buvo šalia, Laužikienė užeidavo tik užmesti akies, o kai pačioje pabaigoje gimdymas susikomplikavo, ji nepasitraukė ir jau iki galo atliko visus "techninius" darbus. Man patiko jos konkretumas ir ramumas. Ar gimdyčiau antrą kartą pas ją? Taip, jei dalyvautų ta pati akušerė, nes kartu jos sudaro puikų tandemą. smile.gif P.s. niekam nemokėjau nei lituko. ax.gif
Atsakyti
Gal yra nesenai gimdziusiu pas Lauzikiene?
Idomu butu sviezus atsiliepimai.
Atsakyti
QUOTE(kysa000 @ 2012 11 21, 16:17)
Gal yra nesenai gimdziusiu pas Lauzikiene?
Idomu butu sviezus atsiliepimai.

puiki, nereali, maloni ir labai profesionali gydytoja thumbup.gif pas ja pati pagimdziau savo dvynukus 4u.gif
Atsakyti
Jo, tusciai nekalbanti,bet profesionali, konkreti, gal kiek per griezta, zodziu nesaldziazodziaujanti.
Teisingai cia sake, visas darbas teko akuserei, o ji tik aki uzmesdavo, o veliau jau sunkiai besisekant nebesitrauke.Bet po gimdymo tik karteli ir buvo uzejusi i palata paklausti, ar viskas gerai.Nors is anksto su ja tariausi....Ir nakti prasidejus gimdymui ji neskubejo vaziuoti - telefonu dave nurodymus personalui ir pasirode iprastu savo darbo laiku....Galejau ko gero ir be jos pagimdyti... Zodziu, del antro vaikelio su ja nebesitariau - gimdziau pas kita. Man truko patarimu, kazkokio kontakto is jos puses...
Atsakyti
Labas vakaras,
pas sia gydytoja gimdziau abu savo vaikus, tiesa, tas buvo 2007 ir 2009 metais, su abiem vaikuciais ir visa nestuma laika lankiausi. wub.gif mano atsiliepimai tik teigiami wub.gif

Susiruosiau profilaktikai, ir is telefono/i telefona migruojant pameciau sios gydytojos kontaktus, gal kas nors turite D. Lauzikienes telefono numeri?
buciau dekinga, jei parasytumete i az
Atsakyti
QUOTE(Jonozmona @ 2013 02 11, 19:56)
Susiruosiau profilaktikai, ir is telefono/i telefona migruojant pameciau sios gydytojos kontaktus, gal kas nors turite D. Lauzikienes telefono numeri?
buciau dekinga, jei parasytumete i az

skambinkite siuo telefonu 4u.gif
Atsakyti