Evutuk, kaip suprantu tavęs pinigų niekas neprašė, pati davei norėdama atsidėkoti.
Tai kokios problemos.
Aš jeigu turėsiu pinigėlių ir būsiu super patenkinta gydytojų priežiūra taip pat atsidėkosiu.
Gal ne keliomis šimtinėmis
O vat Kaune gydytojai tik nuvažiavus apsižiūrėti akušerijos skyrių jau įvardina kainas
Ar tai yra nemokamas gydymas? Juk ne visos milijonuose maudosi
QUOTE(*Širdelė* @ 2010 03 04, 19:29)
Evutuk, kaip suprantu tavęs pinigų niekas neprašė, pati davei norėdama atsidėkoti.
Tai kokios problemos.
Aš jeigu turėsiu pinigėlių ir būsiu super patenkinta gydytojų priežiūra taip pat atsidėkosiu.
O vat Kaune gydytojai tik nuvažiavus apsižiūrėti akušerijos skyrių jau įvardina kainas
o va pas mus net niekad net nebandziau kazka siülyt ligoninej.Manau,kad büciau likus ir nesuprasta.Tik akuserei,kur y namus atvaziuodavo,davus esu sokolado lietuvisko ir maza raguoliuka.Padariau staigmena kaledü proga.
O LT manau patys zmones kainas pasikelia.
QUOTE(*Širdelė* @ 2010 03 04, 20:29)
O iš kur tokios žinios?
QUOTE(*Širdelė* @ 2010 03 04, 21:29)
Tai kokios problemos.
nejuokinkit, du vaikus kaune pagimdziau, tikrai niekas musu nieko neprase, nors atvykom is kito rajono, nera ten tokiu dalyku, per puse metu 3 drauges kmu gimde, ir jokiu pinigu niekas nepraso, jei tariesi su daktaru del gimdymo, tuomet suprantama, kad tu duosi, nes tai jau tarimasis, bet jos vaziavo prasidejus gimdymui ir isvyko tik aciu pasakiusios. nesamone tokios kalbos, kam aktualu, kad nevaziuotumet i kauna gimdyti, tas taip ir kalba
QUOTE(evutukas @ 2010 03 04, 23:57)
nejuokinkit, du vaikus kaune pagimdziau, tikrai niekas musu nieko neprase, nors atvykom is kito rajono, nera ten tokiu dalyku, per puse metu 3 drauges kmu gimde, ir jokiu pinigu niekas nepraso, jei tariesi su daktaru del gimdymo, tuomet suprantama, kad tu duosi, nes tai jau tarimasis, bet jos vaziavo prasidejus gimdymui ir isvyko tik aciu pasakiusios. nesamone tokios kalbos, kam aktualu, kad nevaziuotumet i kauna gimdyti, tas taip ir kalba
cia mano njomone, bet tokiom kalbom kitas i nevilti varot
kai antra vaikiuka giomdziau tai dudavom po 10 lt naktinem seselem, kad vyras galetu per nakty pasilikti, bet ir taip jos leisdavo, tik kad smagiau, kai gali atsidekoti, o ir jom geriau nei sokoladas...tokie laikai, bet viena atsisake kategoriskai, sako kai isvaziuosit nupirksit sokolada, o dabar dziaugites budami visi kartu
tai apie ka kalbama?visur visko yra, musu sakiai neisimtis, net vaiku daktare i namus atejus tiesisi sviesisi duioda susiprast, kad duok, zmogau, jei nori, kad ateiciau...kazkaip visos apie ta kauna kaip apie bauba kalbat, baikit juokus 
Na, Evutuk, Tu pirma is kurios gera zodi apie Kauna girdziu
QUOTE(zivily @ 2010 03 04, 23:15)
Na, Evutuk, Tu pirma is kurios gera zodi apie Kauna girdziu
Dziugu, kad Tau taip pasiseke
Taciau visos mano pazystamos ir ju pazystamos tai tikrai ne mazus pingelius mokejo. Siaip ir cia forumuose paskaitinejau apie gimdyma Kaune, tai net pacios kaunietes aptarineja gimdymo "stafkes" 
stafkes yra susitarus
kata reikejo apziures, tai budini daktare su manimi kalbejjosi val ir matesi, kad nori, jog i kisene ideciau, o pamacius, kad nesiruosiu duot, atkiso recepta ir pasake -nusipirk vaistu ir bus gerai viskas....bet kur taip gali nutikti, kaip sako netersk savo kiemo, bet atleiskit, tas kiemas nera jau toks svarus ir nekaltas, jei gali moteriai pasakyt, negimdyk, tuoj pamaina keiciasi,ateis kita daktare
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 03 04, 21:17)
Yra ir draugių ir giminių tarpe kas gimdė Kaune
tuomet joms taip papuole, man ir mano aplinkos zmonems to nebuvo nutike, drauge dar klause kiek kainuotu jai, domejosi, bett nuvykus pamate, kad ir be pinigy viskas buvo padaryta, cp, prieziura ir nutare niekam nieko neduot
kiek as zinau, tai ten tikrai niekas nereketuoja, nori duodi, nenori neduodi, sakiuose galioja lygiai tokia pati situacija ir jos tikrai nesako, kad ka jus, aciu, nereikia, pasilikit...ima ir dziaugiasi :4u:zinau labai varganu zmoniu, kur gimde ir teturejo tik 50 lt ir nesakysiu kas, bettikrai paeme
cia apie sakius kalbu
QUOTE(*Širdelė* @ 2010 03 05, 08:17)
turbūt taip papuolė.
o Šakiuos aš visada atsilyginu. savo noru, neverčiama, tiesiog taip manau, nes trukdau gydytojas jų darbo metu, pati asmeniškai skambinu, tariuos, o ir man maloniau, kai pokalbis, apžiūra praeina mieliau, švelnesniu tonu ir pan.
taip, kad visur tas litas-kitas nepamaišo.
o aš vakar galvoju, jei jau tikrai nuo balandžio uždaro, kaip tada mano draugei - jai cz numatytas 31 kovo. o po jo gulėt tai dar kone 6 dienas reik.
QUOTE(evutukas @ 2010 03 05, 09:04)
tuomet joms taip papuole, man ir mano aplinkos zmonems to nebuvo nutike, drauge dar klause kiek kainuotu jai, domejosi, bett nuvykus pamate, kad ir be pinigy viskas buvo padaryta, cp, prieziura ir nutare niekam nieko neduot
kiek as zinau, tai ten tikrai niekas nereketuoja, nori duodi, nenori neduodi, sakiuose galioja lygiai tokia pati situacija ir jos tikrai nesako, kad ka jus, aciu, nereikia, pasilikit...ima ir dziaugiasi :4u:zinau labai varganu zmoniu, kur gimde ir teturejo tik 50 lt ir nesakysiu kas, bettikrai paeme
cia apie sakius kalbu
Nu tu skaitau vel su savo pletkom. nei tu cia gimdei nei turi tiksliai ka pasakyt
QUOTE(*viola* @ 2010 03 05, 14:50)
Nu tu skaitau vel su savo pletkom. nei tu cia gimdei nei turi tiksliai ka pasakyt
as tai cia gimdziau ir galiu pasakyt kad viskas super
buvo pinigu norejau duot bet sako pasitaupyk gal labiau reiks, ir priziurejo ir ejop per nakti istisai ir sypsena ne nusipirkta buvo.
O jei kuri dave ir paeme tai gal mokejo isiulyt man taip nebuvo
dabar kaune gyvenu tai visos drauges pasakoja kaip jei nesusitarus tai i antra ligonine siuncia
nes vietu daznai nebuna
cia taip yr is tikro.gal tu retingus kaunui darai ir tau primoka
itarimas man 
taip, moka baisulinius pinigus, kad nusiusciau nesciasias i kauna
sorry, merginos, manau šitą temą apie visokias dovanėles ir panašiai neverta toliau plėtot..nemalonu jau čia užeit..labai žema ir netaktiška, kas kam davė, kiek davė..yra kaip yra.. visur tas egzistuoja ir patys mes tai įvedėm...todėl dabar nebumbėkim..
gal geriau apie Šakių akušerinio išsaugojimą
... aš truputį atitrukus.tai nelabai seku, kas čia kaip..tikiuosi viskas bus gerai..man gal jau gimdyt neprireiks, bet aš jus palaikau
gal geriau apie Šakių akušerinio išsaugojimą