Įkraunama...
Įkraunama...

Ką veiktumėte su 100 tūkstančių litų?

Investuociau dali i turizmo agentura, kelioniu organizavima arba maza dali pabandymui i auto vezima is Vokietijos . Na dar dali pastaciau lazybu bendroveje , gal laimeciau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bmw720: 19 gegužės 2011 - 11:32
QUOTE(Dipsis @ 2011 04 25, 09:15)
mazi pinigai, buto normalaus nenupirksi g.gif , namie namo remontui uztektu ir baldams naujiems pasikeisti , dar i kelione iseitu su seimyna isvaziuoti smile.gif

Prideciau prie buities salygu pagerinimo, isvaziuociau i egzotine egzotine kelione cool.gif
Atsakyti
As bandyciau investuoti, na, ta ir padariau...tik ne 1000 Lt, bet puse inesiau ax.gif Maciau menini filma "Piramida", isleistas siais metais( siulau paziureti, ikrai vertas demesio, apie MMM veikla 1994 metais ). Tikrai sudomino si sisitema ir pati pabandziau joje dalyvauti, kadangi jau ir Lietuvoje yra filialas mmm-2011.lt
Koks skirtumas kaip bandoma islosti pinigu - vieni perka loterijos bilietus, kiti losia kazino ir pan., taigi manau galima ivairiais budais bandyti. As inesiau pinigeliu 3 menesiams, paziuresiu kaip gausis. Na kiek skaiciau - si piramide tik isibegeja su savo veikla, todel ir surizikavau g.gif Man padare savo kabineta, kuriame matau savo indeli ( o ne siaip i ora pervedziau ) ir kas man dar patiko sioje sistemoje - kad ji nepraso jokiu papildomu inasu ( kaip kitos piramides ).

Kas nerizikuoja - tas negeria sampano smile.gif
Atsakyti
Pradeciau nuosavo namo statybas smile.gif
Atsakyti
Nauja busta rinkciausi smile.gif mano svajone siai dienai .
Atsakyti
Pradėčiau statytis medinį namuką šalia upės. wub.gif
Atsakyti
ech, aš irgi pradėčiau namo statybas cool.gif
Atsakyti
Atiduočiau skolas ir pabaigčiau remontus. Dar baldus susipirkčiau, dar buitinės technikos kai ko noriu smile.gif
Atsakyti
Paaukociau labdarai.Nejuokauju:)
Atsakyti
5 tuks. isleisciau reikalingiems daiktams, 5 tukst. investuociau i akcijas ar vertingus puslapius, o likusius 90 tukst. padeciau i banka smile.gif
Atsakyti
naujam bustui ir kokiai kelionei smile.gif
Atsakyti
Pirkciau buta, ir baldus.
Atsakyti