Investuociau dali i turizmo agentura, kelioniu organizavima arba maza dali pabandymui i auto vezima is Vokietijos . Na dar dali pastaciau lazybu bendroveje , gal laimeciau

QUOTE(Dipsis @ 2011 04 25, 09:15)
mazi pinigai, buto normalaus nenupirksi
, namie namo remontui uztektu ir baldams naujiems pasikeisti , dar i kelione iseitu su seimyna isvaziuoti 

Prideciau prie buities salygu pagerinimo, isvaziuociau i egzotine egzotine kelione

As bandyciau investuoti, na, ta ir padariau...tik ne 1000 Lt, bet puse inesiau
Maciau menini filma "Piramida", isleistas siais metais( siulau paziureti, ikrai vertas demesio, apie MMM veikla 1994 metais ). Tikrai sudomino si sisitema ir pati pabandziau joje dalyvauti, kadangi jau ir Lietuvoje yra filialas mmm-2011.lt
Koks skirtumas kaip bandoma islosti pinigu - vieni perka loterijos bilietus, kiti losia kazino ir pan., taigi manau galima ivairiais budais bandyti. As inesiau pinigeliu 3 menesiams, paziuresiu kaip gausis. Na kiek skaiciau - si piramide tik isibegeja su savo veikla, todel ir surizikavau
Man padare savo kabineta, kuriame matau savo indeli ( o ne siaip i ora pervedziau ) ir kas man dar patiko sioje sistemoje - kad ji nepraso jokiu papildomu inasu ( kaip kitos piramides ).
Kas nerizikuoja - tas negeria sampano

Koks skirtumas kaip bandoma islosti pinigu - vieni perka loterijos bilietus, kiti losia kazino ir pan., taigi manau galima ivairiais budais bandyti. As inesiau pinigeliu 3 menesiams, paziuresiu kaip gausis. Na kiek skaiciau - si piramide tik isibegeja su savo veikla, todel ir surizikavau

Kas nerizikuoja - tas negeria sampano

Pradeciau nuosavo namo statybas

Nauja busta rinkciausi
mano svajone siai dienai .

Pradėčiau statytis medinį namuką šalia upės.

ech, aš irgi pradėčiau namo statybas

Atiduočiau skolas ir pabaigčiau remontus. Dar baldus susipirkčiau, dar buitinės technikos kai ko noriu

Paaukociau labdarai.Nejuokauju:)
5 tuks. isleisciau reikalingiems daiktams, 5 tukst. investuociau i akcijas ar vertingus puslapius, o likusius 90 tukst. padeciau i banka

naujam bustui ir kokiai kelionei

Pirkciau buta, ir baldus.