QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2009 10 12, 12:18)
Sveiki,
Na ir as skaiciau skaiciau, daug ka sau "atsidejau" i galvele

, bet vis gi stoju i eile del patarimu

:
Situacija tokia:
Sunus paauglis, 15 m, ugis 182, svoris apie 60kg.
Jo lova yra spintoje, ta prasme atsidaro spinta ir atsilenkia lova. Groteles gamyklines,tarpas 5 cm. Skirti galiu iki + - 500 Lt. Dabartinis ciuzinukas 8 cm, o viso remo asukstis, kur isideda ciuzinukas- 12cm. Aukstesnis ciuzinukas turbut netilps, nes lova neuzsidarytu spintoje:)
Koki ciuzini galima butu pasirinkti?
Buciau dekinga uz konsultacija
Geriau uz Lono Norka nieko nesugalvoju tokiu atveju.
Papildyta:
QUOTE(Agnė @ 2009 10 12, 13:07)
Aurejai buvo akcija 1299 sba idejos namams
Kaina nebloga, iki 1400Lt ji verta imti, kaip ir Kristyna is Lono uz 1440Lt dabar, jeigu salygos leidzia.
Papildyta:
QUOTE(san @ 2009 10 12, 13:37)
nepavyko man praslyst su pigiausiu variantu

iš mano pasiūlytų trijų variantų MB išsirinko Metzeler Maxim (ant paprastų lovinių grotelių).
klausimas: ar šiuo atveju geriausias kainos ir kokybės santykis - gal galima dar ką geriau gauti už šią kainą arba gauti panašią kokybę už pigiau?
kas ilgiau tarnautų: Norka ar Maxim? nepastebėjau pas Loną visai jokių minčių apie garantiją

ir, apskritai, ką reiškia garantija čiužiniui - elektronikos ar mechanikkos ten nėra - sugesti nėra kam. nuo ko apdraudžia garantija - nuo duobių išsigulėjimo, ar nuo ko?
ir kur Vilniuj galima būtų tų Metzeler pažiūrėti - kažkas temoj minėta buvo apie kažkokį saloną lyg domus galerijoj, bet domus puslapy nieko nerandu

gal susapnavau
Ciuzinys neblogas, nors as nerizikuociau tokio minkstumo ir 40tankio HR deti po 90 ir daugiau kg vyru, o tuo labiau ant prastu groteliu. Norka ir Maxim yra nesulyginami dalykai, kaip lektuva su gelda lyginti. Garantijos yra mulkiams. Garantijos duodamos nuo issigulejimo ir prie tam tikru salygu.
Vilniuje Metzeler galima paziureti Domus galerijoje, Montecristo salone, o kurioje ten vietoje nezinau, nebuvau dar.
Papildyta:
QUOTE(justukė @ 2009 10 12, 17:43)
Sveiki. Pasidavėm reklamai ir nusipirkom Dormeo Memory čiužinį. Nežinau ar man vaidenasi, bet nuo čiužinio kažkoks kvapas panašus į klijų. Negaliu miegoti, nes pradedu dusti. Gal kam panašiai buvo?
Pakentek kelias dienas ir chemikalai, kurie purskiami kinijoje ruosiant ilgam transportavimui i platu pasauli issigaruos.