Įkraunama...
Įkraunama...

Bandom sportuoti Trasalyje toliau...

QUOTE(Akvija @ 2009 09 08, 11:21)
Leis, leis kur jinai dėsis......... mirksiukas.gif

ko ci komanduoji? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosiux @ 2009 09 08, 11:25)
ko ci komanduoji?  g.gif  g.gif

Aš ne komanduoju aš ateitį numatau tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvija @ 2009 09 08, 12:22)
Aš ne komanduoju aš ateitį numatau tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

aiskiarege atsirado lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosiux @ 2009 09 08, 12:32)
aiskiarege atsirado  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Eik savo daržą žiūrėt, bo karvės nugaiš iš bado mirksiukas.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvija @ 2009 09 08, 12:41)
Eik savo daržą žiūrėt, bo karvės nugaiš iš bado mirksiukas.gif  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

o tu savo ravek, piktzoliu pilna jau....
Atsakyti
QUOTE(Akvija @ 2009 09 08, 10:18)
Tai kad jaučiu ten daug verkiančių doh.gif maniškė ir tai kelis rytus ašarojo doh.gif
Oras šiandien thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

tai kad verkiantis tik maniskis lotuliukas.gif ir verkiantis graziai pasakyta tikslesnis zodis apibudinimui zviegiantis lotuliukas.gif bet tik kol as iseinu nors snd tai kaip tai ramiai pavyko smile.gif sarmata buvo pries naujokus mirksiukas.gif

QUOTE(drakosiux @ 2009 09 08, 10:32)
1Sveikos sportininkes  4u.gif  4u.gif  4u.gif
2Viktorijag tai geru sportu uzsiima, jau kai bicepsus uzsiaugins.... hihihi.gif
3As ir laukiu sian treniruotes, tik idomu ar sveikata leis...

1labas smile.gif
2aga geras bitkes auginimo budas o kai pas Neringa tai svoris per didelis man tinka tik 50g svareliai lotuliukas.gif
3sveikata sveikatai nelygi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
vakar treniruote superine buvo, ir cd naujas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosiux @ 2009 09 09, 09:27)
Labas rytas smile.gif
vakar treniruote superine buvo, ir cd naujas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Apie muziką tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir treniruotė kaip visad thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Laukiu ketvirtadienio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvija @ 2009 09 09, 10:05)
Apie muziką tai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Ir treniruotė kaip visad  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Laukiu ketvirtadienio rolleyes.gif

as tai tikiuos ketvirtadieni dar mazai bus nauju... butu galima pasokt fainai kaip praeita ketvirtadieni thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosiux @ 2009 09 09, 10:33)
as tai tikiuos ketvirtadieni dar mazai bus nauju... butu galima pasokt fainai kaip praeita ketvirtadieni  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Mes naujų neleisim ir šoksim šoksim šoksim thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvija @ 2009 09 09, 13:57)
Mes naujų neleisim ir šoksim šoksim šoksim thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

nu nu....
Atsakyti
kita kart reiks kur tema "Tylim apie sporta Trasalyje" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti