Įkraunama...
Įkraunama...

Vaistai nuo skausmo

Nuo "galvos" - citramonas, paracetamolis, nuo "nugaros" - diklofenakas. Kadangi aš šeimos "vaistininkė", tai visi ir prisitaiko smile.gif Beje, diklofenakas puikiai padeda nuo skausmo po dantų gydymo - nuima ir skausmą, ir uždegimą.
Dolmenas, mano nuomone, brangus ir neefektyvus, nimesilis - neefektyvus, ketanovą - palieku rimtesniems atvejams, nereikia musių užmušinėt patrankomis. Tramadolis kokteilyje su ketanovu, kaip bebūtų keista, man užspausto nervo skausmo nenuimsavo visiškai, padėdavo tik eufilino lašelinės. Lyrica ir gabapentinas irgi neturėjo jokio poveikio.
Atsakyti
dažniausiai naudoju Ketanovą
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 05 07, 10:59)
Tramadolis kokteilyje su ketanovu, kaip bebūtų keista, man užspausto nervo skausmo nenuimsavo visiškai, padėdavo tik eufilino lašelinės.

Užspaustiems nervams (rimtesniam ar įsisenėjusiam atvejui) tramadolis+ketanovas - nulis efekto. Tokiu atveju geriausias variantas - tramadolis+relaniumas.
Atsakyti
Galvos, dantu skausmui - ketanova, menstruaciniams - nospa. Daug metu nieko kito nebevartoju.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 12 29, 12:01)
Vimovo-pakankamai pavojingas vaistas,ir skrandininkams netinkamas,nepaisant papildomai prideto ezomeprazolio (apsauga dar sveikiems skrandziams,nes naproksenas sukelia rugstinguma,ko pasekoje gali issivystyti opalige,refliuksas ir pan...),be to,gali netikti vairuojantiems...na,ir,kaip ir "grynas" naproksenas,skiriamas esant skeleto,raumenu skausmams...sakyciau,tas pats efektas butu isgerus vienu metu naprokseno ir omeprazolio...Beje,Vimovo kaina turetu sumazeti po kazkiek laiko,kai atsiras kitu firmu analogu... ax.gif
As prie analogisku skausmu geriu Nimesil+tablete ketanovo-ne tas,kas naproksenas,visiskai skausmo nenuima,bet naprokseno man del skrandzio bedu kategoriskai negalima doh.gif

Naprokseno tab.-Nalgesin S ir Forte stipresnes.
Atsakyti
Kiek esu bandes, o tikrai nuo rimtu skausmu, susijusiu su patinimais ir t.t., kai reik pakentet ar savaitgalis, ar išvika kur būna, ypač kai buvo dantu patinimų problemos, nieks taip nepadejo kaip šitas nuodas Brexin milteliai, išgėrus jau po keliu geru min tarsi jaučiasi kaip atsluginėja. Dar dolmen nieko. Ketanov išvis nepadėdavo, tik apmalšindavo. O tas nuodas, Brexin vadinu taip kai perskaičiau lapelius, aplamai skausma nuimdavo ir poveikis būdavo jaučiamas iki 6 val. Pilnai be skausmo, komforto būsena, vėliau dar pusdienis panašiai nei skausmas, toks kaip maudimas, bet kentet buvo galima lengvai.
Atsakyti
Aš tai vartoju nuo galvos skausmo citramoną. Geriausias vaistas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEXUS14: 15 spalio 2015 - 20:59
Nalgesin - man veiksmingiausias ir dar kai suzinojau, kad saugausias kepenims ir sirdziai isvis pamilau si vaista.
Atsakyti