Norėčiau išgirsti nuomonę apie šią mokyklą.
Gal kas baigė, ar mokosi? Kokie atsiliepimai?
mane irgi domintu nuomone, nes butu arti seneliu namu, ir bureliu daug salia (mokytoju namuose). Kazkada pati baigiau sia mokykla, tai zinau, kad yra mokytoju tebedirbanciu is mano laiku, bet daugiau sunku spresti, juk baigiau dar sovietmeciu, kai buvo paprasta vidurine su sustiprinta anglu k., manau dabar tiek programos, tiek mokytojai jau pasikeite.
QUOTE(linute23 @ 2009 09 07, 20:13)
konkrečiau galima? Ar mokykla jau išbrido iš narkotikų liūno, nes kai kurie pažystamų komentarai tai gąsdina

Papildyta:
Ai dar vienas dalykas, Salomėja gavo paramą iš Europos Sąjungos, tai dabar labai gražiai sutvarkė, tik į domu sužinoti ar ne tik išorė tokia graži ir jauki, bet ar ir aplinka tokia pati?
Viduje dar vyksta remontas.
Na, mano vaikas mokosi joje pirmi metai ir kol kas nesigaili. Klasės atmosfera žymiai draugiškesnė negu buvusioje A. Kulviečio mokykloje, dauguma mokytojų- nuoširdūs, išmanantys dalyką. Ypač patiko rusų kalbos mokytoja, sugebanti gerai, aiškiai išdėstyti savo dalyką. Kaip bus toliau- dar nežinia. Tiesa, nustebino, kad per tėvų susirinkimą net nebuvo užsiminta apie jokias rinkliavas, kuo pasižymėjo ankstesnioji mokykla. Tėveliai buvo informuoti apie rengiamą elektroninį dienyną, apie vaikų praleistas pamokas tėvelius taip pat žadama informuoti. Yra įdomių būrelių. Pvz. mano vaikas rinkosi papildomą matematikos pamoką ir... japonų kalbą. Dėl narkomanų- kol kas tokių koridoriuose nesimatė( ten yra keletas vaizdo kamerų). Manau- tai visų mokyklų bėda, kad jose atsiranda tokio jaunimo.
Žodžiu- tikslesnę informaciją bus galima pateikti vėliau.
Žodžiu- tikslesnę informaciją bus galima pateikti vėliau.

Kas girdėt apie šią gimnaziją? Gal kokių atsiliepimų turite?
Ką konkrečiai norėtumėt žinoti? : )
QUOTE(Sincera_ @ 2011 07 19, 01:32)
Ką konkrečiai norėtumėt žinoti? : )
Labiausiai domina atmosfera mokykloje , neparadinė pusė

QUOTE(RožėGrožė @ 2011 07 19, 10:19)

QUOTE(RožėGrožė @ 2011 08 05, 20:32)
Siu metu veido reitinge mokykla uzima 81 vieta. Visai neblogas rezultatas, ypac jei atmesim visas mokyklas, kuriu mokiniu skaicius iskreipia imti, t.y. kur nesimoko net vienos klases. Tada pakliutu kazkur i 60uka. Vilniuje lenkia tokias gimnazijas, kaip Zemynos, Uzupio ir t.t.
Siaip tikrai normali mokykla su savais pliusais ir savais minusais kaip ir kitos mokyklos.