Įkraunama...
Įkraunama...

Įaugę plaukeliai

QUOTE(Bluebell @ 2009 10 26, 22:36)
as tai daryciaus lazerini depiliacija, bet kad neima blondziu... unsure.gif

Aš dabar irgi apie tai galvoju, renku info ir t.t. Kadangi mano plaukai juodi ir tokie kietoki, manau man pavyktų. Nes jau išbandžiau viską išskyrus tai doh.gif
Atsakyti
sakot išbandėt viską,o ar Depileve putas iš Nagavitos išbandėt? Jau esu rašius, kad tikrai labai padėjo, ir aš kaip ir nebeturiu tos problemos, mano sesei taip pat super padėjo. Bet tik naudot reikia ilgai kol rezultatą pamatai, kol viskas užgyja. Dabar su epiliatorium raunu ir jokių problemų nebematau, lygios gražios kojos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 27 spalio 2009 - 17:38
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 10 27, 17:37)
sakot išbandėt viską,o ar Depileve putas iš Nagavitos išbandėt? Jau esu rašius, kad tikrai labai padėjo, ir aš kaip ir nebeturiu tos problemos, mano sesei taip pat super padėjo. Bet tik naudot reikia ilgai kol rezultatą pamatai, kol viskas užgyja. Dabar su epiliatorium raunu ir jokių problemų nebematau, lygios gražios kojos thumbup.gif

kas per putos? čia po epiliacijos ar kam jos?
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2009 10 27, 22:54)
kas per putos? čia po epiliacijos ar kam jos?

na taip, po epiliacijos, priemonės prieš epiliaciją vargu ar padėtų. Tepti kasdien reiktų. užtenka ilgam. Ant etiketės rašo plaukelių augimą lėtinančios putos, bet nuo įauginėjimų stebuklingai padeda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 27 spalio 2009 - 22:23
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 10 27, 22:20)
na taip, po epiliacijos, priemonės prieš epiliaciją vargu ar padėtų. Tepti kasdien reiktų. užtenka ilgam. Ant etiketės rašo plaukelių augimą lėtinančios putos, bet nuo įauginėjimų stebuklingai padeda.

o plauku augima sustabde kazkiek? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 10 27, 18:37)

Aš kalbėjau apie depiliacijos būdus, kad nei vienas mano kojom netinka doh.gif Šitas putas planuoju pirkti kai baigsis mano kremas po depiliacijos irgi Depieve firmos, tada galėsiu pasakyti kaip man jis padėjo ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2009 10 28, 08:55)
o plauku augima sustabde kazkiek?  biggrin.gif

kadangi man visai ne toks tikslas buvo naudojant tai ir nepastebėjau, sesuo sakė jai sulėtino. Man svarbiausia kad neįauginėtų. Šiaip ar taip plaukų tris kart mažiau epiliuojant auga, nei kad skutant. bigsmile.gif Beje pradžioje tik kasdien naudojau, o dabar tai kai problema ta išsisprendė tai nelabai jau ir naudoju, kai prisimenu tada ir pasitepu.
Papildyta:
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 10 28, 11:37)
Aš kalbėjau apie depiliacijos būdus, kad nei vienas mano kojom netinka  doh.gif Šitas putas planuoju pirkti kai baigsis mano kremas po depiliacijos irgi Depieve firmos, tada galėsiu pasakyti kaip man jis padėjo ar ne.

na po vieno buteliuko sunaudojimo jau turėtumėt matyti rezulatatus. Tik patariu būti kantriai ir nemesti šio reikalo po savaitės nepamačius rezultatų. mirksiukas.gif tam reikia laiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 28 spalio 2009 - 10:44
o kokia kaina tų putų?
gal reiks pabandyt g.gif
Atsakyti
o man ir skutant iaugineja plaukeliai g.gif nors ir sveitimus darau ir drekinu oda, bet kazkaip vistiek ne kas. O tos depileve putos tik epiliuojant tinkamos ar ir skutant galima naudot ?
gal galit kuri nuotraukyte idet depileve 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pro_race: 30 spalio 2009 - 17:01
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 10 27, 17:37)

nepadejo anei kiek
nepadejo nei depileve tas skystis smirdantis, nei folisanas,
dar kitos firmos folisana turejau, turejau visokiu skysciu iaugusiems plaukeliams,
isbandziau ir Tend Skin ir ko tik as neisbandziau, ka jau kalbant apie visokiausius pylingus, scrubus, masaziukus ir t.t.t
ir vistiek klaiku.
buvau ziuretis ir fotoepiliacijos ir lazeriu, ir pas dermatologus, ir dabar israse tokiu vaistu tepamu smirda kaip giliausiam tvarto kampelyje ir nieko jie man nepadeda, tik viena toki guza isnaikinau, nes jau buvo doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluebell @ 2009 10 30, 19:59)
nepadejo anei kiek
nepadejo nei depileve tas skystis smirdantis, nei folisanas,
dar kitos firmos folisana turejau, turejau visokiu skysciu iaugusiems plaukeliams,
isbandziau ir Tend Skin ir ko tik as neisbandziau, ka jau kalbant apie visokiausius pylingus, scrubus, masaziukus ir t.t.t
ir vistiek klaiku.
buvau ziuretis ir fotoepiliacijos ir lazeriu, ir pas dermatologus, ir dabar israse tokiu vaistu tepamu smirda kaip giliausiam tvarto kampelyje ir nieko jie man nepadeda, tik viena toki guza isnaikinau, nes jau buvo  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

sakykit kiek laiko naudojot pvz vieną priemonę? g.gif jei mėnesį laiko tai aš tikiu kad nepadėjo, man prireikė pusės metų, gal net daugiau, kad kojos žmoniškai atrodytu.
Atsakyti
du metus gydau verysad.gif
bet tik pries koki menesi pradejau skusti viska arba kremu depiliuot, jokiu vasku daugiau, ka zinau, gal pageres situacija.
bet jau klaiku, nebezinau ko griebtis, dar panos minejo ta skindoctors priemone, kita savaite busiu anglijoj, bandysiu nusipirkt.
Atsakyti