Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas šakute 2

Tai aš taip ir darau g.gif na bet gaunu tada pliką žvaigždutę ir nematau su kuo ją reikėjo sumegzti darbo eigoje, ne skitos žvaigždutės dar neturiu, ją reikia pagaminti lotuliukas.gif

jau man pačiai iš savęs ima juokas hihihi.gif bet rimtai nepagaunu kampo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo songaila: 10 lapkričio 2009 - 23:05
QUOTE(songaila @ 2009 11 10, 23:04)
Tai aš taip ir darau  g.gif na bet gaunu tada pliką žvaigždutę ir nematau su kuo ją reikėjo sumegzti darbo eigoje, ne skitos žvaigždutės dar neturiu, ją reikia pagaminti  lotuliukas.gif

jau man pačiai iš savęs ima juokas hihihi.gif bet rimtai nepagaunu kampo

tada pradedi antra zvaigzdute, padarai iki virsunes(neri 3 zemus stulpelius, 10 pyneles kilpu)ir kai neriat tas 10 penkta aki ne isnerti, o durti zema stulpeli i jau gatavos zvaigzdes tokia pat virsune, isnerti 5 akis toliau, 3 zemi stulpeliai, 10 pyneles kilpu, zemas stulpelis i pagrinda, 10 pyneles kilpu, 3 zemi stulpeliai, 4 pyneles kilpos zemas stulpelis i gatavos zvaigzdes sekancia virsune 5 pyneles kilpos 3 zemi stulpeliai. va taip ir jungias jei sito reikia biggrin.gif
o viena prie saves pacios neprijungsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2009 11 09, 18:00)
Įlįsk į tą nuorodą, kur įdėjau ir atidžiai skaitant yra kita nuoroda į schemą, berods pačioj pabaigoj  mirksiukas.gif  jei nesiseks parodysiu

Kiek beieskojau neradau. schmoll.gif verysad.gif viska spaudziau, kas spaudziasi. mane perkelia prie kriaukles, o ne prie zvaigzdutes schemos. Jei galit parodykit ax.gif
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2009 11 11, 11:52)

Labai esu dekinga aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Mano pirmasis šalis šakute 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
mirksiukas.gif ir cia pasirodysiu ax.gif
user posted image
Atsakyti
Iwona, lb grazus taviskis 4u.gif man tai neisejo graziai nufotkinti, cia atskiras menas lotuliukas.gif naturoj lb grazus ir maniskis. tik gal kid moheris plonokas sakutei. graziau is storesniu siulu atrodo 4u.gif
Atsakyti
tavo irgi grazus ir labai idomus 4u.gif o fotografuot tikrai sunku, kai salikas ilgas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(A-Z @ 2009 11 12, 09:51)
Iwona, lb grazus taviskis 4u.gif  man tai neisejo graziai nufotkinti, cia atskiras menas lotuliukas.gif  naturoj lb grazus ir maniskis. tik gal kid moheris plonokas sakutei. graziau is storesniu siulu atrodo 4u.gif

Aciu. Mn tavo irgi grazus (rasiau prie saliku). mirksiukas.gif O ypac spalva wub.gif
As pries penkis metus turi nusipirkusi sali irgi kaip tavo is plonos mocheros. labai grazus. Man labai patinka nertas sakute tuom, kad jisai toks purus wub.gif
O koks tavo ilgis? Ar telpa viena juosta ant sakutes, ar dalimis?
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif Abu šalikučiai labai faini. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2009 11 12, 11:13)
Aciu. Mn tavo irgi grazus (rasiau prie saliku).  mirksiukas.gif O ypac spalva wub.gif
As pries penkis metus turi nusipirkusi sali irgi kaip tavo is plonos mocheros. labai grazus. Man labai patinka nertas sakute tuom, kad jisai toks purus wub.gif 
O koks tavo ilgis? Ar telpa viena juosta ant sakutes, ar dalimis?

Aciu 4u.gif labai ilgas mano, 1,90 gal. kaip pradejau det ant sakutes, paskui buvo gaila trumpinti tas juostas, nes nelabai ardosi tie siulai, veliasi. pirma juosta is akies uzdejau, tada kitas 2 jau skaiciavau. Tilpo, nereikejo durti. bet 2a karta taip isilgai nedaryciau, geriau daugiau juostu bet trumpesniu, lb jau sunku tas kilpas skaiciuot, nepatinka man doh.gif
Atsakyti