QUOTE(tigriuke666 @ 2010 12 13, 20:07)
sveikutes

na man sake kad pagal pilva galima nuspeti jei pilvas zemai tj mergyte jei aukstai tj berniukas ir dar sake kad prie berniuko talija lieka gan ryski is nugaros matosi o mergyte jei nesioji tai lasinukai paslepia ir sulieja viska kiek tj tiesa nzn nes kolkas per anksti spresti

bent jauk kiek sake apie 7 men tik pasimato kazkur
na nesutikciau su sia teorija

pas mane pilvas buvo toks apvalus ir lasinukai issilieja i sonus ,jokios talijos ne per plauka nesimate

, pykino istisai nuo 1 menesio ir variau iki 5 menesiu vemdavau kelis kart per diena

bet buvau energinga zvali,gal tik nestumo pabaigoje kai jau pilvas padidejo tai jau buvo sunku - pagimdziau berniuka

dabar pilvukas toks maziukas ir kitokios formos nei pirmasis buvo ,pykint jau taip normaliai pradejo gal nuo 10-11 savaites bet kad vemt tai teko tik kelis kartus ir pykina tik vakarais

tik esu labai pasidarius tingine nieko nenoriu aminai pavargus galeciau megot ir miegot

nei su pirmu nei su dabartiiu i mesa nelabai galiu paziuret, dabar gal daugiau turiu noru nei su pirmu nestumu,dabar labai noriu silkes ,raugintu kopustu sriubos kurios iki nestumo ne nevalgydavau

tai net neisivaiduoju kas galetu dabar gimti

siaip tokia nuojauta lyg ir turiu ,bet gal cia tik del noro -kad bus mergyte