Įkraunama...
Įkraunama...

Vakuuminis masažas

QUOTE(liggy @ 2009 03 03, 20:20)
O kokia kaina, jei ne paslaptis? Ir kokie atsiliepimai?  g.gif

Nenoriu labai reklamuoti, nes po to man neliks ax.gif biggrin.gif
O daugiau rasite čia: Masažai pas vilmuką
Atsakyti
QUOTE(Fioneta @ 2009 03 03, 01:57)

Apimtis efektyviai mazina skulpturinis masazas.
Papildyta:
QUOTE(liggy @ 2009 03 03, 11:59)
SUSIDOMEJUS, tai pasakyk nors viena grozio salona, isskyrus Femina Bona, kur tie liekninantys masazai atliekami? O be to kainos tai nesulyginamos... Klausimas, ar kas gali 200 uz viena masaza moket, o ju tikrai ne vieno reikia...

Taigi galima susiieskoti masazista ir tiesiai i ji kreiptis, nereikia jokiu prestiziniu grozio salonu 4u.gif Efektas daugmaz toks pat ax.gif
Atsakyti
biggrin.gif nu jus cia idomiai, is pradziu "galiu rekomenduot", o paskui "nenoriu reklamuot" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liggy @ 2009 03 04, 09:05)
biggrin.gif nu jus cia idomiai, is pradziu "galiu rekomenduot", o paskui "nenoriu reklamuot"  doh.gif

Pavydas suėmė, nes pati dabar negaliu eiti doh.gif (esu nestuke.gif ). O šiaip įdėjau nuorodą ten yra kainos ir galima su masažuotoja susisiekti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2009 03 03, 23:11)

Netinka man Kaunas verysad.gif
Atsakyti
[quote=liggy,2009 03 04, 10:05]

Man nedarė iškart su stipriausiu, tai visiškai neskaudėjo, net sakyčiau, malonus masažas buvo thumbup.gif paprašiau, kad stipresnį įjungtų įdomumo dėlei, tai irgi visai pakenčiama tongue.gif bet stiprina palaipsniui, tai oda pripranta smile.gif jokių mėlynių neatsirado schmoll.gif ir žinokit po pirmo karto oda lygesnė atrodo bigsmile.gif nors gal aš čia sau ir įsikalbėjau doh.gif bet savijauta thumbup.gif ir -1,5 kg per 3 dienas rolleyes.gif
Atsakyti
Wow, CARVALHO! bigsmile.gif kaip faina! thumbup.gif o kiek kartu per savaite eini?
Atsakyti
QUOTE(liggy @ 2009 03 04, 12:42)
Wow, CARVALHO!  bigsmile.gif  kaip faina!  thumbup.gif  o kiek kartu per savaite eini?

Šią savaitę eisiu 3 kartus, kitą turbūt gausis 2, paskui nežinau g.gif šiaip sakė, kad reikia 10 kartų eit, tai aš tiek ir pasiryžus biggrin.gif paskui palaikymui kokį kartą per savaitę ar dvi dar planuoju eit g.gif žiūrėsiu, kaip su rezultatais (ir su $, aišku) rolleyes.gif
Atsakyti
Lauksiu tolimesniu atsiliepimu ir rezultatu! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liggy @ 2009 03 05, 21:29)
Lauksiu tolimesniu atsiliepimu ir rezultatu!  ax.gif

Taigi, prisiduodu :
Po 3 vakuuminio masažo kartų: nuo liemens, šlaunų ir pilvo po -2 cm! bigsmile.gif
Svoris -3 kg thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ar cia tik nuo masazo, ar buvo kartu dar ir sportas, dieta? g.gif
2 cm cia nuo slaunu ir pilvo kartu ar atskirai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 09 kovo 2009 - 16:09
Super! thumbup.gif smagu girdet, kad taip gerai sekasi! drinks_cheers.gif o dar kokiunors papildomu priemoniu emeisi, ar cia tik nuo masazu?
Atsakyti