Sveikutes:) O kur Kaune daro vakumini masaza?? Girdejau kazka apie kazkoki centra vienybes aiksteje, bet nieko tikro nezinau... Gal tarp jusu yra kaunieciu??? Patarkite kur kreiptis!!!
Darausi vakuuminį masažą Echoton centre, Maironio gatvėje, šakės, kaip jis man patinka jau dukart dariau, kol kas rezultatų nematau, bet ant mano dramblio figūros rezultatą išvysiu po dešimties seansų Man nei skauda, nei mėlynių turiu
Darausi vakuuminį masažą Echoton centre, Maironio gatvėje, šakės, kaip jis man patinka jau dukart dariau, kol kas rezultatų nematau, bet ant mano dramblio figūros rezultatą išvysiu po dešimties seansų
Man nei skauda, nei mėlynių turiu
Sveikos. As rudeni dariau vakuminius masazus tik ten dar su lazeriu. geriau net negu paprastas. Ji daro Vilniuje Nocios g-veje 15. Ten yra toks kabinetas, dirba gydytojos. Kaina - kad nesumeluot apie 40 Lt (gal net 20?? nepamenu ). Priesankstinis uzsirasymas. Trukme 1 val. Daro visa kuna, atskirai - ne! Taip pat labai daug pataria apie dietas, kaib buti grazesniems. reikia 5-10 seansu. Galime eiti tik karta i savaite. Melyniu buvo, bet nedaug. Palieku telefona 852339979 Geriau pas Anzela uzsirasyti - nes ji man dare. Ten taip pat siulo lieknejimo buda su pjavke and uodegytes.. sako labai gerai organizmui ir nuo to liekneji.
Na vienu zodziu tikrai apimtys mazeja...
Sveikos mamos, as sportuoju, bet per nestuma buvau priaugus daug svorio ir nelabai susitrauke pilvo oda, gal kas bandet vakuumini masaza pilvui? Ar tikrai veiksmingas, nes kaina nemaza. Aciu uz atsakymus
Sveikos mamos, as sportuoju, bet per nestuma buvau priaugus daug svorio ir nelabai susitrauke pilvo oda, gal kas bandet vakuumini masaza pilvui? Ar tikrai veiksmingas, nes kaina nemaza. Aciu uz atsakymus
Atskirai pilvui masažo nedaro. Reikia visam kūnui daryti. Dėl odos stebuklų nesitikek, bet kad apimtys pamažes, tai tikrai yra vilčių.
Bandžiau ir esu patenkinta. Bet pilvo oda visai nesusitraukė