Įkraunama...
Įkraunama...

Vakuuminis masažas

Sveikutes:) O kur Kaune daro vakumini masaza?? Girdejau kazka apie kazkoki centra vienybes aiksteje, bet nieko tikro nezinau...
Gal tarp jusu yra kaunieciu??? Patarkite kur kreiptis!!!

4u.gif
Atsakyti
Darausi vakuuminį masažą Echoton centre, Maironio gatvėje, šakės, kaip jis man patinka thumbup.gif jau dukart dariau, kol kas rezultatų nematau, bet ant mano dramblio figūros rezultatą išvysiu po dešimties seansų tongue.gif
Man nei skauda, nei mėlynių turiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ratatankė @ 2006 09 25, 08:59)
Darausi vakuuminį masažą Echoton centre, Maironio gatvėje, šakės, kaip jis man patinka thumbup.gif  jau dukart dariau, kol kas rezultatų nematau, bet ant mano dramblio figūros rezultatą išvysiu po dešimties seansų tongue.gif
Man nei skauda, nei mėlynių turiu lotuliukas.gif

Kokia kaina? Gal gali tel. nr. duoti?
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2006 09 25, 09:39)
Kokia kaina? Gal gali tel. nr. duoti?

kaina nereali - 120 Lt, jei negąsdina-duosiu ir tel. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ratatankė @ 2006 09 25, 12:43)
kaina nereali - 120 Lt, jei negąsdina-duosiu ir tel. smile.gif

120Lt vienas kartas? doh.gif
Tada gasdina, geriau nereiki. Jaučiu mažiausiai 10 kartų reikia?
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2006 09 25, 15:09)
120Lt vienas kartas?  doh.gif
Tada gasdina, geriau nereiki. Jaučiu mažiausiai 10 kartų reikia?

aha mirksiukas.gif iki dvidešimt
Atsakyti
QUOTE(JaunaDvynukuMamyte @ 2006 07 15, 17:19)
Sveikos. As rudeni dariau vakuminius masazus tik ten dar su lazeriu. geriau net negu paprastas. Ji daro Vilniuje Nocios g-veje 15. Ten yra toks kabinetas, dirba gydytojos. Kaina - kad nesumeluot apie 40 Lt (gal net 20?? nepamenu ). Priesankstinis uzsirasymas. Trukme 1 val. Daro visa kuna, atskirai - ne! Taip pat labai daug pataria apie dietas, kaib buti grazesniems. reikia 5-10 seansu. Galime eiti tik karta i savaite. Melyniu buvo, bet nedaug. Palieku telefona 852339979 Geriau pas Anzela uzsirasyti - nes ji man dare. Ten taip pat siulo lieknejimo buda su pjavke and uodegytes.. sako labai gerai organizmui ir nuo to liekneji.
Na vienu zodziu tikrai apimtys mazeja... mirksiukas.gif

Negali būti, kad taip pigu g.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2006 09 26, 17:19)
Negali būti, kad taip pigu  g.gif

gali gali. Aš tenj jau min 6 metai, kaip darausi masažus. Dabar jie pabrango ir kainuoja 50 lt.
Atsakyti
Sveikos mamos, as sportuoju, bet per nestuma buvau priaugus daug svorio ir nelabai susitrauke pilvo oda, gal kas bandet vakuumini masaza pilvui? Ar tikrai veiksmingas, nes kaina nemaza. Aciu uz atsakymus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(avija @ 2006 11 08, 16:54)
Sveikos mamos, as sportuoju, bet per nestuma buvau priaugus daug svorio ir nelabai susitrauke pilvo oda, gal kas bandet vakuumini masaza pilvui? Ar tikrai veiksmingas, nes kaina nemaza. Aciu uz atsakymus  thumbup.gif

Atskirai pilvui masažo nedaro. Reikia visam kūnui daryti. Dėl odos stebuklų nesitikek, bet kad apimtys pamažes, tai tikrai yra vilčių.
Bandžiau ir esu patenkinta. Bet pilvo oda visai nesusitraukė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(avija @ 2006 11 07, 11:06)
Sveikos mamos, as sportuoju, bet per nestuma buvau priaugus daug svorio ir nelabai susitrauke pilvo oda, gal kas bandet vakuumini masaza pilvui? Ar tikrai veiksmingas, nes kaina nemaza. Aciu uz atsakymus

Tikrai geras dalykas. Nei treniruotės, nei kremai tau nepadės. O dėl kainos nemanau, kad 25 Lt yra daug.
Atsakyti
Čia galima viską sužinoti apie vakuuminį masažą
Vakuuminis masažas
QUOTE(avija @ 2006 11 08, 16:54)
Sveikos mamos, as sportuoju, bet per nestuma buvau priaugus daug svorio ir nelabai susitrauke pilvo oda, gal kas bandet vakuumini masaza pilvui? Ar tikrai veiksmingas, nes kaina nemaza. Aciu uz atsakymus  thumbup.gif

Atsakyti