Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena ir pykinimas

Pirma karta gyvenime susiduriau su tokiu galvos skausmu. Norejau paklausti busimyu mamyciu ar gali taip buti jog nuo ilgo ir labai stipraus galvos skausmo pradejau vemti (per nestuma nera pykine ne karto). Vemiau visa nakti ir galva dar labiau plyso, net nuo laso vandens daresi dar blogiau. g.gif Einu pas gyd.rytoj paisklausi nes gal tai migrena schmoll.gif o vaistuku juk gerti negalima jokiu ax.gif . O gal tiesiog dehidratacija man ir del to taip darosi....gal kam taip buvo? unsure.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liudnuke123 @ 2009 08 31, 18:45)
Pirma karta gyvenime susiduriau su tokiu galvos skausmu. Norejau paklausti busimyu mamyciu ar gali taip buti jog nuo ilgo ir labai stipraus galvos skausmo pradejau vemti (per nestuma nera pykine ne karto). Vemiau visa nakti ir galva dar labiau plyso, net nuo laso vandens daresi dar blogiau. g.gif  Einu pas gyd.rytoj paisklausi nes gal tai migrena schmoll.gif  o vaistuku juk gerti negalima jokiu ax.gif . O gal tiesiog dehidratacija man ir del to taip darosi....gal kam taip buvo? unsure.gif  wub.gif

Tai, kad galima vaistukų... jeigu blogai, gydytojai skiria ir paracetamolį ir ibumetiną, tik nedidelėm dozėm.... dar yra homeopatiniai vaistukai tik pavadinimo neatsimenu. O nuo skausmo tikrai gali pykinti, mano mama serga migrena, tai žinau.
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 08 31, 16:58)
Tai, kad galima vaistukų... jeigu blogai, gydytojai skiria ir paracetamolį ir ibumetiną, tik nedidelėm dozėm.... dar yra homeopatiniai vaistukai tik pavadinimo neatsimenu. O nuo skausmo tikrai gali pykinti, mano mama serga migrena, tai žinau.

blush2.gif tai reiks uzsiminti gydytojui apie vaistukus kas nors gal pades ir nestuke.gif nebus taip blogai kai nereiks taip kankintis
Atsakyti
turiu ta džiaugsme-migrana..skauda iki vemimo doh.gif
Atsakyti
Man gydytoja sake kad per diena jei labai reikia galima isgerti 2-3 tabletes paracetamolio, jis salinasi per kepenis todel maziausiai kenkia. o siaip patare gerti arbata su zenseniu arba medum, kad tonizuotu. Galima valerijono pavartoti. Man arbateles siek tiek padejo, o gal jau siaip galvos skausmai praeidinejo, nes dabar tfu tfu tfu jau senokai nebeskaudejo.
Atsakyti
Man yra migrena,kas antra savaite kai prasideda skausmai,tai nebezinau kur lyst ir tai tesiasi po 3-4 dienas,aciu dievui,kad nevemiu smile.gif klausiau daktares ka daryt su sita problema,sake kokia tablete citramono ar apap nepakenks vaikeliui nestuke.gif .siaip
stengiuosi kentet,bet kai nebegaliu tai isgeriu tablete. tie skausmai nestumo metu gali atsirasti del spaudimo,gerai butu pasimatuot,kai pradeda skaudet,man taip dare ligonineje,ir tikrai-spaudimas buvo nukrites,todel patare isgert kavos. kava irgi nera gerai,bet sesele sake geros kavos puodelis nieko blogo.
Todel pirmiausia issiaiskink su spaudimu,o paskui ieskok kitu ligu.
user posted image
Atsakyti
Sveikos,
Jauciu ir as ta "malonuma" nuo 2-o trimestro. Geriu Magnis+B6 ir kokybiskus Omega 3 papildus. Gal sutapimas, gal ne, bet 3 sav. esu rami smile.gif, o priepuoliai su vemimu budavo bent karta per savaite. Taip pat vertetu pasekti savo mityba ir paziureti, gal kokie produktai isprovokuoja (pvz. pieno ar riesutai).
Atsakyti
QUOTE(eveka @ 2009 10 19, 10:40)
Sveikos,
Jauciu ir as ta "malonuma" nuo 2-o trimestro. Geriu Magnis+B6 ir kokybiskus Omega 3 papildus. Gal sutapimas, gal ne, bet 3 sav. esu rami smile.gif, o priepuoliai su vemimu budavo bent karta per savaite. Taip pat vertetu pasekti savo mityba ir paziureti, gal kokie produktai isprovokuoja (pvz. pieno ar riesutai).

magnis tikrai padeda nuo migrenos.. net gi skaiciau, kad del magnio trukumo gali buti migrena.
Atsakyti
smile.gif o as iki nestumo turejau megrena kai prasideda PMS iki menesiniu kokia 1,5 sav.prasideda baisus galvos skausmai su vemimais ir pikinimais,3 dienas esu nedarbinga,erzina kvapai,garsai, sviesa-tai ir vadinoma migrena,ji ne pagydoma bet galima polengvint simptomus.per nestuma irgi kuri laika turejau migrena bet neapsikentus skausmu isgerdavau asdkofeno bet nepasitarus su gyditoja,kt.vaistai man nepadieda.o paskui man savaime dingo,o po gymdimo po kurio laiko atsirado.jai povartuosit apie 6 men.Nakvisu aliejaus kapsules simptomai sumazeja,jau patikrinau man gyd.L.SKUTAITE patare.
Atsakyti
Iki nestumo neturejau migrenos priepoliu. Jie atsirado 2 nestumo men. ir tesesi iki 4men. Buvo labai dideli skausmai lydimi vemimo. Del ju ir i ligonine pagulde, taciau istyre ir nieko rimto nerade, isleido namo. Per antra nestuma tas pats buvo doh.gif Po gimdymo, jokiu galvos skausmu schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutės, man tai migreniniai galvos skausmaiiki nieštumo būdavo labai reti, kokie du - trys kartai į pusmetį. Per pirmą nieštumą iš vis neskaudėjo galvos, o dabar tai baisu, kas antrą dieną taip negerai, kad net verkti norisi. Jei ir išgeriu puse ibumetino tabletės, tai porai valandų palengvėja ir vėl viskas iš pradžių doh.gif .
Atsakyti
Sveikos mamytes pas mane antras nestumas dar tik 6sav.bet vakar vakare ir nakti nuo galvos skaumo galvojau mirsiu cry.gif o paskui dar vemimas toks prasidejo tai buvo tikras kosmaras.siandien irgi nerealei skauda galva.bijau ka nors valgyti kad vel ne vemti, verysad.gif
Atsakyti