Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena ir pykinimas

QUOTE(dafniele @ 2010 02 22, 12:35)
Sveikos mamytes pas mane antras nestumas dar tik 6sav.bet vakar vakare ir nakti nuo galvos skaumo galvojau mirsiu cry.gif  o paskui dar vemimas toks prasidejo tai buvo tikras kosmaras.siandien irgi nerealei skauda galva.bijau ka nors valgyti kad vel ne vemti, verysad.gif

aš šiandien buvau pas daktarę, ir kaip tik klausiau, ką daryti jei užeis migrenos priepolis. Tai ji sakė, galima gerti vaistus nuo skausmo, žinoma ne dažnai, tačiau nuo 6 iki 8 savaitės gerti negalima, nes kenkia vaisiui.. tai patarčiau iškentėti kažkaip ir susilaikyti 4u.gif
Atsakyti
Man migreninis galvos skausmas tesiasi jau trecia diena doh.gif ,baisiai pykina,nakti nemiegu doh.gif ,verkti norisi,isprotet galima su tokiu skausmu,vaistu jokiu negeriau,nes net nezinau ka galeciau isgert... g.gif o mums dar tik 4sav.
Atsakyti
Man dažnai irgi galvą paskaudėdavo ir nestuke.gif ir dabar....nėštumo metu gėriau analginą(nors vaistinėj sakė negalima), o dabar, maitinant- paracetamolį.... jau galvą skaudėdavo bent porą kartų į mėnesį tai stipriai- gerdavau aš analginą...ir dar turėjau operaciją kai nestuke.gif buvau, prieš perrišimus gerdavau analginą, po 2 tab. per dieną...... pagimdžiau sveiką mergaitę thumbup.gif
Nesikankit, juk vaikučiui pilvelyje dar blogiau, kai mama kenčia...juk yra ką galima išgerti...man dar padeda šaltas kompresas ant kaktos, akių, smilkinių.......+ vaistukai....
Atsakyti
Migrena turejau iki nestumo, bet vaistu pagalba gyvenau pilnaverti gyvenima. Pastojus pirmaji timestra uzeidavo reguliarus skausmai kas 2 savaites kaip laikrodis. Negeriau jokiu vaistu, is skausmo vemdavau, neidavau i darba 12h guledavau ir kentedavau. Paracetamoli tik leidziama vartoti, viena kart pabandziau, nepadejo nei kiek. Pasibaigus I trimestrui baigesi ir migrena, isgaravo kaip nebuta thumbup.gif
Atsakyti
as su migrena pirma karta susiduriau kai pastojau.. kankinaus ne tas zodis, vaistu negeriau. tikiuos su kitu nestumu kazkaip pavyks isvengti priepoliu 4u.gif
Atsakyti