Įkraunama...
Įkraunama...

Indų filmai

QUOTE(Mariasim @ 2008 08 04, 00:26)

prisiregistravau bet man neleidzia siusti s,nesuprantu kodel verysad.gif
verysad.gif
aij jau siunciuosi bet kasko labai letai siunciasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalinee: 01 spalio 2008 - 14:49
nelabau suprantu kaip zinoti kada bus fylmas atsiustas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalinee @ 2008 10 01, 16:07)
nelabau suprantu kaip zinoti kada bus fylmas atsiustas  g.gif

kaip supratau siutiesi su torrentų pagalba, kai torrentų lentelėje esanti juostelė prie filmo pavadinimo nusidažo mėlynai (arba kita spalva) ir ant jos būna užrašas 100 proc. tadu filmą ir parsiuntė, jei juostelė prie filmo pavadinimo ne visa nusidažius ir rašo sakysim 67 proc. filmas dar siunčiamas bigsmile.gif

tikiuos suprantamai parašiau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Brėkšta @ 2008 10 01, 19:46)
kaip supratau siutiesi su torrentų pagalba, kai torrentų lentelėje esanti juostelė prie filmo pavadinimo nusidažo mėlynai (arba kita spalva) ir ant jos būna užrašas 100 proc. tadu filmą ir parsiuntė, jei juostelė prie filmo pavadinimo ne visa nusidažius ir rašo sakysim 67 proc. filmas dar siunčiamas  bigsmile.gif

tikiuos suprantamai parašiau  ax.gif

o per kiek atkeliaus filmas tai rašo skyrelyje kuris vadinasi ETA
Atsakyti
as ziuriu online filmus thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalinee @ 2008 10 14, 17:50)
as ziuriu online filmus  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Kur? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2008 10 14, 18:58)

http://www.druzya.co...splay.php?f=290 vat čia galima pažiūrėt online ir yra filmų parsisiūst iš Rapidos
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2008 10 15, 07:31)
http://www.druzya.co...splay.php?f=290 vat čia galima pažiūrėt online ir yra filmų parsisiūst iš Rapidos

thumbup.gif as is ten neiseinu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2008 10 15, 07:31)

Koks čia didelis ekranas pasileidus filmą thumbup.gif assa.gif Nes kitur kur žiūrėdavau online, tai mažas ekranėlis, ale vistiek neatsitraukdavau hihihi.gif
Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
Linksminkitės merginos bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos, vakaržiūrėjau "my bollywood bride" tai visiškai nepatiko, nei aktoriai, nei vaidyb, nei pati mintis... schmoll.gif
O va pvz "Faana" žiūrėjau tai tikrai neblogas mirksiukas.gif Pusę filmo praašarojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 10 25, 10:48)
O va pvz "Faana" žiūrėjau tai tikrai neblogas  mirksiukas.gif Pusę filmo praašarojau  blush2.gif

O per ką žiūrėjai šį filmą? Nes keliuose internetiniuose psl. paieškojau, tai neranda.. unsure.gif
Atsakyti
Man Node atsiuntė smile.gif Nžn tiksliai, bet man rodosi ji per Emule siunčiasi... Gaila pas mane kompe mažai vietos tai ištryniau jau, o ir į cd neįsirašiau sad.gif Bet tikrai neblogas filmukas apie tai kaip akla mergina įsimylėjo teroristą, jis po pirmos nakties dingo o ji liko nestuke.gif ir t.t. ir pan...... thumbup.gif
Atsakyti