Įkraunama...
Įkraunama...

Indų filmai

Kaledu senelis ir man atnes dovanu RNBDJ dvd biggrin.gif . Man va, butent patinka Sharukho ir asaros ir patemptos lupos ir sokis ir nekalto sunelio zvilgsnis ir mokejimas uzkariauti moters sirdi, trumpai tariant jam as visuomet skiriu pirma vieta. O, kai daugiau suzinojau kas jis per zmogus, nevaidindamas - tai uzsikreciau "Shahrukahnizmu" galutinai. Nes mano nuomone yra tokia, gali buti puikus artistas /te, bet va kas tu per zmogus gyvenime - tai irgi reiksminga. Bent jau man tai aktualu.
Papildyta:

Kiek suprantu, daug is cia rasanciuju issimeciusios po skirtingas salis. Pavydziu, kas Londone gyvena thumbup.gif . Gali bollivudo zvaigzdes vaskineme muziejuje isarciau apziureti. O Sharukas Londone lankosi daznai ivairius sou atveza parodyti. Gal kas lankesi tokiame? Ar koki bolli superstara is arciau live mate?
Atsakyti
QUOTE(F-S @ 2009 12 15, 12:17)
Man va, butent patinka Sharukho ir asaros ir .... gali buti puikus artistas /te, bet va kas tu per zmogus gyvenime - tai irgi reiksminga...

Mes gi nesakome, kad jis blogas aktorius ar zmogus blush2.gif blush2.gif blush2.gif . Cia sitjueishn kaip ir su juodu sokoladu - vieni ji dievina, kiti jam abejingi. 4u.gif

BTW: radau tokia svetaine - http://bwtorrents.ru/forum/index.php piiiiilna info rusu kalba, yra torrentu.

Atsakyti
geras filmas Vo.imya.Vsevushnego 2007 orginalo klb. Khuda Kay Liye

čia daugiau apie pakistaniečius, vel gi dainų šokių nėra, tai daugiau į socialines problemas nukreiptas filmas.

Londone gyvenančio pakistaniečio dukra įsimyli europietį, tėvas būdamas musulmonu nors pats gyvena nesantuokoje su baltaode moterimi, pasipriešina dukters santykiams, pagal musulmonų papročius ji gali tekėt tik už musulmono, galiausiai apsimeta, kad sutinka su dukters pasirinkimu, bet prieš jos vestuves su Deivu pasiūlo dukrai nuvažiuot kartu su juo į gimtą Pakistaną ir ten apgaule ją sutuokia su musulmonu.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2009 12 16, 14:26)
geras filmas Vo.imya.Vsevushnego 2007 orginalo klb. Khuda Kay Liye

Maciau neseniai, nieko toks. Ypac kai palygini musu moteru gyvenima su tenykstemis - tai mes caraites karalaites....

Papildyta:
g.gif Klausimas: gal kas matet/pastebejot kur ... netycia. Ieskau prieigos filmui Nuvvostanante Nenoddantana (pietu Indijos), bet reiktu kad titrai butu angliski.
http://bwtorrents.ru...read.php?t=1338

Turiu ji bet titrai a la rusu kalba, bet as matau hieroglifus. Kokius nustatymus reikia pakeisti kompe,kad matyciau kirilica? Gal, mergikes, kuri susiduret su tokiu atveju?
Atsakyti
QUOTE(Liviko @ 2009 12 14, 20:53)
ir pagal pabaiga taip pat, su Sikhais smile.gif Ir leliuko vardas nevisai leituviskas 4u.gif

Savaitgali ziurejau Rab Ne Bana Di Jodi. S.Khano gerbejoms turetu patikti -  jis ten pagrindiniame vaidmenyje. Vaidina neblogai abu pagrindiniai, ( S.K. vaiposi mazai, man tas l. patiko), Istorija tokia, is gyvenimo. Ne shedevras, bet ziuret galima.

Aciu smile.gif
Na taip mano vyras indas blush2.gif
ir teisingai pastebeta kad sikhas wink.gif
Pasiridi kiek daug lituvaites apie indija zino lotuliukas.gif 4u.gif

Beto paziurekit Ru ba ru filma su gera pamoka thumbup.gif
Mano vyra priverte susimastyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JaanSingh @ 2009 12 16, 20:39)
Aciu smile.gif
Na taip mano vyras indas  blush2.gif
ir teisingai pastebeta kad sikhas wink.gif
Pasiridi kiek daug lituvaites apie indija zino  lotuliukas.gif  4u.gif

Atsiprašau, jei iš karto su nekukliais klausimais užpuolu, bet labai smalsu, kaip susipažinote ir kur gyvenate..... wub.gif P.S. Galima ir neatsakyti, jei labai ne į savo reikalus kišuosi, tik labai įdomu..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cleo_25 @ 2009 12 17, 14:56)
Atsiprašau, jei iš karto su nekukliais klausimais užpuolu.....

A jau cekava gi kooookia blush2.gif ax.gif . Nors man irgi idomu ax.gif , gal mergike papasakos apie gyvenima "is vidaus" smile.gif

As tai seip domejausi apie Indija - istorija, kultura, zmones, etnines/religines grupes - ziauriai idomu. Noreciau kad nors nuvykti, edukaciniais tikslais (is karto pasakysiu as ne kokia krisnaiste ar sababiste ir pan.). Nors man draugai pasakojo kad as su savo poziuriu i maista galiu ten pradet britkintis. Na bet o ka darysi, cia neatsiejama salies kulturiniu daliu...
Atsakyti
QUOTE(Liviko @ 2009 12 17, 15:26)
A jau cekava gi kooookia  blush2.gif ax.gif  . Nors man irgi idomu  ax.gif , gal mergike papasakos apie gyvenima "is vidaus" smile.gif

Šiaip aš visai necekava 4u.gif Bet kažkaip labai įdomu pasidarė, nes visgi ne su amerikiečiu, ar rusu, pavyzdžiui, o su indu susituokusi, o čia tokia egzotika jau gaunasi, na iš mano kaimo žiūrint, tai ir pasicekavinau blush2.gif
Atsakyti
moterytes, as irgi prisijungiu prie "smalsuoliu" klubo. bigsmile.gif Megstu Indija nuo mazens, idomus ir zmonesir ju gyvenimas, paprociai, bet va pazinti tai tenka tik per TV, knygas ar filmus. Ot ir man idomu, ar labai sunku gyventi seimoje su zmogumi kilusio na, is visai kitokios kulturos. Na, bet gal jis jau sueuropejes? g.gif Ir tuomet isskyrus kalba, gal ir nera labai didelio skirtumo.
Atsakyti
mamytes labai ieskau filmo "Svetimas vaikas" (chori chori chupke chupke( atrodo tai indiskai) man reikia rusu kalba. Gal galit padeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carisma @ 2009 12 28, 15:21)
mamytes labai ieskau filmo "Svetimas vaikas" (chori chori chupke chupke( atrodo tai indiskai) man reikia rusu kalba. Gal galit padeti  4u.gif

cia yra:

http://torrents.ru/f...c.php?t=1628488
Atsakyti
Su Naujaisiais metais! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
per si laika paziurejau nemazai f.siandien paziurejau AAJA NACHLE,su vertimu davaite tancevat su MADHURI,vienas malonumas ziuret kaip ji soka,niekas neprilygsta BOLIVUDE jos sokimui,esu maciusi beveik visus jos f.po ilgos pertraukos buvo malonu ja vel pamatyti bigsmile.gif
dar patiko BLUE-GLUBINA-nuotykiu su SANJAY DAT,ZAED KHAN,KATRINA,LARA DAT
Atsakyti