Įkraunama...
Įkraunama...

Pardavimų telefonu vadybininkės,ar yra tokių?

Sveikos:)

Tik šendien buvau įdarbinta,nesu dirbus nieko panašaus(gal ir toliau būčiau tokio darbo vengus,vien dėl to,kad neišmanau kaip prikalbinti žmogų ar įmonę pasirinkti kažkokią prekę ar paslaugą,jei ne toks darbo pasiūlos nebuvimas),aišku man paaiškino,kaip ir kas.Pats darbas namuose,tiesiog skambint galbūt busimiems klientams ir siulyt telekomunikacines paslaugas,jei susidomi sudaryt sutartis ir pan.Labiausiai domintu bendravimas su įmonėmis,kaip jas patraukti ar "įtikinti",kad susidomėtų,o galbūt ir "prisivilioti".Kaip bendrauti su įvairaus plauko žmonėmis,įmonių vadovais,šiek tiek baugina,kai esi naujokas ir dar gali pasimest,o taip ir prarast klienta.Ypac kai nuo to priklauso tavo atlyginimas.
Tikiuosi,kad supratot ka turėjau omeny,ir būtu smagu,kad pasidalintumėt savo patirtimi,o galbūt naudingais patarimais.

4u.gif

Atsakyti
naudingiausias patarimas - dirbti sau , o ne kazkokiam telekomunikaciju monstrui. buvau irgi panasiam pokalbyje del darbo, supratau viena, kad daug laiko, nervu prarandi ieskodamas klientu kazkam kitam, kuris mokes tau varganus litus, vietoj to , kad tie litai butu grynai tavo.
Atsakyti
QUOTE(lukamona @ 2009 09 02, 10:26)
naudingiausias patarimas - dirbti sau , o ne kazkokiam telekomunikaciju monstrui. buvau irgi panasiam pokalbyje del darbo, supratau viena, kad daug laiko, nervu prarandi ieskodamas klientu kazkam kitam, kuris mokes tau varganus litus, vietoj to , kad tie litai butu grynai tavo.

Šita puikiai žinau ir suprantu,tiesiog mano situacija tokia,kad neturejau is ko rinktis.Reikia socialiniu garantiju,kadangi laukiuosi,o pagal naujus istatymus reikia but išdirbus per 24mėn. 12 mėn,o kai man truksta 1 mėn.,kad galėčiau gaut pašalpa,na tiesiog taip susikloste,tai džiaugiuos radus,kas besilaukiančiai ir dar tokiu bedarbystės laikotarpiu priimtu.Kitom aplinkybėm tikrai būčiau nesiėmus,.
Atsakyti
suprantu tave, igysi patirties , ir tai gerai, darbas namie. o gal dar kitos uzdarbio galimybes domina?
Atsakyti
Apie telemarketingą yra nemažai medžiagos internete. Tikiuiosi nuoroda bus naudinga TELEMARKETINGAS ir dar čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lukamona @ 2009 09 02, 13:14)
suprantu tave, igysi patirties , ir tai gerai, darbas namie. o gal dar kitos uzdarbio galimybes domina?

Dėkui už supratimą ir pasiūlyma,bet kolkas noreciau susikoncentruoti i naują darbą ir jį perprast 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Akrila @ 2009 09 02, 19:54)
Apie telemarketingą yra nemažai medžiagos internete. Tikiuiosi nuoroda bus naudinga TELEMARKETINGAS ir dar čia  4u.gif

Ačiū už informaciją aciuks.gif
Atsakyti
dirbau si darba pries pora metus,brr iki siol purto mane nup to doh.gif pinigai Labai Geri man ejo, bet kiek psichologiniu kriziu esu isgyvenus tai geriau patylesiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 09 11, 23:36)
dirbau si darba pries pora metus,brr iki siol purto mane nup to  doh.gif  pinigai Labai Geri man ejo, bet kiek psichologiniu kriziu esu isgyvenus tai geriau patylesiu  unsure.gif

Tikiu, as jau dabar naktim nemiegu,vyras sako,kad per daug imu i galva,bet kad baisiai sunku,ypac kai dirbi nes nera kitos iseities ir kai darbas visai nemielas, o ir atlygis ne kazin koks,dirbu tam kad uztektu stazo pasalpai gaut.Sendien vaziuosiu susitikt su primuoju susidomejusiu klientu,tai baisiausiai bijau,kad tik nesugadinciau visko...
Atsakyti
Radau skelbimą kad ieško pardavimo telefonu vadybininkės, galvojau siųsti CV bet vienas dalykas baidė tai, kad nepastovus atlyginimas o nuo darbo rezultatų priklausantis verysad.gif tai truputį rizikinga dirbti ir dar neturint patirties o dar paskaičiau čia jūsų komentarus tai visai fantazija atšoko eiti dirbti tokį darbą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sanli @ 2010 05 26, 23:45)
Radau skelbimą kad ieško pardavimo telefonu vadybininkės, galvojau siųsti CV bet vienas dalykas baidė tai, kad nepastovus atlyginimas o nuo darbo rezultatų priklausantis verysad.gif tai truputį rizikinga dirbti ir dar neturint patirties o dar paskaičiau čia jūsų komentarus tai visai fantazija atšoko eiti dirbti tokį darbą verysad.gif

As dirbau metus.. gauni minimuma+ bonusai uz pardavimus 4u.gif panos dirbancios ten kelis metus pasidaro daaaaaug.. bet tokiu yra tik kelios.. o seip kelis men buvo svajoniu darbas, ypac kai megstu pasneket biggrin.gif bet poto.. nusibodo spaudimas, pastovus smegenu knisimas: kodel, kaip del ko..? ir t.t doh.gif nenoreciau gryst.. turi pastoviai eit pirmyn ir nesustot, nes sustos pardavinai ir busi niekam nereikalinga
Atsakyti
Sveikos. Ar yra dirbančių panelių šį darbą? ar sunku buvo pirmais mėnesiais? ar prasilaužėt ar metėt po pirmų nesėkmių? šiaip kokie atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif teko dirbti si darba, taciau mano karjera truko pusantro menesio tik biggrin.gif , tik tiek teistveriau, nes darbas ne is lengvuju. Taciau zmonems, kurie megsta daug (pabreziu - labai daugggg lotuliukas.gif ) bendrauti, sis darbas kaip tik. Bet visgi as cia izvelgiu daugiau minusu nei pliusu. Is pradziu buvo gan idomu tikrai, tas pats bendravimas, perpratimas kaip isiulyt ir pan., bet po to tai jau tampa rutina, darosi slykstu skambint... nes tas pats per ta pati, tos pacios frazes, toks 'bukinantis' darbas... Aisku kai reikia pinigeliu tai geriau nei nieko, bet milijonu nesusikrausi...
Atsakyti