Sveikos,
Nepilnus metus dirbu pardavimu vadybininke telefonu. Esu be galo patenkinta, kad pasirinkau sia sriti.
Galiu patvirtinti, kad pacioje pradzioje, kol nebuvau isbandziusi pardavimu telefonu, kaip ir daugelis maniau, kad:
1. Telemarketingas, tai lindimas zmonems i akis, ir net siek tiek gedingas darbas.
2. Baisu tureti nestabilias pajamas, kas jai neparduosi.
3. Tai ne man, jau tik ne man.
Is pradziu ieskojau darbo aptarnavimo, administracijos srityje, tai atrode kur kas labiau priimtina ir kur kas labiau man. Tuo paciu telefonu dirbti atrode geriau toje srity, kur tau pasiskambina klientai, tu atsakai i ju klausimus, o ne pats lendi i akis.
Dabar galiu pasakyti, kad visa tai pirminis, del nusistovejusios visuomeneje nuomones susidarytas poziuris. Telemarketinga nusprendziau isbandyti, kai isgirdau teigiama poziuri is savo bendrakurses, kuri jame turejo galimybe darbuotis puse metu.
Siandien labai keista girdeti tokius pareiskimus, kad pardavimai telefonu, tai bukinantis darbas. Gyvenime taip nepavadinciau. Atvirksciai! Tu matai kaip sekas tavo kolegoms, kas dien matai, kokie rezultatai yra pas kiekviena, tave kamuoja klausimas: "Kodel jis gali parduoti, o as ne??" Tave tai vercia judeti i prieki, matai zmones, kurie parduota, gaudai kiekviena ju fraze, posaki. Galiausiai tavo rezultatai gereja, tai tiesiog nesa tave i prieki. Na nebent kalbame apie tuos zmones, kurie nenori tobuleti, kurie tik atsedi, atkalba darbo diena, nesistengdami, o tik is pareigos.
Savo ateity sieju su pardavimais. Tai tobula sritis kurybiskam zmogui, zmogui, kuris pasiryzes tobulet visa gyvenima, niekada nestovet vietoje.
Ir visiems, jaunimui, tiek zmonems, kurie galbut pasimete, kuriems truksta pasitikejimo savimi, siulau ateiti i pardavimus telefonu. Tai pakeis jusu poziuri, gyvenima. Tai nuostabi patirtis, neikanojama patirtis. Be to pardavimai ta sritis, kur isties galima daug uzsidirbti.
Nors is kitos puses.. kuo daugiau zmoniu pries tai nusiteikusiu, gabiu jaunuoliu vengianciu sios srities, o isidarbinanciu eiliniame tikrai bukinanciame aptarnavimo sektoriuje, kur kiekviena diena vienoda, kur nereikia mastyti, tik atlikti tas pacias proceduras, tuo daugiau erdves pasirodyti man, tuo maziau konkurencijos .. chi chi chi. juokauju
Ateikit i pardavimu merginos drasiai.