Įkraunama...
Įkraunama...

Katė drasko baldus

Turiu kornish rex veislės 4 mėn. kačiuką. Esu jam nupirkusi namą su stovais nagams galasti, taip pat kituose kambariuose yra ir pakabinamas stovas ir besimėtanti pelė skirta nagams galasti, bet jam geriausiai patinka į mūsų brangius baldus cry.gif Bandėm visaip atpratinti... ir vadenį purškėm ir barėm ir nešėm iš karto prie stovo ir aiškinom, kad į stovus reikia galasti doh.gif viskas veltui...

Gal kokių patarimų iš patirties turit ?
Atsakyti
QUOTE(palme @ 2005 09 30, 21:52)
Turiu kornish rex veislės 4 mėn. kačiuką. Esu jam nupirkusi namą su stovais nagams galasti, taip pat kituose kambariuose yra ir pakabinamas stovas ir besimėtanti pelė skirta nagams galasti, bet jam geriausiai patinka į mūsų brangius baldus cry.gif  Bandėm visaip atpratinti... ir vadenį purškėm ir barėm ir nešėm iš karto prie stovo ir aiškinom, kad į stovus reikia galasti doh.gif  viskas veltui...

Gal kokių patarimų iš patirties turit ?

Tiksliai nežinau, bet girdėjau, kad katėms būna kažkoks skystis purškiamas, joms nepatinka labai tas kvapas, juo reikia purkšt tas vietas, kurių draskyt negalima ax.gif gal paklausk vet. vaistinėj rolleyes.gif
dar maži kačiukai bijo garso stipraus, mums veterinaras patarė į tuščią sausą skardinę įbert žirnių ir, kai kysa blogai elgiasi, tą skardinę stipriai pakratyt smile.gif

Atsakyti
Mano katė tą puškiklį kaip narkomanė uosto ohmy.gif ohmy.gif Jai atvirkštinį variantą sukelia matyt, jai gal kvepia ohmy.gif
Atsakyti
agi nikaiiiiiiiiiiip neatpratinsi-karti patirtis
Atsakyti
O aš blogietė-mano katinai nunaginti ax.gif
Atsakyti
As taip pat nukarpau naugucius,ir negalanda tuomet i baldus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniska: 02 spalio 2005 - 11:18
Aš irgi karpau, bet vistiek galanda, juk nenukerpi viso nago, kažkiek palieki vistiek.
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2005 10 02, 10:08)
O aš blogietė-mano katinai nunaginti ax.gif

ta prasme kaip nunaginti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 10 02, 20:48)
ta prasme kaip nunaginti? blink.gif

Nuneši pas veterinarą ir nuima nagus visus.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 10 02, 20:55)

Bet nenoriai jie ta daro - as pabandziau Udraites klinikoj pasiteirauti kiek kainuoja, kaip gyvuliukas ta pakelia, ar skauda ir panasiai, tai taip susnervino daktaryte, sake kad tai neetiska ir kad daro tik tokiu atveju kai zmogus rengiasi ismesti ji i gatve ar uzmigdyti. Maniskis rusu melynas aisku niekas jo nemes. Bet as vis dar svarstau - ar as del jo gyvenu ar jis del manes. Turbut palauksiu kol uzaugs (dabar jam 6 men). Bet jei nesiliaus tikrai vaikscios be nagu.
Atsakyti
Patys veterinarai savo kates nunagina smile.gif o nenori nes dabar tai draudžiama, bet vis vien tai yra daroma, kaip ir ausų, uodegų karpymas, deja daugeliui atrodo daug humaniškiau nieko nenupjaut, nei gydyti sykį per mėnesį laužomas bokserių, dobermanų uodegas (Šie lūžiai labai sunkūs, nes uodega stuburo tąsa). Na, bet čia apie šunis, su katėm taip pat, nors kai kuriose šalyse nunaginimas taikomas kaip prevencija paukščių populiacijai-labai daug naguotų naminių numylėtinių išnaikina visus parkų pauščius. Nežinau kaip jie ten be nagų į medį neįlipa, o gal maniškiai kitoki - kiekvieną dieną iš medžio krapštau savo nunagintą katiną biggrin.gif o išėmus pasakoju, kad jis neturi nagų ir pagal viską negali įlipti į medį, o jis manęs neklauso ir vis vien įlipa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 10 02, 20:55)

Eikit švilpt blink.gif Nežinojau, kad taip daroma blink.gif Taigis žmonės, pirkdami kates, iš karto žino, kad jos turi nagus? Tai jei kentės sofa, ir sofa yra svarbiau, galima katės nepirkti. Tada geriau iškart nusipirkt ne katę, o tarkim, kokią sraigę, kuri iš viso neturi nagų ir niekada neturėjo... g.gif O nusipirkt gyvūną ir luošint, kad tau prie interjero derėtų, kad tau buity pritiktų doh.gif Bliamba, gi tai yra žiauru. Tik todėl, kad katės kalbėt nemoka sad.gif Blyn, tai jei užnis, kad laipioja, dar ir nukojins, ne? blink.gif Plia, gal aš irgi blogietė, bet paskaičius net negera pasidarė sad.gif

Kodėl diedai vaikšto sau purvinom panagėm, visi šlykštūs, ir jų niekas nenunagina? sad.gif
Atsakyti