Įkraunama...
Įkraunama...

Katė drasko baldus

Aš irgi prieš tokį žiaurų elgesį mad.gif negana kastruojam vargšus katinėlius, dar nagus išiminėt pradėjo ... šakės ... blink.gif
Atsakyti
Kiek zinau, nunaginima uzdraude visai neseniai. Todel veterinarai ir nedaro to , legaliai tongue.gif O nuo draskymo mano kacui labai veiksmingas "Get off" purksteliu, kur negalima, pauosto ir nueina susiraukes. Man tas kvapas ir schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sparow @ 2005 10 03, 14:05)
Kiek zinau, nunaginima uzdraude visai neseniai. Todel veterinarai ir nedaro to , legaliai tongue.gif O nuo draskymo mano kacui labai veiksmingas "Get off" purksteliu, kur negalima, pauosto ir nueina susiraukes. Man tas kvapas ir  schmoll.gif

o nelieka dėmių nuo to purškiklio? g.gif
Atsakyti
Kai prisiruošiau reguliariai karpyti nagučius, tai pastebėjau, kad tikrai maniškis katas palaipsniui nustojo terorizuoti sofą... Be to kažkur girdėjau, kad jei tai katinas galima privilioti prie naudotinų daiktų valerjonu. Bus neisskiriami su draskymo pele tongue.gif Per teliką neseniai rodė, kad katėm labiau patinka gobelenas ar džinsinė medžiaga, nei tos susuktos virvutės, tai reikia tą pelę, ar draskymo stulpelį apsiūti kita medžiaga, tarsi sofutės imitacija. Garantavo, kad katės neatsispiria tokiam pasiūlimui. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 10 03, 11:15)
Eikit švilpt blink.gif Nežinojau, kad taip daroma blink.gif Taigis žmonės, pirkdami kates, iš karto žino, kad jos turi nagus? Tai jei kentės sofa, ir sofa yra svarbiau, galima katės nepirkti. Tada geriau iškart nusipirkt ne katę, o tarkim, kokią sraigę, kuri iš viso neturi nagų ir niekada neturėjo... g.gif O nusipirkt gyvūną ir luošint, kad tau prie interjero derėtų, kad tau buity pritiktų doh.gif Bliamba, gi tai yra žiauru. Tik todėl, kad katės kalbėt nemoka sad.gif  Blyn, tai jei užnis, kad laipioja, dar ir nukojins, ne? blink.gif Plia, gal aš irgi blogietė, bet paskaičius net negera pasidarė sad.gif

Kodėl diedai vaikšto sau purvinom panagėm, visi šlykštūs, ir jų niekas nenunagina? sad.gif

aš irgi manau, kad tada jau geriau nepirkt katės, jei baldai svarbiau už augintinį. ir nežinau, kaip jūs nagus karpot, kad vis tiek galandasi. aš tai dar nudildau nukirpus, kad nebūtų aštrūs. o katinas pradeda galąstis nagus, tik kai jie atauga.
Atsakyti
Maniškė tai buvo įvaldžius tokį bajerį: naktim, įsibėgėdavo kambaryje ir šokdavo aukštyn ant sienos, ir tada taip gražiai tapetais nusileisdavo nagais žemyn smile.gif)) Spėkit kaip tapetai ? Tai kaip pamatėm vieną kartą naktį, gavo velnių, dabar nebešokinėja. Bet remonto tai reikia...
Atsakyti
QUOTE(sparow @ 2005 10 03, 14:05)
Kiek zinau, nunaginima uzdraude visai neseniai. Todel veterinarai ir nedaro to , legaliai tongue.gif O nuo draskymo mano kacui labai veiksmingas "Get off" purksteliu, kur negalima, pauosto ir nueina susiraukes. Man tas kvapas ir  schmoll.gif

O kiek jis kainuoja? Ir beje ar tikrai padeda, nes mano sofute irgi naikinama blink.gif O man paciai nesmirdes ant tiek,kad nei katyte galasis nagus, nei as ant jos miegosiu? ax.gif
Atsakyti
O nuo kokio amziaus galima katukui prikirpinet nagucius? rolleyes.gif Maniske irgi labai megeja ne tik pasikasyt bet ir siaip paminkyt kojytem nagucius suleisdama g.gif Tik veterinare sake,kad nuo karpymo katuku nagai pradeda skilinet ir kazkas ten su jais negerai buna-ar jusu katukams nera taip nutike? rolleyes.gif
Atsakyti
Mes ir bandėm atpratinti. Rezultatas - pradėjo drąskyti tapetus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agacaga @ 2005 10 10, 15:48)
O nuo kokio amziaus galima katukui prikirpinet nagucius? rolleyes.gif  Maniske irgi labai megeja ne tik pasikasyt bet ir siaip paminkyt kojytem nagucius suleisdama g.gif  Tik veterinare sake,kad nuo karpymo katuku nagai pradeda skilinet ir kazkas ten su jais negerai buna-ar jusu katukams nera taip nutike? rolleyes.gif

Amžiaus apribojimų nagų karpymui nėra. biggrin.gif Gal kažkiek tie nagai ir paskilinėja, bet kol kas katinas nesiskundė, kad jam skauda. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agacaga @ 2005 10 10, 16:48)
O nuo kokio amziaus galima katukui prikirpinet nagucius? rolleyes.gif  Maniske irgi labai megeja ne tik pasikasyt bet ir siaip paminkyt kojytem nagucius suleisdama g.gif  Tik veterinare sake,kad nuo karpymo katuku nagai pradeda skilinet ir kazkas ten su jais negerai buna-ar jusu katukams nera taip nutike? rolleyes.gif

jei kokybiškomis žirklėmis kerpama, tai neturėtų skilinėt. mano žirklės ne idealios, todėl nudildau su dilde po kirpimo. ir neskilinėja tada. o kirpt galima nuo mažens.
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2005 10 10, 13:43)
O kiek jis kainuoja? Ir beje ar tikrai padeda, nes mano sofute irgi naikinama blink.gif O man paciai nesmirdes ant tiek,kad nei katyte galasis nagus, nei as ant jos miegosiu? ax.gif

Apie 38 Lt. Bet jo ten nemazai, tikrai ilgam uztenka. manau efektyvus. Maniskis buvo isigudrines ofisine kede draskyt box.gif Purskiau kelias dienas is eiles. O dabr jau kokia 10 dienu nepurskiu. Sian ryte stebejau: priejo, pasisukiojo aplink,ir nubego i karidoriu kilimo draskyt (leidziu, nes nieko neisdrasko)Turbut kvapa prisimine biggrin.gif
O kvapas nemalonus tik papurskus. Po to as jo nejausdavau.
Atsakyti