Įkraunama...
Įkraunama...

Su VILTIMI į RUDENĮ

QUOTE(nothing sweet @ 2009 09 19, 08:45)
ir ne po vieną hihihi.gif

vis tiek nieko nesuprantu doh.gif
Atsakyti
man regis Upsikas pakeite nika...isdaviau ax.gif ax.gif

rasu lanka, kaip teveliui sekas?
Atsakyti
QUOTE(Pinacea @ 2009 09 19, 11:10)
man regis Upsikas pakeite nika...isdaviau  ax.gif  ax.gif

ir dar vienas žmogiukas toks yra, ale bijau išduot smile.gif
bet esmė ta, kad shaiba, nors greičiausiai net ir ne mane minty turėjo, bet su tuo 'apsiženijo' pataikė į dešimtuką blush-anim-cl.gif

na, čia toks linksmas ekskursas buvo:)
bet turiu ir rimtesnį klausimą: gal susidūrėte - ar yra kur nors internete viešinama informacija apie KMUK ar kitose lig. įstaigose atliekamas onk. studijas? man nepavyksta rasti... mergaitės, kurios dalyvavote tokiose studijose, kaip gavote info? pasiūlė gydytojai ar pačios klausėte? mes gydomės Onkologijos ligoninėje, tai daktarės paklausinėsiu, bet gal ji paprasčiausiai nežinos, kas dedasi už jos ligoninės sienų g.gif laukia naujas gydymo etapas ir kol dar nepradėjome kilo mintis pasidomėti, gal kas naujo vyksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nothing sweet @ 2009 09 19, 12:05)
bet turiu ir rimtesnį klausimą: gal susidūrėte - ar yra kur nors internete viešinama informacija apie KMUK ar kitose lig. įstaigose atliekamas onk. studijas? man nepavyksta rasti...  mergaitės, kurios dalyvavote tokiose studijose, kaip gavote info? pasiūlė gydytojai ar pačios klausėte? mes gydomės Onkologijos ligoninėje, tai daktarės paklausinėsiu, bet gal ji paprasčiausiai nežinos, kas dedasi už jos ligoninės sienų g.gif laukia naujas gydymo etapas ir kol dar nepradėjome kilo mintis pasidomėti, gal kas naujo vyksta ax.gif

Kažkur int. buvau radus vykdomų studijų planą Europje, tai nurodyta, kokios studijos vykdomos Lietuvoje. Lietuvos saituose tokios informacijos nerandu. Jei yra, galbūt uždaruose medikų puslapiuose. Aš į studiją pakliuvau visai atsitiktinai, laiminga minutė. Studija jau turėjo būti uždaryta, bet nusprendė ją dar pailginti ir pakviesti dalyvavimui keletą moterų. Visų pirma, turi atitikti studijos keliamus reikalavimus: tai gali būti amžius, stadija, bendra sveikatos būklė, taikyti gydymai ir pan. Užpildžiau prašymą, gydytoja suruošė dokumentus, medikų komisija tarpininkavo rekomenduodama ir visi šie dokumentai buvo išsiųsti studiją vykdančiam užsakovui. Laukiau patvirtinimo. Galėjau dėl tam tikrų kriterijų nepatekti. Apie atrankos kriterijus nebuvau informuota. Po poros savičių atėjo atsakymas įtraukti mane į studiją. Gavau sutartį, ją perskaičius pasirašiau. Buvo tam tikrų įsipareigojimų iš mano pusės, iš užsakovo taip pat, gavau kodinį dalyvio Nr. Viskas.

Studijoje, kiek pamenu, buvo-yra? Siraccusa ir kažkurios tėvelis - medikamentu Avastin?
radau tą puslapį, favorituos turiu. smile.gif
Search for Clinical Trials

Šiuo metu Lietuvoje vykdoma tik viena studija Vilniuje: Tykerb ir Herceptin. Mano tipui tripple negative pasaulyje šiandien yra 40 studijų (užegistruotų)- dauguma JAV.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 19 rugsėjo 2009 - 13:39
Pasižiūrėjau atidžiau: įvairių tų studijų būna, tai ne tik naujų vaistų ir metodikų tyrimai, esančių įvairios kombinacijos, reabilitacijos, sergančiojo integracijos į visuomenę analizės, ligonio psichologinės būklės kitimo sekimas, net ir netradicinių metodų pritaikymas: pvz., skausmo slopinimas muzika.
Studijos būna suskirstytos fazėmis: 1, 2, 3, 4. 1- nesaugiausia, 4 - saugiausia. Daugumoje studijų yra placebas, apie jį, ar tau jis kliuvo užsakovas neinformuoja...Prižiūrintis studiją medikas nežino.
Na, mano nuorodoje visa ši informacija yra, kam įdomu, pasiskaitykit.

Dar čia yra informacijos, aš tai tingiu skaityti, nuotaika ne ta smile.gif How to Find a Cancer Treatment Trial: A 10-Step Guide
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 19 rugsėjo 2009 - 14:20
sveiki,

Mano mama gryzo is sanatorijos..pirmadieny eisim i chemoterapija, pirma syki, bet jauciu, kad pirma syki ten nieko endaro, buna tik konsultacija, ane?

SIan su mama susipykau..jinai pasake, kad as savo elgeisu jai sukeliu itampa..poto dar atreze "neaisku, kiek as laiko gyvensiu"... tai dabar toks liudesys..
Atsakyti
verysad.gif
QUOTE(bbg23 @ 2009 09 19, 16:31)
sveiki,

Mano mama gryzo is sanatorijos..pirmadieny eisim i chemoterapija, pirma syki, bet jauciu, kad pirma syki ten nieko endaro, buna tik konsultacija, ane?

SIan su mama susipykau..jinai pasake, kad as savo elgeisu jai sukeliu itampa..poto dar atreze "neaisku, kiek as laiko gyvensiu"... tai dabar toks liudesys..

Sveikute!Mano mamyte man taip pat nuolat kartoja,kad neaisku,kiek ji cia bebus,kiek begyvens,nes koju nebepavelka...Tai jos zodziai... verysad.gif Ji turbut net neisivaizduoja,kaip man skaudu tai girdeti,nuolat verkiu.Tai kaip ir naujas smugis kaskart tai girdeti,nes tenka vel ir vel is naujo isgyventi ta pati... verysad.gif Laikykis,nepasiduok,ok?!Tikek,kad viskas bus gerai.As nuolat su mama elgiuosi labai svelniai,kasdien po daug daug kartu ja apkabinu...Sakau,kaip ja myliu ir kokia ji man brangi.Bet ji vis atstumia....Nzn kodel.... verysad.gif Nieko nepadariau,tik kasdien suprantu,kaip stipriai ja myliu ir kokia ji man reikalinga,ir kad be josmano gyvenimas nebetektu prasmes... verysad.gif Stiprybes Tau!Stipriai apkabinu! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shaiba @ 2009 09 17, 23:41)
bigsmile.gif o pas mus kai kas apsizenijo-pavarde pakeite. 4u.gif  mirksiukas.gif

QUOTE(nothing sweet @ 2009 09 19, 12:05)
ir dar vienas žmogiukas toks yra, ale bijau išduot smile.gif
bet esmė ta, kad shaiba, nors greičiausiai net ir ne mane minty turėjo, bet su tuo

nu prajukinot su tais apzenijimais hihihi.gif kaip sako meile trunka 3 metus g.gif atbuvau tris metus su ta pacia "pavarde" tai nusprendziau gal tiksliau pribrendo reikalas keisti ja blush2.gif

evesima kiek laiko jau gydosi tavo mama?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TIKESIU: 19 rugsėjo 2009 - 15:04
QUOTE(TIKESIU @ 2009 09 19, 17:03)
nu prajukinot su tais apzenijimais hihihi.gif kaip sako meile trunka 3 metus g.gif  atbuvau tris metus su ta pacia "pavarde" tai nusprendziau gal tiksliau pribrendo reikalas keisti ja blush2.gif

evesima kiek laiko jau gydosi tavo mama?

Mano mamai augliai galvoje yra jau 14 metu.Pries 3 metus ispjove gimda-buvo metastazes-cacinomma 3 st.Ji gydosi tik zoliniais preparatais,misiniais,grybais,rupuzemis,befunginu.Chemoterapijos atsisake.
Atsakyti
Laba diena visoms,

Adis, kaip Jūsų kraujas? Gal kiek nors pakilo? Kaip širdelė? Ką Jums gydytojas rekomendavo pagerti dėl širdies? Vakar buvau pas šeimos gydytoją dėl nedarbingumo, tai parašė pagerti Betaloc, dėl širdies ritmo stabilizavimo. Išgėriau tik dvi tabletes, didelio poveikio dar nejaučiu, tačiau tikiuosi, kad pagėrės, nes ateinantį pirmadienį vel lašinimas.
Atsakyti
evesima pasakysiu is savo varpines tavo mama pavargo nuo tokios busenos nuo gydymo nuo pasaliniu povekiu bet jei nera cheminio gydymo tai gal ju nera ...o dar tiek metu blink.gif as 4 ir jau pavargau......as pavargau nuo visu gydymu nuo komplikaciju ir nuo visu blogumu....ir galiu pripazinti tai daznai salygoja mano bjauruma verysad.gif nes esu pastoviai pikta...nes pavargau....ir net galiu sakyt kad tavo mamai depresija....as geriau vaistus nuo depreijos.Befungina ir man kiso gerti doh.gif

NBA betaloco poveikio nuo dvieju tableciu nepajausit ir dar ziurint koks ans yra g.gif ilgo veikimo ar trumpo ir kiek mg unsure.gif
Atsakyti
Puikiai ja suprantu.Manau,as bguciau jos vietoje,dar bjauresne.Suprantu,kad viena diena ji jauciasi geriau,kita-blogiau...Bet kuo as dar galeciau jai padeti,kad ji jaustusi geriau?Padedu jai namu ruosoje,neleidziu sunkiai dirbti,apkabinu,elgiuosi labai svelniai.Galima sakyti-vos ne ant ranku nesioju....Kuo dar galeciau padeti mamytei?Labai noriu,kadji jaustusi gerai,kad jai neskaudetu...
Atsakyti