Įkraunama...
Įkraunama...

Su VILTIMI į RUDENĮ

QUOTE(bbg23 @ 2009 09 20, 22:20)
merginos,
o kas tas markeris? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

kaip vadinamas žymuo.

Prie kiekvieno organo onko susirgimo yra skirtingi žymenys (markeriai)

rasų lanka, 2:0 už reakciją lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ifauru: 20 rugsėjo 2009 - 21:25
QUOTE(ifauru @ 2009 09 20, 23:24)
kaip vadinamas žymuo.

Prie kiekvieno organo onko susirgimo yra skirtingi žymenys (markeriai)

rasų lanka, 2:0 už reakciją  lotuliukas.gif

hihihi.gif hihihi.gif Šiandien mūsų biolaukai suderinti...
hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(ifauru @ 2009 09 20, 23:17)
Tai kad kiek aš pagooglinau, tai parenchima yra tam tikra audinio rūšis be nervų, kepenų kažkuri iš "sudeamųjų dalių"...Gal reikėtų nusiraminti g.gif

Tai kad pas tetuką tos parenchimos inkstuose, o kepenyse cista, bet nei dydis jos nenurodytas... Aš, matai labai slabna esu anglų kalboj, tai kiek radau lietuviškai, tai parenchima - navikas, ir kaip supratau, gali būti piktas...(tfu,tfu,tfu...)
Kitus mokau, kaip elgtis, o pati ... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 09 20, 22:34)
hihihi.gif  hihihi.gif Šiandien mūsų biolaukai suderinti...
hihihi.gif
Papildyta:

Tai kad pas tetuką tos parenchimos inkstuose, o kepenyse cista, bet nei dydis jos nenurodytas... Aš, matai labai slabna esu anglų kalboj, tai kiek radau lietuviškai, tai parenchima - navikas, ir kaip supratau, gali būti piktas...(tfu,tfu,tfu...)
Kitus mokau, kaip elgtis, o pati ... blush2.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

pagooglinkit "parenchiminiai organai" ax.gif
Atsakyti
Ačiū merginos,nepykite jei pasirodžiau pikčiurna,bet esu tokioje nevilty...
nežinau ko klausti,kaip elgtis?
raminu save,o po minutės vėl ašarų pakalnė
tikiuosi,kad klys medikai,bet kaip sakė nėra beveik jokios abejonės,tik reikia lokalizacijos vietą patikslinti,kiek paplitęs,koks jis...
ryt gal kas paaiškės,o po kelių dienelių ir atsakymas bus...
sunkiausia laukti verysad.gif
Nieko nėr baisiau kai mamą su suirusiu klubo sąnariu ant gin kėdės laipina.jai skauda be galo,bijom,kad neišlystų sąnarys iš vietos.laukiame eilėje jam protezuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2009 09 20, 23:35)
:pagooglinkit "parenchiminiai organai" ax.gif

Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2009 09 20, 22:38)
tikiuosi,kad klys medikai,bet kaip sakė nėra beveik jokios abejonės,tik reikia lokalizacijos vietą patikslinti,kiek paplitęs,koks jis...
Nieko nėr baisiau kai mamą su suirusiu klubo sąnariu ant gin kėdės laipina.jai skauda be galo,bijom,kad neišlystų sąnarys iš vietos.laukiame eilėje jam protezuoti doh.gif

Stiprybės 4u.gif

Nors kaip prisimenu, tai mane irgi šitas skyrelis taip pat sutiko

Dar daug laukia Jūsų: pirmiausia fakto ptvirtinimas/paneigimas...Paskui, jei neiduok Die, pasitvirtins - tyrimai ir išplitimo ieškojimas, gydymo parinkimas - operacinis, spindulinis ar chemoterapija. Praėjom visa šita, kai kas po kelis kartus.

O dabar tikėkit, kad dar nieko blogo nėra.
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2009 09 20, 23:38)

console.gif suprantame tave. Išgerk raminančios arbatėlės. Rytoj mamytei tavęs reikia stiprios ir neištižusios. Pasistenk pailsėti, nors tai ir keistai skamba. Kai viską žinosit, pradės viskas dėliotis į savo vietas.
Mano mamytė laukė kelio sąnario keitimo operacijos. Bet mus aplankė ligelė. Jai atėjo eilė kaip tik , o mamytė guli - pats chemijų įkarštis. Tai nuėjau su atsiųstu lapu į ligoninę, paaiškinau visą situaciją. Jie nukėlė mamytės operaciją 5-iems metams. Patys galime pasakyti, kada norim keisti, o po penkių metų, jei nesioperuosim - vėl stoti į naują eilę... unsure.gif Laikykitės.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 09 18, 23:35)
Tikrai pliusas,gaila kad nezinojau anksciau ax.gif Tati,o tu is Klaipedos? Kazkaip apie tai praleidau  blush2.gif

Sveta, taip, juk po avataru matosi miestas smile.gif
PAklausiau pgaliau, kur pirkti musu neigaliuju zenkliukai ant automobilio - Eolto autoservise, esanciame Baltijos pr.
Atsakyti
rasu lanka ,taip man patikrinima darys unsure.gif Ar nusiraminai nors biski del tu parenchimu? As ir pagooglinau,bet nieko nesupratau mastau.gif Kazkaip galvoju jeigu butu itarimas koks,gal pasakytu medikai? g.gif Kai vaziuosite i ligonine,paklausk gydytuoju 4u.gif

noir1 4u.gif nieko nerasiau,nes apie ta liga nieko nezinau ax.gif Laikykis 4u.gif Jau yra kaip yra,nieko dabar nepakeisi,tikekimes kad viskas kiek imanoma bus gerai 4u.gif Parasyk kai bus tikslus atsakymas.

QUOTE(tati @ 2009 09 21, 00:18)
Sveta, taip, juk po avataru matosi miestas smile.gif
PAklausiau pgaliau, kur pirkti musu neigaliuju zenkliukai ant automobilio - Eolto autoservise, esanciame Baltijos pr.

doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2009 09 20, 21:15)
sveikos,
pasakiau mamai, kad greiciausiai jau ryt jai darys chemoterapija. Tai jniai klausia, ar guldys ja ar ne.. Mes nieko nezinom.. Ir apskritai, ar pries chemoterapija neturi jokiu tyrimu padaryti? Kazkaip daktaras nieko nepasake..

Viska suzinosite, kai paskirs gydyma, jis labai skirtingas - skirtingi budai, laikas. Kol kas niekas nieko jums nepasakys. Jei stacionare, gali buti, kad sulasins is karto, jei ambulatoriskai, greiciausiai skirs kazkiek dienu veliau. O ar taip ar taip, priklausys nuo skirtos schemos.

Laikykites. Pries pirma baisu. Pamenu save. Ta nezinia. Bijojau labiau nei operaciju. Bet nieko, po to buvo antra, trecia... viskas daug lengviau, bent psichologiskai. Na man ir fiziskai buvo lengviau. Po trecios, vos atkabino nuo laselines, staigiai persirengiau ir jau po 15 min. buvau kitoje ligonine - spejau mama pasiimti po operacijos smile.gif, ji net nieko neitare, o ir as jauciausi gerai, vairuoti galejau.
Kad viskas butu kuo lengviau. Prisiminkite, kad salutiniai reiskiniai visiems labai skirtingi ir nebijokite to kas dar neivyko. Ar mama skaito? Tegul pasiima ka megsta, lasinimas gan ilgas, padeda uzsimirsti, o ne guleti ir ziureti i kapsincius vaistus.

QUOTE(rasų lanka @ 2009 09 20, 21:34)
o sekančius kartus paguldydavo iš vakaro - ryte sulašindavo ir į namučius.

Dabar taip nebedaro, bent jau Vilniuje. Salia gulejo kaimyne, kuriai visus kartus buvo buten taip, o paskutini pagulde 3 parom (viena guldo, kita lasina, trecia paleidzia). Sake gydytoja, kad jiems uzdraude guldyti 2 parom. Jei jau guldo, tai minimum 3. Na bet pirma atvaziuoji krauja pasidarai, lova gauni ir gali vaziuoti namo, bent as taip darau. Grizti gali vakare arba ryte.

Del zymenu. Vilniuje nemokami 4 savaites daromi doh.gif Tai gydytojai rekomenduoja pasidaryti mokamus, kad gauti rezultatus greiciau. Mokami dabar onkologiniam 70 Lt, berods, ir rezultatas per 4 dienas. Pirma man padare nemokama, nes neskubu, bet sekancius turbut teks mokamus daryti. Nors prie kruties jie, sako, kad neinformatyvus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Julija-: 21 rugsėjo 2009 - 08:04
QUOTE(-Julija- @ 2009 09 21, 08:58)
Del zymenu. Vilniuje nemokami 4 savaites daromi doh.gif Tai gydytojai rekomenduoja pasidaryti mokamus, kad gauti rezultatus greiciau. Mokami dabar onkologiniam 70 Lt, berods, ir rezultatas per 4 dienas. Pirma man padare nemokama, nes neskubu, bet sekancius turbut teks mokamus daryti. Nors prie kruties jie, sako, kad neinformatyvus.

santariskese (santariskiu klinikose) budavo ta pacia diena g.gif

nors gal dar priklauso ir nuo zymens rusies? g.gif
Atsakyti
visoms geros dienos... 4u.gif
Atsakyti