Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogos su savo aukle

na kid's club skirti vaikams nuo 4 metu, o jei dar vaikas nedrasus, tai ir 4 metai nepades. o ka daryti, jei turi 2 vaikus, kuriems 1,5 ir 3 metai?
pas mus buvo tokia situacija, o pailseti nors siek tiek labai norejosi, abu kartus vaziavome i Turkija. pirma karta vaziavome su vaiku mociutemis, pagalbos turejom tiek, kiek joms norejosi, dazniausiai tik isleisti mus pavalgyti, kai vaikai miega sad.gif visa kita laika mociutes atostogavo smile.gif mes nepailsejom visai, nes tokiu mazu vaiku nepaliksi nei minutei, jie vietoj visai nenusedi, o ir degintis pliaze jie visai nemegsta smile.gif o po to vaikai dar ir susirgo. zinoma, mociutes buna skirtingos, bet musu atveju buvo taip.
i kita kelione vezemes aukle - turejom pirmas tikras atostogas po vaiku gimimo. aukle pasiimdavo vaikus ir jei patys ju neieskodavom, tai atvesdavo tik po vakarienes smile.gif aisku taip atsitiko tik viena karta smile.gif nes patys visa diena be ju negalejome isbuti smile.gif bet galejome po kelias valandas ramiai pasideginti, ar romantiskai praleisti numeryje smile.gif auklei apmokejome kelione ir mokejome sutarta fiksuota suma uz diena. jokiu iseiginiu mes nesiulem, o ji ir neprase, susikombinuodavo sau laika ryte, kol mes miegojom (maniskiai keliasi ne anksciau 9 h), arba vaiku dienos miego metu. kainavo mums tikrai nemazai, bet dabar tikrai zinau, kad i uzsieni atostogauti be aukles daugiau nevaziuosim - tuomet geriau Lietuvos pajuris.
Atsakyti
Pavyzdziui maniskis visai nebudavo jokiuose kids club'uose be musu. Taip kad ir tie 4m ne rodiklis. Jis ir dabar jau beveik 5m nebuna vaiku kambariuose vienas, jei nera ko is suaugusiu arti. Nors tikrai nera labai mamyciukas ar pan. Nuo vaiko cia priklauso.
Bet jei gyventu tam paciam kambari aukle, kad ir uz duru, as nelabai noreciau per atostogas. Jau viena karta buvom Druskininkuose kartu su aukle, tai kazkaip mums nelabai pasiteisino sitas variantas. Nei mes gerai jautemes, nei manau ji. 4u.gif
Atsakyti