Įkraunama...
Įkraunama...

Dailusis čiuožimas

QUOTE(RasuteK @ 2012 11 04, 20:25)
musu grupej yra vienas berniukas wink.gif

O kur jus lankote? Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(bambukas* @ 2012 11 04, 21:15)
Sakykite gerbiamos mamos , o gal berniukus savo irgi leidziate i dailuji ciazima g.gif  Maniskiui 4 metai, galvojau uzrasyti i ledo rituli, bet pagalvojau, kad gal i ciuozima geriau ax.gif

Rašykit rašykit, berniukų čiuožime labai mažai, treneriai visom keturiom už jų kabinasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambukas* @ 2012 11 04, 22:06)
O kur jus lankote? Vilniuje?

ne, mes Elektrenuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bobusiukas @ 2012 10 30, 15:13)
ir as labai laukiu ats

abi geros 4u.gif
Atsakyti
Gal yra lankanciu Siauliuose,laukiame smulkesnes informacijos ax.gif
Atsakyti
sveiki, gal galite i AZ parasyti kiek Vilniuje Pramogu Arenoje mokate uz treniruotes kas menesi grupeje 4-5 m amziaus, nes noreciau vaika leisti, kainos domina nete nerandu, radau tik Akropolio kainas 300 lt per men, tai idomu kiek Azuolyno g. kainuoja.Aciu
Atsakyti
Laba diena,
turiu keturmetę - vasarą jau bus mums 5 metai - kur galim pradėti mokytis čiuožti? mes iš Vilniaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2013 02 10, 19:42)
Laba diena,
turiu keturmetę - vasarą jau bus mums 5 metai - kur galim pradėti mokytis čiuožti? mes iš Vilniaus  blush2.gif

Saunios treneres yra ledo rumuose. Mano mergaite ten lanko. Jei noresite, galesiu parasyti musu treneres kontaktus.
Atsakyti
Laba diena,
Kur perkat pedkelnes ciuozimui ir kiek mokate uz jas?
Atsakyti
QUOTE(Vaidutia @ 2013 03 05, 17:31)
Laba diena,
Kur perkat pedkelnes ciuozimui ir kiek mokate uz jas?

ebay'uje yra daug visokiu
Atsakyti
QUOTE(tata11 @ 2012 12 15, 19:48)
sveiki, gal galite i AZ parasyti kiek Vilniuje Pramogu Arenoje mokate uz treniruotes kas menesi grupeje 4-5 m amziaus, nes noreciau vaika leisti, kainos domina nete nerandu, radau tik Akropolio kainas 300 lt per men, tai idomu kiek Azuolyno g. kainuoja.Aciu

man irgi labai idomu, gal kas pasidalintu?
Atsakyti
Sveiki, Norėjau paklausti, ar Kauno ledo arenoje moko suaugusius čiuožti? Bet turiu omenyje normalias treniruotes, o ne tas, kur vyksta savaitgaliais. Man 20 metų, aš anksčiau treniravausi ir dabar noriu pabandyti vėl sugrįžti į šį sportą...Mano fizinė forma gana gera, bėgioju ir pan., o ir lankstumą daugiau ar mažiau esu išlaikiusi, tad tiesiog įdomu, ar ten vaikus treniruojantys treneriai apsiimtų dirbti su manimi? Ir gal kas žinote, kokios kainos tų privačių treniruočių, kur savaitgaliais vyksta? smile.gif Būčiau labai dėkinga už atsakymus 4u.gif
Atsakyti