Įkraunama...
Įkraunama...

Dailusis čiuožimas

aha
pardavinejo. bet pardave

is esmes tiks bet kokios kokybiskos. o del rimtumo-tai dar geriau kad nerimtai-juk vaikai chiuozia:)
Atsakyti
O 11 metu mergaites turbut nebepriims jau dailiojo ciuozimo pamokoms?Kaip manot?
Atsakyti
Sveiki,

noriu pagalbos, patarimo ir gal tuomet info.

mano panelė svaigsta, kaip nori į dailųjį čiuožimą. Ko gero visus stiklus aplaižė Akropolyje. Tai 7 metų proga su vyru sugalvojom padovanot jai dovanų kuponą 10 pamokų pas trenerį. Būtų priimtina, kad savaitgaliais tos pamokėlės-treniruotės vyksta, nes paprastai jai kiti būreliai (lanko baletą).

Tai va paklaust norėjau, ar įmanoma taip susitarti su treneriu, kad ją paimtų 10 kartų, pamokintų (na ji tris kartus jau ant ledo buo, moka pati viena pačiuožti, taip stabiliai laikosi, burbuliukus moka, nes paskutinį kartą kai buvo, tai pati klausė buvusios trenerės ką nors parodyti).

Jeigu įmanoma, tuomet gal trenerę parekomenduotumėt???

Na o toliau, jeigu po 10 kartų ji vis dar norėtų, trenerės įvertinimai būtų tokie, kad dar nebeviltiška....Gal kitais metais jau trimčiaus prisijungčiau prie mamų, kurių vaikučiai čiuožia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija9 @ 2010 01 19, 15:47)
O 11 metu mergaites turbut nebepriims jau dailiojo ciuozimo pamokoms?Kaip manot?

Tikrai priims, tik ne visi treneriai. biggrin.gif
Kaune yra trenerių, kurie treniruoja ne tik vaikus, bet ir suaugusius, tai tokie manau sutiktų treniruot ir 11m mergaitę. O jūs kaip suprantu iš Kauno?

QUOTE(AlKi @ 2010 01 19, 21:40)

noriu pagalbos, patarimo ir gal tuomet info.

Kokiam čia mieste?
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2010 01 19, 20:03)
Tikrai priims, tik ne visi treneriai.  biggrin.gif
Kaune yra trenerių, kurie treniruoja ne tik vaikus, bet ir suaugusius, tai tokie manau sutiktų treniruot ir 11m mergaitę. O jūs kaip suprantu iš Kauno?
Kokiam čia mieste?

Vilniuje ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2010 01 20, 00:03)
Tikrai priims, tik ne visi treneriai.  biggrin.gif

O tai kaip ir yra vilciu smile.gif .Siaip ji sokeja pas mane.Bet svaigsta del dailiojo ciuozimo.Jau seniai neduoda man ramybes.As jai sakau,"kad taves jau nepriims,per didele",nors is ugio,tai mazute,o ji vistiek zirzia,kad paziurineciau,o gal kas priims.Tai vykdau jos prasyma ax.gif .Idomu,kur cia pasiteirauti,Akropolyje,ar senesneje toje"Ledo arenoje"?

Taip mes is Kauno smile.gif .
Atsakyti
Tai niekas Vilniuje negali parekomenduot trenerės, kuri vaiko malonumui pamokintų čiuožti??
Atsakyti
Gal kas galit suteikti info?
Dukruzei 4.5 metai, niekada neciuoze, bet norim pabandyt, savo malonumui kaip sakoma biggrin.gif
ar vilniuje akropolio ledas priima tokio amziaus vaikus ir kada ten treniruotes vyksta? ar reikia paciuzu savu?
Atsakyti
QUOTE(kati @ 2010 01 25, 15:56)
Gal kas galit suteikti info?
Dukruzei 4.5 metai, niekada neciuoze, bet norim pabandyt, savo malonumui kaip sakoma biggrin.gif
ar vilniuje akropolio ledas priima tokio amziaus vaikus ir kada ten treniruotes vyksta? ar reikia paciuzu savu?

Priimtu manau tokio amziaus vaika.Treniruotes vyksta praktiskai kasdien,ivairiais laikais,pradzioje galima ciuozti su Akropolio paciuzom,yra kelios mazuju treneres,jei idomu galiu atsiusti vienos is ju tel nr-pasiskambinsite ir smulkiau pasidomesite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija9 @ 2010 01 22, 02:43)
O tai kaip ir yra vilciu smile.gif .Siaip ji sokeja pas mane.Bet svaigsta del dailiojo ciuozimo.Jau seniai neduoda man ramybes.As jai sakau,"kad taves jau nepriims,per didele",nors is ugio,tai mazute,o ji vistiek zirzia,kad paziurineciau,o gal kas priims.Tai vykdau jos prasyma ax.gif .Idomu,kur cia pasiteirauti,Akropolyje,ar senesneje toje"Ledo arenoje"?

Tiek ten tiek ten vyksta užsiėmimai.
Akropolyje I, III ir V 17.15;
Ledo arenoje savaitgalais 11.45

Kur geriau spręsti jums. Jei norit galėčiau duot tel nr. trenerių tiek akropolio, tiek ledo arenos. (Tiesa ne visų ten tuo metu esančių biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2010 01 27, 23:08)
Priimtu manau tokio amziaus vaika.Treniruotes vyksta  praktiskai kasdien,ivairiais laikais,pradzioje galima ciuozti su Akropolio paciuzom,yra kelios mazuju treneres,jei idomu galiu atsiusti vienos is ju tel nr-pasiskambinsite ir smulkiau pasidomesite smile.gif

Ir man reikia telefono nr. blush2.gif Ačiū!!
Atsakyti
QUOTE(Aiva. @ 2010 02 25, 12:15)
kur galima rasti vaikisku paciuzu? domina 28 dydis

www.paciuzos.lt smile.gif
Atsakyti