As visada Kalėdoms pradedu ruostis is anksto, nes megstu dovanoti savo pacios darytas dovaneles. Gal ir cia yra mano bendraminciu ? Pasidalinkite idejomis

tai va kad nieks ideju neturi

As galiu pasiulyti mini atvirutes viesiem pazystamiem daryti.
Kaip tik dariau su savo vaikais mokytojai atvirutes per kelias minutes.Turejau garzaus blizgancio atvirutems popieriaus mazu gabaliukumazu atlieku lino spalvoto ir graziu blizganciu tekstiliniu dazu kur galima tiesiai is tubeles piesti.tai klijavau ant to popieriaus lino gaballiukus pries tai paardzius skiauteles siuliukus apie krastus ir paskui su tais dazais kad ir mini gelyte paprasta piesiau...Labai paprastai ir greitai...gaila neturiu skanerio ,gal kai padarysiu daugiau tai ir nuskanuosiu...
Na as paemiau ir nufotkinau Rankdarbiu kraiteles kelias idejas, jos man labai patiko! (tingejau skenuoti
)

Aš irgi mėgstu ruoštis Kalėdoms iš anksto. Taip ir pigiau gaunasi ir toks malonus Kalėdų laukimo jausmas apima.
Šiais metais sugalvojau numegzti kokius 3 didelius šalius, nes mano darugės mėgzta juos ir vis užsimina, kad norėtų tokius turėti. Tik nežinau ar įgyvendinsiu šį sumanymą.
O dėl kitų dovanų, tai net nežinau.
Atvirukai man nelabai, kažką siuvinėti užtrunka labai daug laiko, o jei kažką paprasto, tai nebus įdomu.
Gal kas nors žinote dar ko nors.
Buvau kažkada sugalvojusi, paimti kartoninę dėžutę iškloti gražiu audiniu, ją apdailinti, prikepti sausainių kalėdinių ir kam nors padovanoti. Bet neįvykdžiau.
Šiais metais sugalvojau numegzti kokius 3 didelius šalius, nes mano darugės mėgzta juos ir vis užsimina, kad norėtų tokius turėti. Tik nežinau ar įgyvendinsiu šį sumanymą.

O dėl kitų dovanų, tai net nežinau.
Atvirukai man nelabai, kažką siuvinėti užtrunka labai daug laiko, o jei kažką paprasto, tai nebus įdomu.
Gal kas nors žinote dar ko nors.
Buvau kažkada sugalvojusi, paimti kartoninę dėžutę iškloti gražiu audiniu, ją apdailinti, prikepti sausainių kalėdinių ir kam nors padovanoti. Bet neįvykdžiau.
Šita tema labai laiku ir labai aktuali. Bent man.
Aš jau pradėjau megzti kojines. Ypač vaikams gerai. Į kojinė gali pridėti saldumynų ar smulkių žaisliukų.
Dar nertos snaigės gražu.
Nertos servetėlės. Arba kalėdinių motyvų medžiaginė servetėlė apnerta.
Laukiu ir aš daugiau idėjų
Aš jau pradėjau megzti kojines. Ypač vaikams gerai. Į kojinė gali pridėti saldumynų ar smulkių žaisliukų.
Dar nertos snaigės gražu.
Nertos servetėlės. Arba kalėdinių motyvų medžiaginė servetėlė apnerta.
Laukiu ir aš daugiau idėjų

Na pabandziau nuskanuoti rankdarbiu kraitele, ten yra snaigiu schemos bet man nepavyko ju nunerti
jei kuriai pasiseks paaiskinkit man kvailai

Kad čia beveik nesimatao nieko.

o tu nusikopijuok ir ikelk i worda ir issididink, bent jau as taip visada darau

man nepavyksta i Worda ikelti,rodo tik raides kai ikeliu.