Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(pobeda @ 2009 09 04, 16:34)
Ar priimsit dar viena gelezines sypsenos savininke? smile.gif

priimsim sveika atvykusi.. 4u.gif

http://images.bite.l...9ec2c41d97f.jpg
grazus dantukai 4u.gif ou jee o tau trauke kuri nors?
Atsakyti
Aciu smile.gif
vakar buvau pas stomatologa, pirma karta uzdejo kazkokia guma per visa breketu sistema, skauda siaubingai dantukus...
bet uztat pradziugino, kad balandi-geguze jau nuims nuo abieju zandikauliu!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2009 09 04, 15:37)
priimsim sveika atvykusi.. 4u.gif

grazus dantukai  4u.gif ou jee o tau trauke kuri nors?

man atrodo ,kiek pamenu,jai trauke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2009 09 03, 21:02)
Forma tai tikrai panasi smile.gif  O sita foto tai praeito menesio,dabar turiu violetines sviesiai biggrin.gif  Kai jau ir apacioj turesiu tai vel zaliu prasysiu,nes dabar pati i foto paziurejau tai graziai atrodo,o dar zaaalia lotuliukas.gif

Natale,dekui 4u.gif

lauksim foto,su naujom gumytem wub.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pobeda @ 2009 09 04, 15:47)
Aciu smile.gif
vakar buvau pas stomatologa, pirma karta uzdejo kazkokia guma per visa breketu sistema, skauda siaubingai dantukus...
bet uztat pradziugino, kad balandi-geguze jau nuims nuo abieju zandikauliu!!! smile.gif

SVEIKA, O KIEK LAIKO TU SU BREKETAIS? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pobeda @ 2009 09 04, 15:47)
Aciu smile.gif

tai maza problemele/:)
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 09 04, 16:11)
SVEIKA, O KIEK LAIKO TU SU BREKETAIS?  4u.gif

virsutinius nesioju 1,5 metu, o apatinius metus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pobeda @ 2009 09 04, 16:17)
virsutinius nesioju 1,5 metu, o apatinius metus smile.gif

ups,netaip supratau blush2.gif galvojau desies ax.gif
Atsakyti
ar ilgai kankina kai traukia danti..kiek paprastai minuciu trunka tas momentas.. unsure.gif paprasto danties traukimas..pvz 4 ar 5 dantuko
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2009 09 04, 16:20)
ar ilgai kankina kai traukia danti..kiek paprastai  minuciu trunka tas momentas.. unsure.gif paprasto danties traukimas..pvz 4 ar 5 dantuko

trauke abu 4 dantis,tai man kazkur apie pora min,gal net 1 min,viska slabai greitai,paklibino ,paklibino ir istrauke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baby.. @ 2009 09 04, 14:30)
ohoo,kaaip grazu,ir dantys tokie balti  wub.gif o del sakandzio nesijaudink,as irgi turiu didelia problema ir bijau kad bus beveik neimanoma ji istaisyti,tai mes kartu  thumbup.gif

dekui smile.gif lauku labai pirmadienio ,vizitas thumbup.gif thumbup.gif smile.gif aisku as viliuos , kad pavyks man sutvarkyti, bent kiek nors ta sakandi smile.gif

QUOTE(pobeda @ 2009 09 04, 14:34)
Ar priimsit dar viena gelezines sypsenos savininke? smile.gif

zinoma thumbup.gif sveika atvykus smile.gif

QUOTE(Tinar @ 2009 09 04, 14:37)
grazus dantukai  4u.gif ou jee o tau trauke kuri nors?

taip, virsuje abu 4 tus smile.gif o apacioje 6tus, bet ne ortodontes siuntimu jau,o odontologes, nes jie buvo labai jau tragiski tai teko salinti, bet ortodonte sake gerai , kad issitraukiau, nes taip ar taip butu teke salint sakandzio tvarkymui smile.gif

QUOTE(Tinar @ 2009 09 04, 15:20)
ar ilgai kankina kai traukia danti..kiek paprastai  minuciu trunka tas momentas.. unsure.gif paprasto danties traukimas..pvz 4 ar 5 dantuko

kai trauke 6tus , tai laaabai kankino, bet gal del to, kad labai ten ziaurus buvo ir kad saknys palinde po kitu dantuku buvo g.gif tai cia gal uztruko kokios 5-10 min,o virsus kai 4tus trauke tai net min neuztruko tas rovimas, aisku su nuskausminamais kai suleido tai reikejo 10 min ar kiek ten pasedet , ir nei skaudejo nei ka jauciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ou_jeaa: 04 rugsėjo 2009 - 15:28
QUOTE(Svajaaa @ 2009 09 04, 16:25)
trauke abu 4 dantis,tai man kazkur apie pora min,gal net 1 min,viska slabai greitai,paklibino ,paklibino ir istrauke smile.gif

Sveikos smile.gif

aš irgi užsirašiau dantuko traukimui, tai taip man baisu, nes išlikę nekokie vaikystės prisiminimai, kuomet šaknis traukė doh.gif tai taip baisu..

dar norėjau paklausti, prieš kiek laiko traukė dantukus? aš užsirašiau savaitę prieš dėjimą, mąstau, kaip aš be to ketvirtuko atrodysiu doh.gif

bet paskaičiavau, kad ne tiek daug liko laukti breketukų, todėl kentėti verta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katyte*: 04 rugsėjo 2009 - 15:30