Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(Achilles @ 2009 09 07, 18:01)
[b]
nežinau, koks ten slepiasi. aš jo nematau, nebent veidroduką kaip nors įkišus ir per kitą veidrodį žiūrėt  g.gif  na žodžiu, nedaug liko laukti, rugsėjo 15 dieną einu pas daktarę, jei viskas ok, tai jau trauks dantuką. o šiaip, situacija tikrai įdomi ir sudėtinga, daktarė pamačius sakė "neeilinė situacija"  unsure.gif  pavydžiu toms, kurioms tik tiesinti reikia, kurioms tik biški kreivi, ir kurios formą gražią turi.. bet - sakė man formą biškuti pakeis, pašlifuos (na kai jau viską sutvarkys, tai ir man turėtų biški keistis tie dantukai)

Laukiam ir tavo foto, nepamiršk  4u.gif

viska ir tau padarys kaip reikia, ir tiesuma ir forma. gal pas tave neeiline situacija, daugiau ten visko reikes daryti, bet uztat pakitimai bus daug akivaizdesni, nugrius visi kai pamatys rezultatus, manau ir pati nugriusi kai po visko kai ziuresi i nuotraukeles pries ir po, bus super thumbup.gif ir ta diena nesustabdomai arteja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 07 rugsėjo 2009 - 19:11
QUOTE(ajaja @ 2009 09 07, 20:10)
viska ir tau padarys kaip reikia, ir tiesuma ir forma. gal pas tave neeiline situacija, daugiau ten visko reikes daryti, bet uztat pakitimai bus daug akivaizdesni, nugrius visi kai pamatys rezultatus, manau ir pati nugriusi kai po visko kai ziuresi i nuotraukeles pries ir po, bus super  thumbup.gif ir ta diena nesustabdomai arteja  biggrin.gif

jau ir dabar žiūrint prieš ir po smagu, tas dantukas taip aukštai buvo ir atsikišęs, o dabar į lanką atsistojo thumbup.gif tai kaip bus vėliau, išvis bijau pagalvot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 09 07, 18:07)
man mano dantuku ir forma man nepatinka:(

padarys mums visoms taip, kaip reikia 4u.gif 4u.gif jeigu ka kur reikia paslifuos... bus ir tiesus ir grazus dantukai mirksiukas.gif
pas mane problema del spalvos, geltoni visi dantys kaip velniai, nei del rukymo nei del kavos nes nevartoju situ, kaulas toks naturaliai, bet galvosiu ka daryti kai jau issitiesinsiu, tikiu, kad bus keli variantai ka galima daryti...
Atsakyti
man 15 d.paverzimas,9d.bus 11 menesiu thumbup.gif idesiu po paverzimo foto,bet nieks nepasikeite pas mane unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 09 07, 18:23)
man 15 d.paverzimas,9d.bus 11 menesiu thumbup.gif idesiu po paverzimo foto,bet nieks nepasikeite pas mane unsure.gif

cia mums sutapo, man irgi 15 diena vizitas smile.gif
man atrodo kad cia dar kazkuriai kazka darys 15 diena, ar tik ne Achilles dantuka raus??
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 09 07, 20:35)
cia mums sutapo, man irgi 15 diena vizitas smile.gif
man atrodo kad cia dar kazkuriai kazka darys 15 diena, ar tik ne Achilles dantuka raus??

taip,man thumbup.gif 16val smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Achilles: 07 rugsėjo 2009 - 19:36
QUOTE(Achilles @ 2009 09 07, 18:36)
taip,man  thumbup.gif 16val  smile.gif

tai jau rugsejo 15 diena busim visos trys pilnom kelnem laimes biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Achilles, ar kada jau tau rove tau dantuka, ar nebijai??
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 09 07, 20:38)
tai jau rugsejo 15 diena busim visos trys pilnom kelnem laimes  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Nerovė nei karto schmoll.gif Nu kažkiek bijau, bet nelabai baisiai, žinau kad reikia, ir žinau, kad tai dar vienas žingsnis gražių dantukų link. Baisiausias tai man vaistų leisdimas, visa kita turėtų įvykti greitai. O kadangi ten kolektyvas labai šiltas, rūpinasi kiekvienu klientu, tai nėra ko bijoti wub.gif beje, dantuką trauks vyras, labai malonus daktaras, kaip pastebėjau, vyrukai tokie švelnesni, bent iš mano patirties taip bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 09 07, 21:38)
tai jau rugsejo 15 diena busim visos trys pilnom kelnem laimes  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

o man rugsejo 16val. vizitas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 09 07, 18:43)
Nerovė nei karto  schmoll.gif  Nu kažkiek bijau, bet nelabai baisiai, žinau kad reikia, ir žinau, kad tai dar vienas žingsnis gražių dantukų link. Baisiausias tai man vaistų leisdimas, visa kita turėtų įvykti greitai. O kadangi ten kolektyvas labai šiltas, rūpinasi kiekvienu klientu, tai nėra ko bijoti  wub.gif  beje, dantuką trauks vyras, labai malonus daktaras, kaip pastebėjau, vyrukai tokie švelnesni, bent iš mano patirties taip  bigsmile.gif

man tai kaip tik kas dantu gydyma liecia tai atrodo vyrukai viska truputi grubiau daro, na gal ne taip kruopsciai gal kaip moterys... nors gal cia is mano patirties... o gal tu tokia butybe kad vyrukai pamate iskart tirpsta ir susvelneja biggrin.gif

aha, as tai isvis nuo adatu alpstu, pastoviai dramos buna kai reikia vaistus leisti, visada prasau kad paguldytu, langa atidarytu, vandens duotu ir t.t. turiu tokia fobija. bet dabar gi patepa dantenas saldanciu tepalu, kad ir to durimo nesijaucia visai jei tu adatos durio bijai.
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 09 07, 20:52)
man tai kaip tik kas dantu gydyma liecia tai atrodo vyrukai viska truputi grubiau daro, na gal ne taip kruopsciai gal kaip moterys... nors gal cia is mano patirties... o gal tu tokia butybe kad vyrukai pamate iskart tirpsta ir susvelneja  biggrin.gif

aha, as tai isvis nuo adatu alpstu, pastoviai dramos buna kai reikia vaistus leisti, visada prasau kad paguldytu, langa atidarytu, vandens duotu ir t.t. turiu tokia fobija. bet dabar gi patepa dantenas saldanciu tepalu, kad ir to durimo nesijaucia visai jei tu adatos durio bijai.

jo? o tas tepalas papildomai kainuoja? bigsmile.gif tada reiks ir man paprašyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 09 07, 18:55)
jo? o tas tepalas papildomai kainuoja?  bigsmile.gif  tada reiks ir man paprašyt  bigsmile.gif

man airijoj rove, tai nereikejo papildomai moketi, kaip lietuvoj nezinau, bet aisku paklausk, manau daug zmoniu tu adatu bijo, turetu tureti... blush2.gif
Atsakyti