Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(natale @ 2009 09 11, 20:32)
doh.gif tiksliai.pati cia gi ir rasiau ta klausyma ir prazioplinau atsakyma  doh.gif  aj,nu tiek to.tikiu kad ten skuba tie dakatarai.nes as kai buvau pirmam vizite tai irgi kad tik greiciau kad tik vikriau.tik pinigelius jie nepamirsta pasiimt  rolleyes.gif
Papildyta:

Eina sau,tai gal ir as vistik nebusiu ta miss Terminatore?  thumbup.gif  thumbup.gif

Tikėkimės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 09 11, 13:13)
man lieciasi smile.gif

tai jis ir turi but,jokiu budu nekrapstyk,paskui iskris pats gi,ten krauju kresuliukas susidare

Tai ne toj vietoj smile.gif Tas kresuliukas tai ten kur pati skyle,o tie ''burbuliukai'' prie dantenu,isorinej pusej prie lupos.Anuos kartus tai nebuvo taip,o dabar dar ir skauda,tai bandysiu pasinaudot patarimu su vandeniu ir druska praskalaut 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilsee: 11 rugsėjo 2009 - 21:48
QUOTE(ajaja @ 2009 09 11, 16:19)
man tai is priekio ir is desines tai viskas taip kaip reikia atrodo. is kaires truputi matosi kad atsikisimas yra, nedidelis visai... nors aisku kai sitiek pinigeliu ikisi tai norisi kad butum tikrai 100% patenkinta...  unsure.gif
tai ka gyd sako, kad cia geriausia ka galima padaryti, daugiau nieko neimanoma? ar ji zino butent kas tau kliuna? ar sutinka su tavim ar jai atrodo kad cia jau viskas tobula? 
matai kai gyd turbut ziuri is savo technines puses, jiem ten turi sutapti vidurio linijos  ir kad viskas butu simetriska. mes savo ruoztu labiau ziurim is estetines puses, todel kartais nuomones ir skiriasi...
gal estetini plombavima pasidarysi po breketu ant ant to antro dantuko ir problema issispres? aisku tikiu kad nesmagu kai reikia po breketu dar estetinio plombavimo, nes breketai tam ir skirti kad istaisytu dantu padeti... bet kai kurios be to neapsieina...

Gydytoja nesakė, kad tai viskas, ką galima padaryti. Tiesiog paklausė, ar jau patenkinta rezultatu. O aš jai tiesiai ir atsakiu, kad ne. Žiūrėsiu, ką per kitą vizitą pasakys, gal per tą mėnesį reikalai į gerąją pusę pajudės. Ir man dešinė pusė geriau atrodo, nei kairė. O gyd. kaip tik kairė geresnė doh.gif Nu nieko nesuprantu unsure.gif O dėl estetinio tai aš ir pati puikiai žinau, kad ateity reikės, nes pati dantų forma negraži, ypač abiejų antrukų. Tik kad negreitai pinigėlių tam sutaupysiu verysad.gif
Atsakyti
merginos, kur man vasko gaaaut help.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 09 12, 23:32)
merginos, kur man vasko gaaaut  help.gif  help.gif

as turiu... bet kiek zinau tu ne is vilniaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 09 12, 20:32)
merginos, kur man vasko gaaaut   help.gif  help.gif

ou jea, nusipirk supresuotos vatos kur buna tokiais 'paploteliais' makiazui valyti, atsikirpk juostele kokios reikia ir nakciai uzsidek, labai geras vasko pakaitalas thumbup.gif
man irgi dar vis breketai patrina zandu vidu, bet pastebejau kai dantukai juda tada labiausiai ir trina. vadinas pas tave veiksmas tikrai vyksta (na tu turbut pati tai zinai sprendziant is skausmo, beje skausmas jau aprimo??)

tiesa Kaune kai buvau maciau vasko yra vaistinej Sukileliu prospekte 56 ar 58 ar panasiai (kazkur tarp kliniku ir topolio)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 12 rugsėjo 2009 - 22:08
man su pertraukom tas skausmas,uzeina praeina... jau negaliu kentet, ten tas galiukas nuo tos spyruokles islindes duria ,jau zaizda visa, o valgymas tai kosmaru tapo sad.gif o tai neprarysiu tos vatos? manau nieko gero bus, net as dabar vatos gabaliuka uzsidejau, bet jis man vistiek duria per ta vata verysad.gif verysad.gif taip reiketu vasko, jei buciau anksciau zinojus , kad taip bus,buciau taupius , palyginus tada dar buvo menkas trinimas negu dabar doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ajaja @ 2009 09 12, 22:04)
tiesa Kaune kai buvau maciau vasko yra vaistinej Sukileliu prospekte 56 ar 58 ar panasiai (kazkur tarp kliniku ir topolio)

ar tik ne toj vaistinej kur nuotraukas daro tam pastate ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 09 12, 22:32)
merginos, kur man vasko gaaaut  help.gif  help.gif

Aš turiu, jei dar reikia mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Naidra @ 2009 09 13, 08:47)
Aš turiu, jei dar reikia mirksiukas.gif

aciu gavau AZ , kai grisiu i kauna ir paskambinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 09 13, 00:13)
man su pertraukom tas skausmas,uzeina praeina... jau negaliu kentet, ten tas galiukas nuo tos spyruokles islindes duria ,jau zaizda visa, o valgymas tai kosmaru tapo sad.gif o tai neprarysiu tos vatos? manau nieko gero bus, net as dabar vatos gabaliuka uzsidejau, bet jis man vistiek duria per ta vata  verysad.gif  verysad.gif taip reiketu vasko, jei buciau anksciau zinojus , kad taip bus,buciau taupius , palyginus tada dar buvo menkas trinimas negu dabar  doh.gif
Papildyta:

ar tik ne toj vaistinej kur nuotraukas daro tam pastate ? g.gif

toj pacioj rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 09 13, 09:06)
toj pacioj  rolleyes.gif

visai kitas miesto galas sad.gif kazin o nebutu stomtologu prekese kokiose ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 09 13, 11:35)
visai kitas miesto galas sad.gif kazin o nebutu stomtologu prekese kokiose ? g.gif

turetu but manau.uzek paasiklaust,jei turi kokia stom.vaistine salia.ne stebuklas gi ten tas vaskas ir nereceptinis rolleyes.gif
Atsakyti