Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

O kurioj temoj apie dantu traukima kalbesim??
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 09 03, 20:31)
jau sukurta tema??? ax.gif

taip,perziurek tema,gi idejau nuoroda 4u.gif
QUOTE(Tinar @ 2009 09 03, 20:31)
O kurioj temoj apie dantu traukima kalbesim??

cia kabame viska kas susije su dantimis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 09 03, 20:34)
taip,perziurek tema,gi idejau nuoroda 4u.gif

cia kabame viska kas susije su dantimis smile.gif

ok tuoj paziuriu ir atkeliauju:) persikraustau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 09 03, 20:27)
per greit nori,nes keik zinau,kai buna dantukai visi suutvarkyti gerai,tada tik tarpus uzdarineja ax.gif

Nu man nuo pat pradzios is abieju pusiu dar tokia vielute plona uzsuka tai ka tada ji daro g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilsee: 03 rugsėjo 2009 - 19:37
QUOTE(smilsee @ 2009 09 03, 20:36)
Nu man nuo pat pradzios is abieju pusiu dar tokia vielute plona uzsuka tai ka tada ji daro g.gif

per ta tarpa tipo?
Atsakyti
Aha smile.gif Va foto,turetu matytis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2009 09 03, 20:50)
Aha smile.gif  Va foto,turetu matytis
user posted image

pas mane pradzipoj ir buvo viela kazkokia,bet nepamenu dbr gerai smile.gif
Atsakyti
pririskaiciau apie dantu rovima ir pradedu bijot dabar swoon.gif nes tikrai 2 traukt reikes artimiausiu laiku. as kai pas dakatarus etinu iskart sakau as jus bijau ir man daug daug nuskausminamuju duokit tai kazkaip jie tada atsargiau su manim elgiasi. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2009 09 03, 21:50)
user posted image

tavo smilsee dantukai panasus i mano, ta prasme forma, arba man vaidenasi, ir dar su zaliom gumytem wink.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2009 09 03, 21:50)
user posted image

ej,kaip ciotkai atrodo breketukai! thumbup.gif visai super ta spavite rolleyes.gif
Atsakyti
Forma tai tikrai panasi smile.gif O sita foto tai praeito menesio,dabar turiu violetines sviesiai biggrin.gif Kai jau ir apacioj turesiu tai vel zaliu prasysiu,nes dabar pati i foto paziurejau tai graziai atrodo,o dar zaaalia lotuliukas.gif

Natale,dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilsee: 03 rugsėjo 2009 - 20:03
QUOTE(smilsee @ 2009 09 03, 22:02)
Forma tai tikrai panasi smile.gif  O sita foto tai praeito menesio,dabar turiu violetines sviesiai biggrin.gif  Kai jau ir apacioj turesiu tai vel zaliu prasysiu,nes dabar pati i foto paziurejau tai graziai atrodo,o dar zaaalia lotuliukas.gif

Natale,dekui 4u.gif

man tai labai panasi wink.gif as dbr su visa zalia burna biggrin.gif bet 16diena desiuos ruzavas wink.gif o ir as turejau violetines sviesiai wink.gif
Atsakyti