QUOTE(Vaidullka @ 2009 09 10, 15:34)
Merginos, labai, labai ačiū už sveikinimus
http://www.foto.lt/m...ms.php?lang=lt#[/IMG]
Labas rytas, vakar dariau pastilažo masę, pirmą kartą ir noriu pasirodyti ką padariau
labai nepeikit, nes formelių neturiu(tik vienas kur apvalios gėlytės), tai darau, kaip išmanau
Labas rytas, vakar dariau pastilažo masę, pirmą kartą ir noriu pasirodyti ką padariau
QUOTE(Oksiukas @ 2009 09 11, 07:06)
labai nepeikit, nes formelių neturiu(tik vienas kur apvalios gėlytės), tai darau, kaip išmanau

nieko man nerodo
Na man irgi nerodo, gal gali iš naujo įdėti nuorodą?
Oksiuk, kelk per www.radikal.ru
antrą koduką nukopijuok, ir čia įklijuok
QUOTE(Olesta @ 2009 09 10, 11:22)
merginos, man klyzma neprašyta: reikia vaisinį tortą su žaliais vaisiais (bananai, vynuogės, kiviia, konservuoti persikai), padaryti šiandien - problema - valgys jį tik sekmadienį, klausimas, išstovės jis šaldytuve nesurūgęs, kai vaisiai sukontaktuos su cukrumi ir grietinėle???? kad ne mašinos formavimas, padaryčiau ir rytoj, bet ryt pavakry jau turiu atiduoti, o prieš dengiant mase, turi pastingti, nebeišmanau, kaip protingiau padaryti, kad ir vilkas sotus ir avis sveika liktų
ar standinti trumpiau bet tepti rytoj ir dengti rytoj, ar tepti šiandien, dengti ir atiduoti rytoj 
As dariau su svieziom avietem antradieni, valgem treciadieni, dar liko gabaliukas, siandien ragavau, viskas tvarkoj.
O jei det konservuotus vaisius
QUOTE(miskouoga @ 2009 09 11, 11:06)
As dariau su svieziom avietem antradieni, valgem treciadieni, dar liko gabaliukas, siandien ragavau, viskas tvarkoj.
.
Aš tai manau, viskas priklauso nuo to, kokiai progai daromas tortas. Jeigu vestuvėms, krikštynoms, tai tada pavojinga daryt su šviežiais vaisiais. Juk kai padeda tortą nuo ryto ant stalo, taip ir stovi jis, rūgsta karštyje, puošdamas stalą. O pjauna paprastai į šventės pabaigą.
QUOTE(Oksiukas @ 2009 09 11, 08:06)

pazymek nuotrauka, kad publikuoti butu galima (varnele uzdeti -> publikuoti ), ir dar karta nukopijuok nuoroda cionai, tada matysim ir mes
prisidedu ir as prie sveikinimu Miglei79
ir si karta atkeliauju netusciom, o su savaites vargeliu
cia man buvo misija neimanoma, bet kazkas gavosi
Kad butu aiskiau, tai pasakysiu, kad cia turetu buti tas Kingas is ratu
Tai va: viduje medutis, dengtas Meian mase, ratai is plikytu sausainiu apdengtu sokoladiniu roziu mase, toliau aisingu patepliota visur, o tas didelis spoileris tai praktiskai nevalgomas
ten kartonas apdengtas dengimo mase, nes niekaip nepavyko padaryti viso valgomo
p.s. as patenkinta savo situ darbu, nors ir netaip jau labai ir panasus i ta kinga, bet pagaliau man pavyko padaryti kitokia masina, nei zaparozieti
kas gi suniui pakels uodega jei ne pats
cia man buvo misija neimanoma, bet kazkas gavosi
Kad butu aiskiau, tai pasakysiu, kad cia turetu buti tas Kingas is ratu
Tai va: viduje medutis, dengtas Meian mase, ratai is plikytu sausainiu apdengtu sokoladiniu roziu mase, toliau aisingu patepliota visur, o tas didelis spoileris tai praktiskai nevalgomas
p.s. as patenkinta savo situ darbu, nors ir netaip jau labai ir panasus i ta kinga, bet pagaliau man pavyko padaryti kitokia masina, nei zaparozieti
QUOTE(eglejk @ 2009 09 11, 11:57)
gerai gerai padarei, šaunuolė
aišku, spoileriį tai galėjai padaryti iš valgomų medžiagų. Džiovint pastilažą, tą pačią dengimo masę. Bet čia kitam kartui tada..
ir jau kooookia fotografijos studija
QUOTE(naitas @ 2009 09 11, 11:01)
gerai gerai padarei, šaunuolė
aišku, spoileriį tai galėjai padaryti iš valgomų medžiagų. Džiovint pastilažą, tą pačią dengimo masę. Bet čia kitam kartui tada..
aciu aciu
bandziau dziovinti dengimo mase, bet kazkodel si karta nenorejo ji dziuti nors tu ka
o pastilaza kazkaip bijau bandyti, sakiau bandysiu ji kai jau turesiu nauju formeliu