L.grazi spalvyte pirmoj foto kur lupdaziukas guli NEW,kokie ten?

QUOTE(ginariukas @ 2009 09 13, 20:29)
Manhattan Minerals 29N, nude spalvele

P.S. Lupdazius tepiau ta tvarka, kokia jie stovi, tik tas rusvas spalvas pradedant nuo balto lupdazio virs raudonu papaisiau, nes kitaip netilpo

QUOTE(Subjektyvi @ 2009 09 14, 08:16)
Dailus rinkinukas
Bandau spėti, kad mūsų plaukų ir odos spalva panaši, nes mano paletė ne identiška, bet labai artima. 

As tamsiaplauke, o odos spalva tai nenusakoma - rusva i pilkuma, del ko pastoviai turiu problemu renkantis pudra

Idek savo turimu lupdaziu foto

Labai susizavejau Lancome Color Fever Shine
spalva tubelei atrodo ryskoka, bet ant lupu gaunasi labai grazi,pasteline,blizgi

QUOTE(Milmar @ 2009 09 12, 10:00)
As siandien kristej pabandziau. Svelnus, riebus, lengvai tepami. Geri! Bet tik 3 spalvos - nude/ rusvas (labai panasus i chanel allure 01), persikinis ir ryskus vysninis... Gal ateity bus daugiau.
QUOTE(Milmar @ 2009 09 12, 11:00)
as jau isigyjau 730nr coral, nuostabus, riebus, lengvai tepasi, nesausina lupyciu

QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 09 15, 18:59)
O kaip realiai spalvyte? Neryski gaunasi?
Jei ne paslaptis, kokia kainyte ir kur pirkote?

na spalvyte tokia vidutinio ryskumo, tokia sviesi koralo, gal net labiau persikine

QUOTE(Zvirblis @ 2009 09 15, 18:05)
As siandien kristej pabandziau. Svelnus, riebus, lengvai tepami. Geri! Bet tik 3 spalvos - nude/ rusvas (labai panasus i chanel allure 01), persikinis ir ryskus vysninis... Gal ateity bus daugiau.
Dar ju yra 5 ar 6 spalvos, testerius Kristiana turi, bet paciu produktu ne.
Mano kolekcija papilde YSL Rouge pure shine The naturals serijos lupdaziukas, spalva 26 Natural beige.

Gyvai spalva panasi i si sviesu:

Dar karta isitikinau, kad konsultantes ne padeda, o trukdo man issirinkti kosmetikos priemones
Ieskojau rusvos saltos spalvos. Konsultante pasisiule padeti, kai as jau buvau beveik issirinkus. Turejau 2 galimus variantus - sita YSL, kuri nusipirkau, ir dar viena siltesne spalva is Givenchy. Konsultante man ir sako: "Vai vai, tas YSL ant jusu rankos pilkas atrodo, lupos bus kaip pamelusios, su jusu odos pigmentacija nedraugauja visai
" As jai sakau, kad man tokios spalvos tinka
Ji pakraipo galva, pasirauko ir bando mane ikalbet pirkti Givenchy, nors YSL spalva man labiau patinka. Na sakau, visgi pameginsiu ant lupu ta YSL. Nuvalau lupdazi servetele, uzsitepu, o konsultantes veidas staiga ima ir persimaino:"Nu tikrai, jums labai tinka. Matyt cia bus del lupu pigmentacijos
Labai retai kam si spalva tinka" Tada as jai nusisypsojau ir pasakiau, kad pilkos ir visokios kitokios keistos spalvos, kurios niekam netinka, man tinka beveik visada
Jis isspaudzia sypsena ir palydi mane prie kasos. Taip va ir buna su tom lietuviskom konsultantem
O apie pati lupdazi, tai nesu juo labai patenkinta. Raso kad jis drekinamasis. Na man lupu nesausina tikrai, dengiasi taip riebiai, bet jau taip trumpai laikosi
Tik suvalgyk ka nors, jau lupdazio ne zenklo. Reikia labai daznai atnaujinti, o tai mane erzina...

Gyvai spalva panasi i si sviesu:

Dar karta isitikinau, kad konsultantes ne padeda, o trukdo man issirinkti kosmetikos priemones

O apie pati lupdazi, tai nesu juo labai patenkinta. Raso kad jis drekinamasis. Na man lupu nesausina tikrai, dengiasi taip riebiai, bet jau taip trumpai laikosi