Įkraunama...
Įkraunama...

Apgamai

QUOTE(freewind @ 2011 03 12, 18:52)
Man panasiai buvo, tai jei tau taip kaip man, tai yra keloidiniai randai, tiesiog organizmas linkes i juos, is anksto negalima pasakyti koks susiformuos, as irgi prasikeikiau, kad isvis juos salinau, pries tai buvo geriau.
  is naujo operuojant gali buti tas pats unsure.gif
  as vazineju dabar i sugihara, taiso man tuos randus , viena injekcijomis, kita frakciniu lazeriu, kainuoja daug rezultato kol kas nlb matyt, bet sako reikia daugiau proceduru. g.gif
  tai dar anksti ka sakyt cool.gif

Tai va ir man ta pati pasake Barstys,buvau si trieciadieni,sakau ispjaukit,sako tas pats gali buti,nu sakes verysad.gif
Bet nejau is virsaus negalima nudegint su lazeriu ?o mikrochirurgas irgi nepades turbut verysad.gif
Papildyta:
Parasyk butinai kaip tau seksis,gal atrasi koki metoda kad atsikratit tu randu 4u.gif
As manau reikia daugiau gal nuomoniu paklausti,nepasikliaut tik jo nuomone,bet bijau kad visi taip sakys,kaip ir tau,kas tau salino,kas pasake,kad nieko nepakeisi?
Atsakyti
Sveikos,
Gal turite kokiu rekomendaciju ar atsiliepimu apie apgamus salinancius gyditojus Klaipedoje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana_B_K @ 2011 03 12, 15:43)
siuo metu northway klinijkoj salina apgamus nemokamai - ligoniu kasos kompensuoja smile.gif

Sveikos,
Ruošiuosi atlikti tyrimus poliklinikoje ir užsiregistruoti Nortway klinikoje apgamo šalinimui. Gal kas jau šalino apgamas šioje klinikoje? Kokie atsiliepimai apie plastikos chirurgus A.Jankauską ir T.Zotovą?
Atsakyti
QUOTE(aggnutte @ 2011 02 02, 22:22)
sveikos, turiu apgamą ant veido po lūpa, taip negražiai atrodo, nors nėra didelis. gal kas vilniuje žino kur geriausia naikint jį lazeriu? būtų gerai kad nebūtų kosminėm kainom, bet jei tikrai nuostabiai savo darbą atlieka tai mokėsiu, nieko nepadarysi turbūt smile.gif

vaziuokit i GK klinika pas Babajana. Juk kalba eina apie veida, nenorite, kad kas padarytu blogai. O ir aparatura turi pacia geriausia. Patikekit, perejau kruva daktaru, isleidau kruva pinigu ir tik pas ji nusiraminau ir siai dienai neatsidziaugiu jo darbu. Pas mane buvo tamsi deme ant veido, oi kiek gasdino visi ir kiek asaru isliejau doh.gif doh.gif Jau isivaizdavau save su nupjautu zandu, situacija, kad net plastikas nepades, nes ta vieta nepasiduoda plastiko taisymui. Na patikekit, praverkiau daug naktu doh.gif O dabar esu sveika, grazi ir tik gydytojo Babajano deka 4u.gif Beje, ten salinausi ir apgamus nuo kuno. Kainos nemazos, bet zinau, kad istyre su geriausia aparatura ir padare viska super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dominyyka: 18 kovo 2011 - 11:05
QUOTE(Nneeringa @ 2011 03 15, 15:51)
Gal turite kokiu rekomendaciju ar atsiliepimu apie apgamus salinancius gyditojus Klaipedoje? ax.gif
aš irgi ieškau, kas Klaipėdoje gerai dirbtų, tačiau kiek išnaršiau, privačiai nieko lyg ir nėra, o valdiškai doh.gif buvau KUL pas onkologą Montvidą cool.gif pažiūrėjo apgamą (kuris man skauda, ir jį nuolat dirgina akinių noselės) pasakė, kad pakeisčiau akinius....aš pasakiau, kad norėčiau jį pašalint, nes jis didėja, tamsus, labai iškilus, mažas vaikas nuolat už jo užkliūva...tai man patarė vaiką tramdyt blink.gif vienu žodžiu...nieko gero, daugiau net nebebandysiu eiti doh.gif
QUOTE(Dominyyka @ 2011 03 18, 11:04)
doh.gif O dabar esu sveika, grazi ir tik gydytojo Babajano deka  4u.gif Beje, ten salinausi ir apgamus nuo kuno. Kainos nemazos, bet zinau, kad istyre su geriausia aparatura ir padare viska super  thumbup.gif

ar galit parašyti dėl kainų...kiek kainavo, nes man reiktų šalinti apgamus ir visi ant veido verysad.gif kai kurie tokie nemaži, iškilūs, kiti tokie paprasti taškiukai, tačiau vaizdą gadina verysad.gif

Jeigu kas turit gerus kontaktus Kaune, taip pat tinka 4u.gif ačiū 4u.gif

p.s beje, kokią nejautrą taiko..esu maitinanti mama, tad didelė dozė nejautros man netinka..o pasigražinti norisi 4u.gif
Atsakyti
Prisijungsiu ir as prie pagyrimu GK klinikai.
Man salino apgama nuo pilvo. Tiesiog onkologiniame buvo eile didele, tai vaziavau i sia klinika. Kainos nemazos ir individualiai siaip pagal tai ka daro. O lazeri kiek zinau tikrai modernu turi, maciau nemazai tevu su vaikuciais, kuriems ivairus igimti darinukai ant veido. Viskas salinama lazeriu. Jei tevai veda vaikucius ir salinama tai kas atsinesta gimstant, manau, kad verta vaziuot. Geriau daugiau sumoket, bet turet gera rezultata. Kazkas cia rase apie apgamus ant veido. Neikite bet kur.
Atsakyti
QUOTE(Nneeringa @ 2011 03 15, 16:51)
Sveikos,

aš esu pas Bagdoną užsirašiusi, tad galėsiu pakomentuoti po vizito smile.gif

Papildyta:
beje noriu pasitikslinti, ar jei turiu siuntimą iš odos gydytojos tai man nekainuos tų apgamų šalinimai ? kad neapsigaučiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gelyti @ 2011 03 23, 11:19)
aš esu pas Bagdoną užsirašiusi, tad galėsiu pakomentuoti po vizito smile.gif

Papildyta:
beje noriu pasitikslinti, ar jei turiu siuntimą iš odos gydytojos tai man nekainuos tų apgamų šalinimai ? kad neapsigaučiau  blush2.gif

Labai jauksiu komentaru 4u.gif
kiek zinau tai nekokama konsultacija, o apgamu salinimas kainuoja, bet gal visur skirtingai blink.gif
Atsakyti
Pritariu pagyrimams Gyd.Babajanui. Fainas gydytojas,gera,bet nepigi klinika.Taciau atsikraciusi 5 apgamu,2 ant kaktos buvo , atrode visas pasaulis juos mato (( kiekviena diena jauciuos gerai ir nesigailiu nei vieno lt ten palikto. 5 vnt man atsiejo apie 700 lt, pries 3 metus. Aisku sprendimas kiekvieno individualus.
Atsakyti
KAS ZINO PAS BABAJAN ANT VEIDO 1APGAMO SALINIMAS KIKE SIUO METU KAINUOJA?AR REIKIA TYRYMU KARUJO,SLAPIMIO...IR PAN?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti