nejuokinkit jus su ta kirmele, autore konkreciai nesenai ismesta is darbo turbut arba konkurencines kepyklos kokia nors snipe.
O iš kūr jūs konkrečiai žinot kad ta kirmėlė būtent Gardėsy įlindo į duoną
Aš seniai seniai esu vinį radus kazkurioj duonoj, nu ir ką, pasibaisėjau bet tebevalgau po šiai dienai duoną
Gal ta kirmėlė parduotuvėj įlindo, juk ta duona perkraustoma per dėžes, žiūrint kur pirkot.Gal pvz prieš tai dėžėj kokie vaisiai buvo taip ir atklydo ji ten, nes šiai būtų iškepus ji logiškai mąstant
Aš konkrečiai nieko neginu, nes neaišku kaip ir kas.Tačiau absoliučiai visur visko pasitaiko. Ir dabar teigti kad Gardėsio duona sukirmijus ar kažkas panašaus tai jau būtų...
Ir temos pavadinimas skamba tikrai kaip antireklama, ar norėjimas pakenkti
Papildyta:
Ką tirt, kieno kirmėlė?
Nebent kepyklą patikrint.Ištirkim visas kepyklas geriau, išrinkim steriliausią

Aš seniai seniai esu vinį radus kazkurioj duonoj, nu ir ką, pasibaisėjau bet tebevalgau po šiai dienai duoną

Gal ta kirmėlė parduotuvėj įlindo, juk ta duona perkraustoma per dėžes, žiūrint kur pirkot.Gal pvz prieš tai dėžėj kokie vaisiai buvo taip ir atklydo ji ten, nes šiai būtų iškepus ji logiškai mąstant

Aš konkrečiai nieko neginu, nes neaišku kaip ir kas.Tačiau absoliučiai visur visko pasitaiko. Ir dabar teigti kad Gardėsio duona sukirmijus ar kažkas panašaus tai jau būtų...

Ir temos pavadinimas skamba tikrai kaip antireklama, ar norėjimas pakenkti

Papildyta:
QUOTE(Sempaula @ 2009 09 04, 18:22)
Nenoriu as tokiu skandalu kelt, gal tikrai cia ne ju kalte, be to duona ismeciau, o reiketu tirt nest gal ir pan.
Ką tirt, kieno kirmėlė?

QUOTE(gutes @ 2009 09 04, 19:18)
nejuokinkit jus su ta kirmele, autore konkreciai nesenai ismesta is darbo turbut arba konkurencines kepyklos kokia nors snipe.

Papildyta:
Ką tirt, kieno kirmėlė?

kazkada vienas pazystmas perspejo nepirkt duonos su saulegrazom, jis pats dirbo kepykloj ir viena diena jau supakuotoje duonoje, maiseliuose pamate musytes, parode technologei, o toji, mol nieko cia tokio per skylutes isskris. Musytes buna baltoje duonoje su saulegrazom, nes kepama zemesneje temperaturoje, nei juoda, taigi musiu kiausineliai esantys ant saulegrazu baltoje duonoje islieka, o juodoje zusta. kai man tai buvo papasakota, kazkaip nelabai patikejau, bet veliau parduotuveje pati pamaciau ta vaizdeli.....
QUOTE(Goba @ 2009 09 04, 20:47)
kazkada vienas pazystmas perspejo nepirkt duonos su saulegrazom, jis pats dirbo kepykloj ir viena diena jau supakuotoje duonoje, maiseliuose pamate musytes, parode technologei, o toji, mol nieko cia tokio per skylutes isskris. Musytes buna baltoje duonoje su saulegrazom, nes kepama zemesneje temperaturoje, nei juoda, taigi musiu kiausineliai esantys ant saulegrazu baltoje duonoje islieka, o juodoje zusta. kai man tai buvo papasakota, kazkaip nelabai patikejau, bet veliau parduotuveje pati pamaciau ta vaizdeli.....
nu jus cia duodat

QUOTE(sauda @ 2009 09 04, 23:45)
nu jus cia duodat
as kaip tik vakar papirkau juoda su saulegrazom duona,nu skani buvo,tai gal ten tikrai viskas gerai buvo iskepe 

Jei juoda tai tada dar nieko, as ir dabar zinosiu kad reikia pirkt tik juoda ir be saulegrazu.
O gal ziema ir ant baltos nebus musiu

Labas mamos, noriu pakomentuoti, komentarus apie duonos kepimą, nes pati esu duonos technologė:visa duona kepama nuo 270 -300 C temperatūroje, apie kokius musyčių kiaušinėlius ar kirmėliukus gali būt kalba, net mikrorgamizmai žūsta, maišeliai šios kepyklos be skylučių, nes mėgstu apžiūrinėti Lietuvos kepyklų produkciją, ir vertinti jų kokybę.

QUOTE(dzimbiene @ 2009 09 07, 10:04)
Labas mamos, noriu pakomentuoti, komentarus apie duonos kepimą, nes pati esu duonos technologė:visa duona kepama nuo 270 -300 C temperatūroje, apie kokius musyčių kiaušinėlius ar kirmėliukus gali būt kalba, net mikrorgamizmai žūsta, maišeliai šios kepyklos be skylučių, nes mėgstu apžiūrinėti Lietuvos kepyklų produkciją, ir vertinti jų kokybę. 

jokie komentarai nepades, kai savom akim maciau musytes, baltos duonos su saulegrazom maiselyje, ir ne namuose o parduotuveje. Ir kodel kai pradeda balta duona su kmynais pelyti, tai ne nuo pluteles, o ten kur kmynas ten pelesis, tai man susidare vaizdas, kad kmynai pelesiu uzkresti, bet gal galetu apie tai paaiskinti apie duonos gamyba ismanantis zmogus
QUOTE(valkata @ 2009 09 08, 03:19)
Ir kaip ta kokybė? 
Man tai baisi. Kuo kepykla didesnė ir modernesnė, tuo duona prastesnė
Apie visokius Gardėsius, Vilniaus duonas tai išvis geriau patylėt...

Man tai baisi. Kuo kepykla didesnė ir modernesnė, tuo duona prastesnė

Kodel? As perku tik bociu ar vilniaus duona Vilniaus duonos gamybos ir esu patenkinta
As manau,kad visur panasiai,buna pasitaiko visko
Nors irgi perku visada tik Vilniaus duona ir batona

Nors irgi perku visada tik Vilniaus duona ir batona

Del musyciu, tai ju tikrai buna ir kitu kepyklu gaminiuose, pati karta pirkau suakuotas Vilniaus duonos bandeles "trys kapeikos", kelis pakelius nusipirkau gerai neapziurejus, tik i galiojima aki uzmeciau, tai viena pralupau pusryciams - ziuriu su musytem tos bandeles, teko ismest, kitam pake - ta pats. Tai to pako net nepraplesiau, nuejau i maxima, kur pirkau, tai mane pasiunte kreiptis i gamintoja. Kadangi ta diena visi likom be pusryciu per tas musytes, tai man buvo labai siutas sukiles. Skambinau i maisto tarnyba, i vartotoju teises, tai vsur tas pat - tipo rasyk skunda, ir viskas, aisku patikrint visu skundu nespeja. Net i pacia kepykla su tom bandelem nuvaziavau ir nieko, atsakingas vadybininkas pasieme, galva pakraipe, tipo oi, atiprasom, ir viskas. Net pinigu grazint uz bandeles nepasisiule... Tai va ir ieskok kokubes ir teisybes, kad nori. O dabar visai neseniai reikejo vaika i ekskursija isleist, nupirku IKI tinkle bandeliu sumustiniams, supakuotos buna po dvi ir perpjautos, apvalios, su sezamu apibarstytos. Tai isivaizduokit, galiojimas dar trys dienos, o bandeles jau supelijusios