Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo biržos kursai-II

Tegul jos galvoja ka nori,pasikelusios nepasikelusios ,cia kiekvienos reikalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 09 20, 12:44)
Tegul jos galvoja ka nori,pasikelusios nepasikelusios ,cia kiekvienos reikalas  biggrin.gif

teisingai thumbup.gif
Atsakyti
Man ryt i kursus,bijau fear.gif MB sakiau,kad jei bus leva aplinak ir zmones ,pabegsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 09 20, 15:02)
Man ryt i kursus,bijau fear.gif MB sakiau,kad jei bus leva aplinak ir zmones ,pabegsiu lotuliukas.gif

Nepabėgsi. mane irgi tas bobinčius kaip turgui užknisa, bet kai dalykas įdomus, tai tiesiog ignoruoji ir tiek. Nelysk į draugyste, mokykis sau ir viskas. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2009 09 20, 15:26)
Nepabėgsi. mane irgi tas bobinčius kaip turgui užknisa, bet kai dalykas įdomus, tai tiesiog ignoruoji ir tiek. Nelysk į draugyste, mokykis sau ir viskas. Sėkmės 4u.gif

Tikiuosi labai,aciu,jos tikrai prireiks,dar statybininku rengimo centre vyks,vien vyr.g.siaubas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 09 20, 15:29)
Tikiuosi labai,aciu,jos tikrai prireiks,dar statybininku rengimo centre vyks,vien vyr.g.siaubas doh.gif

o cia gal fabijoniskese ar ne? Kiek grupej zmoniu, nezinai? g.gif Gal tikai siemet jiems jau lesos pasibaige ir naivu tiketis kursu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(1000ir1naktis @ 2009 09 20, 16:13)
o cia gal fabijoniskese ar ne? Kiek grupej zmoniu, nezinai?  g.gif  Gal tikai siemet jiems jau lesos pasibaige  ir naivu tiketis kursu lotuliukas.gif

jo,fabijoniskese, prie namu netoli man ,kai nesiau dokumentus,tai vien vyr.g. lotuliukas.gif
Atsakyti
Rytoi einu į apskaitininkų kursus (Vilniuje) - paskui viską papasakosiu. mirksiukas.gif

Bedarbių ir įspėtų apie atleidimą darbuotojų profesinis mokymas.
http://www.ldb.lt/TD...nismokymas.aspx
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 09 20, 16:45)
jo,fabijoniskese, prie namu netoli man ,kai nesiau dokumentus,tai vien vyr.g. lotuliukas.gif

as irgi ten prie pat beveik gyvenu lotuliukas.gif tai sekmes tau lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tatjanka @ 2009 09 20, 17:50)
Rytoi einu į apskaitininkų kursus (Vilniuje) - paskui viską papasakosiu. mirksiukas.gif
Bedarbių ir įspėtų apie atleidimą darbuotojų profesinis mokymas. 
http://www.ldb.lt/TD...nismokymas.aspx

ooo tai gal mes kartu???
Atsakyti
Gal ir kartu. doh.gif Ten pat ir susitiksim! drinks_cheers.gif
Papildyta:
Svajaaa

O jus einat 12 val. ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tatjanka @ 2009 09 20, 18:07)
Gal ir kartu. doh.gif Ten pat ir susitiksim!  drinks_cheers.gif
Papildyta:
Svajaaa