Noriu paklausti, kur galima pasiziureti kursu tvarkarasty vilniuje? Mano konsultante pasake, kad man be sansu gauti kursus, kadangi ir diploma turi ir kvalifikacija
Sveikutes
Noriu paklausti, kur galima pasiziureti kursu tvarkarasty vilniuje? Mano konsultante pasake, kad man be sansu gauti kursus, kadangi ir diploma turi ir kvalifikacija
o taip norisi veiklos
QUOTE(Svajaaa @ 2009 10 01, 17:09)
sveikute, kaip sekasi kursuose?
Papildyta:
QUOTE(Lenuska03 @ 2009 10 01, 17:10)
Sveikutes
o taip norisi veiklos 
Jei turi aukstaji issilav.tai tikrai nelabai gausi kursu, o dar plius ir kvalifikacija turi.
o nuo keliu iki keliu tie kursai vyksta? esu girdejus , kad kasdien ir po daug valandu..
QUOTE(Gamteka @ 2009 10 01, 23:05)
o nuo keliu iki keliu tie kursai vyksta? esu girdejus , kad kasdien ir po daug valandu.. 
Dazniausiai kursai prasideda 8val. ir vyksta iki 15-16 val. Bet aisku ir buna iki 13 val.
QUOTE(bialetti @ 2009 10 01, 21:40)
sveikute, kaip sekasi kursuose? 
Papildyta:
Jei turi aukstaji issilav.tai tikrai nelabai gausi kursu, o dar plius ir kvalifikacija turi.
Papildyta:
Sveika,na nieko,va jau dvi savaites praejo
QUOTE(Svajaaa @ 2009 10 02, 16:41)
Sveika,na nieko,va jau dvi savaites praejo
mokomes tikrai daug,jei kas norit kursu tokiu,ir tinginiaut,iskart sakau geriau neimkit
iskatas rasom ir pan.:)ketvirtadieni vaziuojam i kita istaiga su "Rivile"mokytis,zodizu ziauriai bus gera patirtis ir tikrai daug ismoksim 
Kaip tau gerai, as jau pavydziu baltu pavydu tau. As ir noriu, labai noriu tokiu kursu.
Kaip sekasi iskaitas laikyti?
Kazi ar sunkus bus egzaminai?
Gal ka naujo dar suzinojai apie egzaminus, iskaitas?
QUOTE(bialetti @ 2009 10 02, 17:05)
Kaip tau gerai, as jau pavydziu baltu pavydu tau. As ir noriu, labai noriu tokiu kursu.
na pas mane 8,9 pazymiai,seip jei kam nepasiseka rayst,leidzia perasyt:)egzaminai nezinau ar sunkus,matyt is visko:)
QUOTE(Svajaaa @ 2009 10 02, 17:32)
na pas mane 8,9 pazymiai,seip jei kam nepasiseka rayst,leidzia perasyt:)egzaminai nezinau ar sunkus,matyt is visko:)
tai ir pazymius raso?
laba diena...As siuo metu su magistro studiju antrakurse, vasara baigesi, netekau ir darbo...galvoju jeigu eiciau i darbo yra tikimybe kad gausiu kvietima i kazkokius kursus?siaip pagrinde einu del to kad tureciau bent kokias sveikatos garantijas, nes neakivaizdininke esu...siaip esu ir mazo miestelio tai cia i kursus kad kazkokius issius be sansu, bet galvoju gal tada eiti i klaipedos miesto darbo birza?!
patarkite...
QUOTE(Seila @ 2009 10 03, 12:41)
laba diena...As siuo metu su magistro studiju antrakurse, vasara baigesi, netekau ir darbo...galvoju jeigu eiciau i darbo yra tikimybe kad gausiu kvietima i kazkokius kursus?siaip pagrinde einu del to kad tureciau bent kokias sveikatos garantijas, nes neakivaizdininke esu...siaip esu ir mazo miestelio tai cia i kursus kad kazkokius issius be sansu, bet galvoju gal tada eiti i klaipedos miesto darbo birza?!
patarkite... 
Kas turi aukstesni, nei vidurini issilavinima baigta, tam neduoda kursu
Kaip Jums faina kurioms dave, o as baigus universitetą ir man griežtai paskę, kad jokių kursų negaliu lankyti, nes juos lanko tas kas labai ilgai stovi biržoje, neturi išsilavinimo.