Laba diena.O gal kas nors galetu parasiti nuoroda kur per internet galima paziureti kokius kursus siulo vilniaus darbo birza?Bes man pasiule vyrejos kursus,bet ne apie kokia atranka nebuvo net kalbos.Bet noreciau daugiau suzinoti apie siulomus kursus.Aciu.
Gal ka yra siunte i verslo organizavimo kursus Panevezyje?
Štai ką siūlo panevežys
http://www.ldb.lt/TD...is_mokymas.aspx
Į kursus reikia prašytis gerokai prieš prasidedant kursams
Papildyta:
http://www.ldb.lt/TD...nismokymas.aspx
Profesinio mokymo grafikas 2011 m.
bet manau tik i manikiūrininkes mokymo programa galetumet pretenduot,nes jau kitoms per vėlu , nebent kokie nors kitokie nuo 2012 prasidės
http://www.ldb.lt/TD...is_mokymas.aspx
Į kursus reikia prašytis gerokai prieš prasidedant kursams
Papildyta:
QUOTE(Irina 1984 @ 2011 08 10, 14:41)
Laba diena.O gal kas nors galetu parasiti nuoroda kur per internet galima paziureti kokius kursus siulo vilniaus darbo birza?Bes man pasiule vyrejos kursus,bet ne apie kokia atranka nebuvo net kalbos.Bet noreciau daugiau suzinoti apie siulomus kursus.Aciu.
http://www.ldb.lt/TD...nismokymas.aspx
Profesinio mokymo grafikas 2011 m.
bet manau tik i manikiūrininkes mokymo programa galetumet pretenduot,nes jau kitoms per vėlu , nebent kokie nors kitokie nuo 2012 prasidės
QUOTE(agarmis @ 2011 07 09, 12:18)
...tokie žmonės kelia pasišlykštėjimą... siųsčiau kuo toliau nuo DB tokius ir ilgam ilgam...

Na jau, tamsta, tik neapsivemkite
Į darbą neketinu grižti,nes darbdavys negali pasiūlyti mano buvusios darbo vietos(panaikintas etatas).Siūlo daugiau nei dvigubai žemesnes pareigas ir atlyginimą.
Tai gal,tamstele, reikėtų pirma išsiaiškinti situacija,o paskui jau rašyti tokius komentarus

sveikos.siandien buvau darbo bbirzoi man pasiule kursus. manikiurininkes, administratores darbuotojos , darbu vykdytojos.tai pasirinkau manikiurininkes, nes taip nusprendem jog kitoms specialybems reikia uzsienio kalbu, todel dabar turiu pereiti medicinine pazima ir paskirs data. sake kursu trukme 3men. kazi kiek is viso valandu? ir ar kiekviena diena juos lankyti? beje gal yra kurios jau uzsirase i manikiurininkiu kursus.? parasykite i az. pabendrausim . beje mokoma stipendija 520lt. bet galima pasirinkti ar pasalpa ar stipendija.
na kas zino kokiu naujienu del siu kursu parasykite!!!
Papildyta:
beje gal kas zino apie dekoratyvines kosmetikos kursus juos baigus kuo gali isidarbinti, visaziste manau tikrai ne?

Papildyta:
QUOTE(vitavip184 @ 2011 09 14, 17:04)
sveikos.siandien buvau darbo bbirzoi man pasiule kursus. manikiurininkes, administratores darbuotojos , darbu vykdytojos.tai pasirinkau manikiurininkes, nes taip nusprendem jog kitoms specialybems reikia uzsienio kalbu, todel dabar turiu pereiti medicinine pazima ir paskirs data. sake kursu trukme 3men. kazi kiek is viso valandu? ir ar kiekviena diena juos lankyti? beje gal yra kurios jau uzsirase i manikiurininkiu kursus.? parasykite i az. pabendrausim . beje mokoma stipendija 520lt. bet galima pasirinkti ar pasalpa ar stipendija.

beje gal kas zino apie dekoratyvines kosmetikos kursus juos baigus kuo gali isidarbinti, visaziste manau tikrai ne?

QUOTE(vitavip184 @ 2011 09 14, 16:07)
Papildyta:

Papildyta:

o tu kokiam mieste?
gal zinot ar duoda birzoj kursus jei as dirbu puse etato?man reik stoti i birza kad gauciau sildymui konpensacija noreciau kursu kokiu
QUOTE(pandutė @ 2011 09 14, 20:23)
o tu kokiam mieste?
gal zinot ar duoda birzoj kursus jei as dirbu puse etato?man reik stoti i birza kad gauciau sildymui konpensacija noreciau kursu kokiu
na nemanau kad dirbanciam kursus siulo. bet pasiskambink.o as is vilniaus
Su tais kursais bent jau Kaune tai kosmaras-siulo tik virejos ,manikiurininkes,kirpejos ir apskaitininkes kursus
ir ka daryt zmogui jei nei viena is siu siulomu specialybiu net nekvepia bent menkiausiai patinkanciu darbu??Dar geriau su konsultante-jei pats is kazkokiu pasaliu nesuzinai apie kursus ir nepaklausi,tai niekad net nepasiulo
nezinau ka toj birzoj dar veikt,norejau siuvejos-sukirpejos kursu,kad paciai koki versliuka pradet,bet kad net nesisviecia tokiais kursais
Gal kas zino,kokie kursai numatyti kauno darbo birzoj paskutini ketvirti ?

Gal kas zino,kokie kursai numatyti kauno darbo birzoj paskutini ketvirti ?
o gal zinote ar dabar kokie kursai vyks vilniuje darbo birzoje?

Sveikos
Aš jau einu į darbo birža daugiau nei puse metu, vis nėra darbu su mano specialybe, niekad nesiule jokių kursų, tik pati paklausiau ar yra organizuojamos, sakė yra, bet reikia pirma trisale sutartį pasirasyt, taip ir baiges pokalbis, jokiu nesiule, nieko neinformavo...nežinau kur ką daryti, kad uzsiregistruociau į kokius kursus, ir kam ta sutartis su darbdaviu? Kažin yra kokiu masazistes kursu? jei ne, tai nors manikiurininkes, kosmetologes... Aš is vilniaus

Aš jau einu į darbo birža daugiau nei puse metu, vis nėra darbu su mano specialybe, niekad nesiule jokių kursų, tik pati paklausiau ar yra organizuojamos, sakė yra, bet reikia pirma trisale sutartį pasirasyt, taip ir baiges pokalbis, jokiu nesiule, nieko neinformavo...nežinau kur ką daryti, kad uzsiregistruociau į kokius kursus, ir kam ta sutartis su darbdaviu? Kažin yra kokiu masazistes kursu? jei ne, tai nors manikiurininkes, kosmetologes... Aš is vilniaus
Siandien kaip tik buvau darbo birzoj.Man konsultante paaiskino,kad pasikeite kursu teikimo tvarka-dabar ,kaip jus ir minejote,reikalinga trisale sutartis-vienzo,surandat pati darbdavi,kuris jus idarbintu su tam tikra specialybe,tad darbo birza apmoka tuos kursus ir jus iskart einat dirbt.Jei neisit pas ta darbdavi su ta nauja specialybe-apmokesite visas mokymo islaidas...Manau tai visiskas apsurdas,nusiplauna nuo saves viska,ka tik gali,pasilieka tik popieriuku rasliava
As beviltiskai bandziau sulaukt siuveju kursu,pasirodo-besansu,nebent kokia siuvykla sutiktu po to mane iskart idarbint,o jei as noriu savo individualia veikla pradet?
Beto,priimtas kitas istaymas-ilgalaikiams darbo birzos "klientams" mazins apie 40% ismokamas socialines pasalpas (tarsi is ju ir taip butu imanoma isgyvent
)