informacija buna paskelbta apie kursu prasidejimo laika stenduose kauno DB 3 aukte stende

QUOTE(Svajaaa @ 2009 09 09, 12:07)
As nuo rugsejo 21 tureciau lankyti sekretores-referentes kursus

QUOTE(Semi @ 2009 09 14, 10:46)
O panos ar buna ten kokie kontroliniai ar atsiskaitymai?
ar tiesiog eini,renki info ir pan?

o kur jie vyks?

QUOTE(_simute_ @ 2009 09 09, 16:10)
Sveikos mamytes, galiu truputuka papasakoti apie apskaitininkes kursus i kuriuos dabar einu, gawau is DB, laikas nuo 9-14:30, yra puse wal pertrauka. Siaip labai patenkinta labai idomu daug dirbam su pc, moko daryt balansus, skaiciuot nusidewejima, pildyt formas, taip pat jas daryt tikrai daug ko galima ismokt, siulyciau wisom kuriuos nedirba isireikalaut situ kursu. 
Jei nunesit pazyma kad po kursu busit kazkur i darbinta tai is karto gausit kursus, nes si programa remia ES tai jiems reikia kad kuo daugiau isidarbintu pagal ta specialybe
Klauskit jei kas dar domina

Jei nunesit pazyma kad po kursu busit kazkur i darbinta tai is karto gausit kursus, nes si programa remia ES tai jiems reikia kad kuo daugiau isidarbintu pagal ta specialybe
Klauskit jei kas dar domina

O kur (kokioj mokykloj) vyksta šitie kursai?
QUOTE(Svajaaa @ 2009 09 14, 11:51)
Kaune. rysininku mokyloj man atrodo

QUOTE(Semi @ 2009 09 14, 10:46)
O panos ar buna ten kokie kontroliniai ar atsiskaitymai?
ar tiesiog eini,renki info ir pan?

Eini, mokaisi, po to laikai ir įskaitas, ir egzaminus.Is vienu dalyku yra tik įskaitos is kitų

Laba diena
,šiais metais baigiau vidurinę mokyklą,neplanuotai pastojau.Jau 29 savaitės.Labai norėčiau suzinoti ar tokia būsena galiu įstoti į darbo biržą,nes noriu kad mane nusiustų mokytis seretorės kursų ir dar norėjau paklaust ar būtų galima mokytis namuose tu kursų?Ir kokį darbą galėčiau dirbt namuose?

QUOTE(Vilnoja @ 2009 09 12, 14:41)
Sveikutes
as stoviu pati DB..bandziau klaust savo tos konsultantes kokie yra kursai, ka galima rinktis..
ale mano toookia ziezula kad nieko nesako..;( gal zinot, kur rasti info kokie siulomi kursai ir t,t,
?

ale mano toookia ziezula kad nieko nesako..;( gal zinot, kur rasti info kokie siulomi kursai ir t,t,

Pas tave ziezula...manoji pasake taip..issilavinima turi, darbo patirties turi, jokiu kursu negausi kvalifikacijai pakeisti..o ka as padarysiu jei dabar inzineriu dalia sunki dabar

Labutis
Kaune kursai vyksta Pavilionienes buhalteriu centre basanaviciaus al 5
Sveikos, mamytes. Norejau paklaust, tos, kurios mokosi neakivaizdziai, jums leido kursus lankyt?
nes man sake, kad atseit, kas mokosi, tiems negalima
Tai mastau, gal tai tarpininkei nutylet, kad studijuoju
Kazkaip norisi lankyt tuos kursus labai
aciukas

QUOTE(1000ir1naktis @ 2009 09 15, 16:23)
Sveikos, mamytes. Norejau paklaust, tos, kurios mokosi neakivaizdziai, jums leido kursus lankyt?
nes man sake, kad atseit, kas mokosi, tiems negalima
Tai mastau, gal tai tarpininkei nutylet, kad studijuoju
Kazkaip norisi lankyt tuos kursus labai
aciukas 

Man tai leido