Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Ryanair

QUOTE(klomba @ 2009 11 11, 16:01)
O sakykit uz bagaza irgi reikia atskirai susimoketi?

jei rezervuojant nesusimokejai tai reikes oro uoste ir kainele jau nebloga gausis doh.gif
Atsakyti
Dar viena zinia apie Ryanair - Pamiršusius užsiregistruoti internetu „Ryanair“ baus 100 eurų mokesčiu
http://www.alfa.lt/straipsnis/10299025
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2009 11 11, 17:20)
jei rezervuojant nesusimokejai tai reikes oro uoste ir kainele jau nebloga gausis  doh.gif

neklaidinkit žmonių schmoll.gif

Jei pirkdami bilietą nurodėte, kad keliaujat tik su rankiniu bagažu, vėliau Ryanair tinklalapyje (žr. "manage my booking") galite suvesti duomenis ir sumokėti papildomą mokestį už bagažą.
Atsakyti
QUOTE(Tarja @ 2009 11 11, 17:28)
neklaidinkit žmonių  schmoll.gif

Jei pirkdami bilietą nurodėte, kad keliaujat tik su rankiniu bagažu, vėliau Ryanair tinklalapyje (žr. "manage my booking") galite suvesti duomenis ir sumokėti papildomą mokestį už bagažą.

persiprasau, gal ne iki galo supratau ax.gif
puslapyje taip mirksiukas.gif tik ne vietoje t.y. oro uoste
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 11 lapkričio 2009 - 17:48
QUOTE(*Rūta* @ 2009 11 11, 13:57)
siandienos delfis  biggrin.gif

Keleiviai skrendantys su „Ryanair“, pamiršę prisiregistruoti skrydžiui elektroniniu būdu (online check-in), bei neatsispausdinę kelionės bilieto patys, bus apmokestinami 100 eurų mokesčiu. Šiuo metu registracijos oro uoste mokestis yra 40 eurų. Tai dienraščiui „Irish Examiner“ patvirtino avialinijų vykdantysis direktorius Michaelas O‘Leary.
Pasak O‘Leary‘io šis padidėjęs mokestis turėtų sumažinti keleivių skaičių, atvykstančių be pačių atspausdinto bilieto, iki minimumo. Nuo kada tiksliai mokestis didės, nepranešama.

„Ryanair“ tokiu būdu siekia dar labiau sumažinti išlaidas, susijusias su oro uostuose esančių skrydžio registracijos bei bagažo priėmimo skyrių išlaikymu. Šiais metais iš dalies buvo atsisakyta skrydžių registracijos skyrių, juos pakeitė registracijos bei bagažo pridavimo savitarnos punktai.

kas online check in tai zinau, o ka zurnalistai vadina keliones bilieta? tokiu juk ner, ar cia tas popiergalis kur atsiuncia i emeila su kruva reklaminiu linku? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visiskai_rami: 11 lapkričio 2009 - 17:56
QUOTE(visiskai_rami @ 2009 11 11, 15:56)
o ka zurnalistai vadina keliones bilieta?

Tai, ka turi atsispausdint uzsicekinus smile.gif
Atsakyti
tai taip ir galvojau,kad check in tas keliones bilietas. Kitas dabar klausimas man kilo, vaikstau as potuos manage my booking ir mastau gal pakeist skrydzio data, sakykit ar esat kasnors taip pasikeite skrydi? ten mane gasdina tokia lentele kur paklausia ar tikrai nori pasikeisti skrydi, sakau jei spausiu OK tai gal nuchargins mane kokius 20 svaru uz paspaudima vien biggrin.gif juk ryanair biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2009 11 11, 20:22)
tai taip ir galvojau,kad check in tas keliones bilietas. Kitas dabar klausimas man kilo, vaikstau as potuos manage my booking ir mastau gal pakeist skrydzio data, sakykit ar esat kasnors taip pasikeite skrydi? ten mane gasdina tokia lentele kur paklausia ar tikrai nori pasikeisti skrydi, sakau jei spausiu OK tai gal nuchargins mane kokius 20 svaru uz paspaudima vien biggrin.gif juk ryanair biggrin.gif

biggrin.gif ir man ta baime buvo- bijojau papildomo chargo iki kol neišlipau iš lėktuvo biggrin.gif
bet jie negali nuskaiciuoti nieko nuo tavo saskaitos be papildomo sutikimo, tai reiskia jei reiktu ka moket tai vel turetum pildyt visa info apie mokejimo kortele... bet tai kad is vis nemokamai galima pasikeisti skrydzio data tai nemanau g.gif turbut paspaudus ta nuoroda atsidarys langas apie apmokejima tolesni. parasyk jei pasikeisi kaip viskas vyksta ten- ir man idomu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crembriule: 11 lapkričio 2009 - 20:54
aha bandziau keistis, tik vis dar neapsisprendziu del datos, bet esme ta , kad spaudi lenteles, visokias "are you sure" ,kol prieini iki skrydzio info, tada pazymi kuri skrydi nori keist, tada vel "are you sure" biggrin.gif ir tada leidzia pasirink data, pasirenki parodo kiek reikia primoket ir reikia vest visakorteles info, taip pat kaip ir perkant, simpls blush2.gif
Atsakyti
Skrendant is rygos galima kad ir 20kg turet su savimi, vistiek niekas netikrina (bent jau iki siol, niekad nera patrikrine) kitur praeiti su tokiu svoriu yra zymiai sunkiau. Tuose oro uostuose kur pagrinde skraido ryanair dazniausiai pries vartelius buna pora zmoniu ir sveria lagaminus.. O tada jau reikia kaipnors prasmukti pro juos.. Teko ir man karta 25eu moketi uz savo lagamina nes virsijau 4kg ir nepraleido..
Atsakyti
Vokietijoje „Ryanair“ kompanijos lėktuvas leisdamasis užkabino namo stogą.

http://www.lrytas.lt...0...-stogą.htm
Atsakyti
Draugas vakar uzsake man bilieta i Londona, maila ivede mano, bet mokejo is savo korteles.Taciau iki siol negaunu patvirtinimo i savo maila, pinigai rezervuoti jo saskaitoje, uzsakinejo su Vilniaus banko kreditine.Per kiek laiko atsiuncia patvirtinima mailu? Jam uzsakius tai is karto ismete su skrydzio numeriu ir ta koduka 4u.gif
Atsakyti