KĄ? Su pirktiniu pienu nesigauna??? Neliūdinkit manęs, taip norėjau kondensovkės pasidaryt O jeigu imti riebesnį pieną pvz. kokių 3,9 proc. riebumo ar čia ne nuo to priklauso?
KĄ? Su pirktiniu pienu nesigauna??? Neliūdinkit manęs, taip norėjau kondensovkės pasidaryt
O jeigu imti riebesnį pieną pvz. kokių 3,9 proc. riebumo ar čia ne nuo to priklauso?
Atidarau tema o recepto ir nera, reikia eit i kita tema ieskot...
tai ikeliu is kitos temos cia, kad butu vietoj ir visi rastu iskarto:)
Na o kam įdomu daroma taip: 1,5l pieno 1kg cukraus Galimi du gaminimo variantai: I. 1. Cukrų ištirpiname 0,5stiklinėje vandens karšto (t.y paverdame) 2. Į ištirpintą cukrų pilame pieną ir verdame apie valandą, o jei norisi karamelės, tai apie 1,5h. 3. Nepamiršti, kad reikia beveik ištisai maišyti, kad neprisviltų. II. 1.Cukrų sumalame į pudrą; 2. Į puodą pilame pieną, sudedame pudrą ir verdame maišydami tiek pat laiko kaip ir I variante. Tai va kai atšals mano, pasakysiu ar gerai išeina.Be to aš dariau tik iš pusės normos, tai man išėjo 670g kondensovkės už 2,72lt. čia be elektros sąnaudų virimui, bet tikrai apsimoka