QUOTE(tura @ 2008 05 24, 09:14)
Įkišiu ir aš savo trigrašį,

nes man tema labai aktuali (nes jau gerokai per 30). Aš naudoju "brangią" kosmetiką. Jau metai. Brangi tai Lancome, Elizabeth arden, Dior, Chanel, Shiseido... Bet kadangi siunčiuosi, tai namanau, kad labai jau ir brangi. Bent jau ne brangiau už Euceriną. Čia tik pvz. Nieko blogo prieš jį neturiu. pati naudojau. bet jei kaina ta pati, tai kodėl nebandžius labiau "ale" geresnių
Bet aš ne apie tai. aš ir pati nežinau ar čia yra naudos ar tik psichologinis poveikis, kad"stengiuosi" ir po 10-15 metų nesigailėsiu. Nes manau, kad JEI POVEIKIS YRA tai jį pamatysim tik gerokai vėliau. Kad ir po 10 metų. Tada suprasi vis dar oda elastinga ar ne. O jei poveikis iš karto - tai jis trumpalaikis. Ir dar neaišku kas bus vėliau. Tokio poveikio man nereikia.
O kas liečia sudėtį, tai net tos pačios sudedamosios dalys skirtingų firmų skiriasi. Bet va mes čia jau kiaurai neįžiūrėsim. PVZ. (aš čia internete prisiskaičiau), kad visuose kremuose yra vandens ir jis yra vienas pagrindinių komponentų. Bet jo koybė labai skiriasi, nes prastos kompanijos distiliuoja (gal ne distiliuoja, bet kažkas panašaus daro, gal neprisimenu

) 1 kartą, o didelės savo vardą gerbiančios minimum 6 kartus. O ar kremas sukels alergiją, ar ten kažkaip komponentai tarusavyje suveiks, būtent ir priklauso nuo vandens kokybės.
Ir dar skaičiau, kad kažkaip ir tas Vitaminas C labai skirtingas, vienų firmų iš kart suyra , o kitų išsilaiko indelyje, bet gavus oro suįra, o kitų į odą įsiskverbia. Kompanijos minimos nebuvo.
Papildyta:
O dėl reklamos tai čia dar neaišku. Kad pas mus nėra, tai dar nereiškia, kad užsienyje nėra. Gal dar daugiau. Pvz. radau geriausių paakių kremų 20 amerikoje, bet pas mus nei vieno iš jų nėra. negirdėti nematyti. Pasiknisau, tai tikrai kainos jų lenkią visokius lancomus dvigubai trigubai. Tai čia kas - ar tikrai gera kokybė, ar Amerikoje reklamos daugiausia?
Gal kas iš Amerikoje gyvenančių atsakytų?

LABAI LABAI įdomu būtų
http://www.thearticl...com/eyebags.php
Kas yra DIOR ir Chanel? Drabuziu gamintojai, ar ne? Tai va, drabuzius siuti jie labai moka, taciau geras batsiuvys nebutinai bus geras kepejas arba geras kepejas gali visiskai nemoketi siuti. Tuo tarpu Eucerinas nesiuna drabuziu, o gamina kosmetika, ir jie tai moka geriausiai. Taip kad kaina ne visada reiskia auksta kokybe (yra ivairiu kainodaros niuansu, pvz. pozicionavimasis prabangos preke). Jei tikite, kad nuo DIOR'o kremo budama sesiasdesimties atrodysite kaip dvidesimtmete, o nuo Eucerino - ne, tai labai klystate.
Del vandens distiliavimo, tai leiskite paklausti, kiek kartu distiliuojate vandeni pries lisdama po dusu???
Nesvarbu, kiek kartu distiliuosi vandeni, tikslas yra vienas - isvalyti ji iki nulines koncentracijos. Kai kas ta padaro moderniais irengimais per 1 karta, kai kam gal nepakanka 6 kartu, tai 8 kartus distiliuoja

Beje, as nesu jokiais interesais susijusi su Eucerinu, todel mano nuomone nera saliska.