Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi ir brangi kosmetika, kremų ingredientai

QUOTE(Somina @ 2010 05 27, 09:40)
Oda dėl to išsausėja, kad priprato prie gero gyvenimo - užtepa riebaliuko sintetinio ryte ir vakare, kaifas, nereikia pačiai tiek gamintis riebalų, vargti..Nebetepa - viskas, oda juk ilsisi, nes ją pačią kažkas drėkino ir turi praeit kiek laiko, kol ji pradeda 'dirbt' visu pajėgumu. Bent jau man susitvarkė gana greit sausėjimo problema, kai mečiau kremą.
Neišvengsi kosmetikos, o juk ir nevaikščiosi kaip natūralistė kosmetikos aukso amžiaus aplinkoje. Tad kaip sakant, mažiau į galvą imt.
Tai visi tyrimai tokiu pagrindu kuriami - juk pati geriausia reklama, tai konkurentus pažemint, o savą prekę išgirt.

Nu tiesiog išminties perlai, nors į knygą dėk cool.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 05 27, 09:51)
Nu tiesiog išminties perlai, nors į knygą dėk  cool.gif

Yra kaip yra. Ką padarysi, kad neskaitot knygų ir nežinot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cefeidė @ 2010 05 26, 21:30)
Manau kad neverta dėl tokių dalykų ginčytis, nes bet kokiu atveju dabar daug ką naudoti yra pavojinga. Juk kai pagalvoji mūsų tėvai ir seneliai degindavosi be jokių kremų tik su saiku ir viskas būdavo gerai.
Iš kitos pusės tikrai yra gerų sertifikuotų kremų su SPF kuriuos tikrai galima saugiai naudoti net ir vaikams...

musu tevu ir seneliu laikais nebuvo tiek tarsos kaip dabar. ir ozono skyle buvo sveika.
Atsakyti
QUOTE(Somina @ 2010 05 27, 08:40)
Oda dėl to išsausėja, kad priprato prie gero gyvenimo - užtepa riebaliuko sintetinio ryte ir vakare, kaifas, nereikia pačiai tiek gamintis riebalų, vargti..Nebetepa - viskas, oda juk ilsisi, nes ją pačią kažkas drėkino ir turi praeit kiek laiko, kol ji pradeda 'dirbt' visu pajėgumu. Bent jau man susitvarkė gana greit sausėjimo problema, kai mečiau kremą.
Neišvengsi kosmetikos, o juk ir nevaikščiosi kaip natūralistė kosmetikos aukso amžiaus aplinkoje. Tad kaip sakant, mažiau į galvą imt.

Sioje vietoje su jumis nesutinku,odos sausejima gali lemti ivairus faktoriai (oro salygos,vitaminu trukumas ir tp),o ir kremai ne visi tinka,vieni gali padeti kiti pabloginti situacija,gal jums tas kremas paprasciausiai netiko. Manau vertetu labiau pasidometi naturalia sertifikuota aukstos kokybes kosmetika ir ivairiu kosmetikos ingridientu savybemis,poveikiu,bei atsirinkti sau tinkancias priemones.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 30 gegužės 2010 - 15:44
tiek su su natūralia, tiek su nenatūralia galima pasidaryt tokių pačių problemų, tik man nenatūrali taip veido nėr sugadinus kaip natūrali. Vis tik visos natūralios medžiagos, žolės, augalai yra agresyvesni, jei nežinai, kam esi alergiškas gali labai "sėkmingai" susivaryt odą ir paskui gydyt gydyt doh.gif neužtenka išsinagrinėt natūralios kosmetikos ingredientų savybes, reik ir labai gerai pažint savo odą, ko ji toleruoja, ko ne ax.gif
aš ir nesutinku, kad veido odą reik kankint schmoll.gif jei oda šaukte šaukia, kad jai reikia drėkinimo ir niekas nedaroma, oda gi supyksta, išskiria daugiau riebalų, taip kovoja su odos sausėjimu, ko pasekoj spuogai garantuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 05 30, 15:59)
tiek su su natūralia, tiek su nenatūralia galima pasidaryt tokių pačių problemų, tik man nenatūrali taip veido nėr sugadinus kaip natūrali. Vis tik visos natūralios medžiagos, žolės, augalai yra agresyvesni, jei nežinai, kam esi alergiškas gali labai "sėkmingai" susivaryt odą ir paskui gydyt gydyt  doh.gif neužtenka išsinagrinėt natūralios kosmetikos ingredientų savybes, reik ir labai gerai pažint savo odą, ko ji toleruoja, ko ne ax.gif 
aš ir nesutinku, kad veido odą reik kankint  schmoll.gif jei oda šaukte šaukia, kad jai reikia drėkinimo ir niekas nedaroma, oda gi supyksta, išskiria daugiau riebalų, taip kovoja su odos sausėjimu, ko pasekoj spuogai garantuoti  doh.gif

Taip sutinku,nes yra zmoniu kurie isvis negali naudoti naturalios kosmetikos,yra alergiski zolems,bet naturali kosmetika tai ne vien zoles yra ir kitu ingriedientu.Pasisakiau apie naturalia,nes pries tai buvo pabrezta, kad moterys prisitepa sintetiniais riebaliukais ir paskui turi bedu,del to ir sakau, kad reikia pasidometi ingridientais ir aisku stebeti savo oda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Somina @ 2010 05 27, 09:40)
Tai visi tyrimai tokiu pagrindu kuriami - juk pati geriausia reklama, tai konkurentus pažemint, o savą prekę išgirt.

na,nekomentuosiu visu pasisakymu,bet cia tai jau moteriske totaliai nusisnekejo,nu ir tema radau,kazkuri lygina Kenzoki su Margarita ranku kremus.....zodziu.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vetruze: 31 gegužės 2010 - 16:49
QUOTE(vetruze @ 2010 05 31, 17:49)
na,nekomentuosiu visu pasisakymu,bet cia tai jau moteriske totaliai nusisnekejo,nu ir tema radau,kazkuri lygina Kenzoki su Margarita ranku kremus.....zodziu.....

Nesinervinkit, bus kas turbut LaPrairie palygins su Migle, o gal dar pigesniu suras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ai neskauda: 31 gegužės 2010 - 18:36
QUOTE(Vitulka @ 2010 05 30, 16:59)
tiek su su natūralia, tiek su nenatūralia galima pasidaryt tokių pačių problemų, tik man nenatūrali taip veido nėr sugadinus kaip natūrali. Vis tik visos natūralios medžiagos, žolės, augalai yra agresyvesni, jei nežinai, kam esi alergiškas gali labai "sėkmingai" susivaryt odą ir paskui gydyt gydyt  doh.gif neužtenka išsinagrinėt natūralios kosmetikos ingredientų savybes, reik ir labai gerai pažint savo odą, ko ji toleruoja, ko ne ax.gif 
aš ir nesutinku, kad veido odą reik kankint  schmoll.gif jei oda šaukte šaukia, kad jai reikia drėkinimo ir niekas nedaroma, oda gi supyksta, išskiria daugiau riebalų, taip kovoja su odos sausėjimu, ko pasekoj spuogai garantuoti  doh.gif

visiskai sutinku. gaila, kai zmones uzpludusi naturalumo banga nuveda visai neteisingais keliais, labai isbalansuoja odos bukle ir sugrizti tikrai nebuna lengva..
Atsakyti
QUOTE(Ai neskauda @ 2010 05 31, 19:34)
Nesinervinkit, bus kas turbut LaPrairie palygins su Migle, o gal dar pigesniu suras.

lotuliukas.gif Ir dar teigia, kad Migle kremas 1000kart geresnis už LaPraire tiek poveikiu, tiek "natūralia" sudėtimi cool.gif

Aš tai nieko nesu bandžius iš natūralių veido ar kūno priežiūros priemonių, todėl nutariau išbandyt veidui valyt vandenuką.... Žiūrėsiu kokius įspūdžius paliks smile.gif Niekam gyvenime nebuvau alergiška (išskyrus vabzdžių įkandimams), tai labai tikiuos, kad man patiks ax.gif
user posted image
Atsakyti
Tokis intriguojantis temos pavadinimas, o taip nuvylė kol kas. Pagrinde tik plunksnelių pasikedenimai ir pasisakymai „man Dior tiko“ arba „man labiau tiko Chanel“, "o man labiau rusiška"... Įdomių ir diskusijos vertų pasisakymų labai jau mažai. Dėl to turbūt tema ir apmirus. O aš manau, kad tai turėtų būti viena įdomiausių temų kosmetikos pasaulyje.
Po truputį skaitydama paknisinėsu jau beveik akmens amžiaus senumo postus smile.gif

QUOTE(Glory @ 2005 10 02, 11:11)
Pasakykite savo asmenine patirti: ar brangi kosmetika(Chanel, Dior) is tiesu verta savo kainos, ar tai tera ispustas reklaminis burbulas? O gal geriau pirkti pigesne(Loreal, Max factor ir pan.) nes is esmes jos beveik niekuo nesiskiria?
Laukiu atsakymu! wink.gif

Jei kalbant apie ingredientų kokybę, dauguma kosmetikoje naudojamų ingredinetų ateina iš tų pačių šaltinių, yra apdirbami panašiomis technologijomis. Pvz., jei Chanel naudoja gliceriną, jis bus tokios pačios kokybės, kaip ir glicerinas pas L'Oreal. Taip kad manymas, jog „prestižinėje“ ar „profesionalioje“ kosmetikoje mokate už geresnės kokybės ingredientus yra klaidingas.

Ar produktas vertas savo kainos galima apibrėžti turbūt tik 2 kriterijais:
1. Ar produkto sudėtis turi pakankamai odai naudingų ingredientų ir atlieka savo paskirtį.
2. Ar tas produktas tinka individualiam žmogui.

Produkto formuluotė gali būti labai paprasta ir, objektyviai žiūrint, neverta išpūstos kainos, bet jei kažkokiam individui „tinka“ ir jis jaučiasi patogiai tą produktą naudojant, jam atrodys, kad kaina pateisinama.
Na, gal dar trečią kriterijų įterpsiu:

3. Ar rinkoje yra panašių produktų už mažesnę kainą.

Ir tarp pačių brangiausių, ir tarp pačių pigiausių produktų visada bus tiek gerų, tiek prastų pavyzdžių. Nežiūrint į kainų kategorija, nemanau, kad yra daug brand'ų, kurie gamina išskirtinai gerus produktus (sakydama „gerus“ turiu omenyje odos nedirginančius, neturinčius moksliškai patvirtintų problematiškų ingredientų ir pan.). Tad pasakymas, kad, pėvėzė, pigi ar brangi kosmetika yra arba labai gera, arba labai prasta rodo žmogaus, kaip čia pasakius... gana ribotą akiratį.
QUOTE(Deimena @ 2005 12 08, 04:19)
Sveikos 4u.gif  Naudojau kelis metelius Mary Kay kosmetiką [...] ir tikrai ten jokių hormonų nėra  4u.gif

Kadangi kilo abejonės, paaiškinsiu- Mary Kay yra amerikoniška kosmetika, tai galiu patvirtinti, kad JAV jau beveik porą dešimtmečių žmogaus hormonų naudojimas kosmetikoje yra uždraustas. Nesidomėjau, kad yra Europoje, bet manau, kad turėtų būti panašiai. Bet koks produktas su hormonais yra vaistas, tad turi būti parduodamas vaistinėje ir dažniausiai su receptu.
QUOTE(*sun_girl* @ 2006 05 03, 02:05)
kaip manote ar verta pirkti laaabai brangius kremus pvz,.kaip La Prairie, kuie kainuoja 1600lt  doh.gif 
gal kas bandet kazka panasiaus? ar verta aukoti kokius pinigus uz 50ml,.indeli  ax.gif

Va La Prairie serumo su platina, kuris kainuoja 650$ sudėtis:
user posted image
Man atrodo, tokia sudėtis už tokią kainą yra kliento įžeidinėjimas. Alkoholis už beveik 2000 lt doh.gif Jau nekalbant apie tai, kad platina, sidabras kosmetikoje yra visiškai moksliškai nepagrįsti ingredientai. Nu pakuotė tai tikrai graži rolleyes.gif Turbūt visas kremo kūrimo biudžetas suėjo į pakuotės gražinimą ir marketingą, o į ingredientus akį užmest ir pamiršo...
Mano asmenine nuomone joks kosmetinis kremas nevertas tokių pinigų. Nes ingredientai, kurie nuostabiai veikią odą tikrai nekainuoja milijonų.
QUOTE(*Citra* @ 2006 09 28, 04:11)
O tu nepagalvoji, kodel firmu, kurios ir nereklamuoja placiai savo produkcijos kainos yra aukstos? (Pvz Darphin, Carita, Vichy, ROC). Ogi todel kad sios firmos skiria daug pinigu tyrimams, efektyvesniu ingredientu paieskai, taip pat ingredientams, kurie yra ne cheminiai, o naturalus, kurie kainuoja didelius pinigus. mirksiukas.gif

O kaip tada paaiškinti, kad 2 giminingos firmos (pvz., Clinique ir Estee Lauder) parduoda paga sudėtį labai panašius (vos ne identiškus) produktus, tik skirtingomis kainomis? Juk naudoja jos tas pačias "brangias" laboratorijas ir atlyginimai mokslininkams iš tos pačios kišenės mokami. Marketingu tai pavadinčiau ir ne kitaip...
Be to, paminėtos firmos su natūralumu nieko bendro neturi. Na, nebent natūralumu laikant karts nuo karto pasitaikantį kokį augalo ekstraktą ar aliejų.
QUOTE(Malena @ 2006 10 01, 11:08)
O del geros kosmetikos tai tokios is viso nera yra tinkanti arba ne.

Ne visai sutinku... Jei žmogus galvoja, kad jam tinka, nebūtinai tai yra geriausias variantas odai. Pvz., sudirgimas, uždegimas odos paviršiuje gali net nesimatyti. O nuolat naudojant uždegimą skatinančius produktus yra pažeidžamas odos integralumas, skatinamas raukšlių atsiradimas ir t.t. Tad nemanau, kad produktą reikia rinktis tik pagal tai, ar jis tinka, ar ne. Ingredientais pasidomėti vistiek verta.
QUOTE(elicka @ 2007 11 06, 17:42)
Vidurnakcio Ledi, as ne chemike, bet kunui skirto kremo nenaudok veidui.  schmoll.gif  Cia tas pats, kaip plaukus plautum muilu blush2.gif

Jei kūno kremas suformuluotas teisingai, kodėl jo nenaudoti ant veido odos? Viskas nuo odos tipo ir kremo priklauso. Dažnai kūno kremai būna labiau skirti sausai odai, tai jei oda ant veido irgi sausa, kodėl ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 10 liepos 2010 - 02:17
QUOTE(himalaia @ 2010 07 10, 03:14)

aš truputėlį paOT, bet noriu pasakyti, kad man jau n-toje temoje labai patinka Jūsų post'ai. išsamūs, aiškūs, kai ką turbūt nokautuojantys. labai taiklūs ir teisingi (ypač mintis apie siaurią/ribotą žmonių požiūrį, kurį SM'e būtent pigios ar brangios kosmetikos atžvilgiu labai ir laaabai lengva pastebėti) 4u.gif ačiū Jums mirksiukas.gif
Atsakyti