As dievinu kosmetika, viskokia, naturalia, nenaturalia, nors kai pradejau skaityt kas ant buteliuku parasyta, tai kazkaip net liudna patapo. Brangus ar pigus, is to pacio sh padaryti - nesvarbu kokia duso zele, sampunas, uz 2 litus ar 50 - pagrindinis ingredientas yra lauretsulfatas, tada druska, kvepalai ir konservantai. Kremai - parafinum liquidum antroj vietoj. Tiesa sakant, parafinum liquidum yra beveik visoje vaistineje pardavinejamoje gydomojoje kosmetikoje, ir man paciai vienas toks kremas isgyde gana rimta paakiu egzema (jau kita diena praejo tai kas kankino pora menesiu), labai padeda suskeldejusiai pedu odai. O nuo to pacio naftinio Johnson's baby man isbere kojas jau pirma karta pasitepus. Dabar net ranka nekyla pirkti tokios kosmetikos, o l'orealio kremo veidui meginuka net biski buvo baisu tepti ant koju, nes atrode kad tas sintetinis kvapas isigers ir i krauja.
Nors turiu Chanel lupdazi ir pudra su nekokia sudetimi, kuriuos pirkau grynai is ispindejimo. Pudra - fantastiska, ir nesibaigianti, dar kokia puse liko, nors jau galiojimas baigiasi, o atrodo ir naudojau negailedama. Chanel lupdazis-nekoks pasirinkimas, daugiau apsirikimas, nes nekaip pasiskirsto, nekaip laikosi, nors tiesa sakant nei vienas lupdazis man niekada netiko. Dabar naudoju uoga uoga balzama uz 10 litu - super daikciukas, naturalus, skalsus, ir atgaiva mano siaubingai suskeldejusioms lupoms.
Reziume? Skaitykit kas parasyta ant buteliuku, bet nepamirskite pasigrozeti ir paciu buteliuku, nes kartais dzin buna kas parasyta, svarbu gerai atrodo
Beje, rankoms atradau puiku Lush krema, su tokia puikia naturalia alijiska sudetimi, o saraso pabaigoje kaip visada visokiu neaiskiu chemikalu prirasyta (damn!)
Taip ir balansuoju ant ribos